arrow_upward

Etsi vuokrattavia toimitiloja Suomesta

Palvelut vuokranantajille

Matchoffice Partner

Matchoffice Partnerjäsenyys lisää mahdollisuuksiasi löytää vuokralaiset toimitiloihisi. Annamme yrityksellesi luotettu ja turvallinen -merkin ja asiakkaat tietävät voivansa luottaa yritykseesi ammattivuokranantajana, ja saat enemmän vuokrakyselyitä.

Yhteistyökumppanimme ovat olleet vuosia asiakkaitamme, ja voimme kokemuksesta kertoa asiakkaille, että yhteistyökumppaneiden vuokrakohteet ja palvelut ovat laadukkaita. Voimme luottaa, että palvelu on aina ammattitaitoista.

Tältä yhteistyölogo näyttää vuokramainoksessa, listanäkymässä.

Mitä saan Matchoffice Parternina?

MatchOfficen Parternit saavat monia etuja, jotka parantavat kohdemainoksiesi näkyvyyttä.

 • Parempi sijoitus hakutuloksissa
 • Erotut paremmin kilpailijoista
 • Yhteistyökumppani-logo kohdemainoksessa
 • Luotettava kumppani asiakkaiden silmissä
 • Enemmän laadukkaita asiakaskontakeja
 • Ja lisäksi, voit näyttää omimlle asiakkaille kotisivuillasi, että olet Matchoffice Partner

Mitä Matchoffice Partner maksaa?

Matchoffice Partner ei maksa sinulle mitään. MatchOffice arvioi ja valitsee vuokranantajat tarkkaan varmistaaksemme, että Partner -yhteistyökumppanit tarjoavat asiakkaillemme aina laatupalvelua.

MatchOffice-palvelu tarjoaa Partnereille parempaa näkyvyyttä, mikä lisää kohteiden katselukertoja ja laatu asiakaskontakteja.

Mitä vaadimme Matchoffice Partnereilta?

Partnerit saavat puolestaan MatchOffice-logon kotisivuilleen, joka kertoo luotetusta yhteistyöstä myös sinun asiakkaillesi.

Yhteistyö-logo ei vain kerro yhteistyöstä, mutta lisää myös asiakaskontakteja, koska näin asiakkaat löytävät listatut vapaat toimitilasi helpommin.

Partner badge

Tältä MatchOffice-logo näyttää kotisivullasi.

Tule Matchoffice Partneriksi

Oletko kiinnostunut tulemaan Matchoffice Partneriksi? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@matchoffice.com zja vahvistetaan yhdessä yhteistyötä.

Jäsenyytemme
 • MatchOffice yhteistyölogo trustpilot.svg
 • MatchOffice yhteistyölogo googlestreetview.svg
 • MatchOffice yhteistyölogo copyrighted.svg
Ella chatAsiakastuki
Voimmeko auttaa?close
arrow_backTakaisin
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
 • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
 • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.