arrow_upward

204 toimistot: Espoo

Espoo on yksi nopeiten kasvavia alueita pääkaupunkiseudulla ja yksi Suomen kilpailykykyisimmistä kaupungeista. Espoossa sijaitsevat monet tunnetut yrityskeskittymät kuten Keilaniemi ja Otaniemi. Seudun elinkeinoelämä on monipuolista, jota omalta osaltaan tukee laaja-alainen koulutustarjonta. Keilaniemi on Espoon suositoin...Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Vuokrattavat toimistot Espoossa

Espoo tunnetaan kansainvälisestikin osaamisen, tutkimuksen ja kehitystyön keskuksena. Kaikki Espoon kaupunkikeskukset Leppävaara, Tapiola, Matinkylä-Olari, Espoonlahti ja Espoon keskus ovat vilkkaita yrityskeskuksia, joista löytyy hyvä valikoima vuokrattavia toimistoja. Vuokrattavaa toimistotilaa on Espoossa vapaana melko paljon ja pääsääntöisesti Espoosta on mahdollista vuokrata toimitilaa huomattavasti edullisemmin kuin vaikkapa Helsingistä, mikä tekee Espoosta houkuttelevan vaihtoehdon yrityksille. Espoo panostaa lähitulevaisuudessa runsaasti erilaisiin kehitysprojekteihin ja rakennushankkeisiin. Yksi Espoon näkyvimmistä rakennushankkeista on kiistatta Keilaniemi, jossa sijaitsee useita toimitilakiinteistöjä. Espoon kaupunki kehittyy jatkuvasti ja uusia mielenkiintoisia kaupunkiympäristön kehityskohteita ja projekteja on vireillä, mikä lisää myös vuokrattavien toimistojen kysyntää ja tarjontaa.


Toimistojen hinnat Espoossa

Espoon toimistotilojen hintataso on yleisesti edullisempi verrattuna esimerkiksi Helsinkiin. Espoossa toimistojen mediaanivuokrat keskeisillä liiketoiminta-alueilla vaihtelevat Kilon ja Mankkaan alueen noin 13,5€/m²/kk ja Leppävaaran noin 19€/m²/kk välillä. Vastaavasti Helsingin alueella toimistotilojen vallitsevat mediaanivuokrat nousevat aina syrjäisempien vanhojen teollisuusalueiden noin 13,5€/m²/kk tasolta aina Kluuvin 27,3€/m²/kk asti. Vantaan alueella toimistotilojen tarjonta on vähäistä, ja keskittyy pääasiassa lentokentän läheisyyteen, kuten Veromieheen, missä mediaanitaso vallitseville vuokrille sijoittuu reilun 19€/m²/kk tuntumaan.

Yritykset ja Toimistot Espoo

Espoossa toimistotiloja täyttävät useat Espooseen liiketoimintansa ja pääkonttorinsa keskittäneet suuret ja vaikutusvaltaiset yritykset, kuten Nokia, Microsoft, Outokumpu, Neste, Energiayhtiö Fortum,Gasum, Lääkevalmistaja Orion, Vakuutusyhtiö Tapiola, Metsä Group ja viimeisimpien joukossa IT-jätti Tieto, joka muuttaa pääkonttorinsa Helsingin Lassilasta uuteen Espoon toimistoon Keilaniemeen. Espoon houkuttelevuus näkyy siis vaikutusvaltaisten yhtiöiden kiinnostuksena alueen toimitiloja kohtaan. Vuoden 2015 TNS Gallupin toteuttaman tutkimuksen mukaan esimerkiksi Vantaalaisista yrityksistä yli puolet olisivat valmiita muuttamaan toimistonsa Espooseen. Uusina tulokkaina mm. kauppaketju Lidl on niinikään muuttamassa Vantaalta Espoon Niittykumpuun, puhumattakaan lukuisista uusista IT-alan yrityksistä, joiden kasvulle Espoon liiketoimintaympäristön suomat verkostointimahdollisuudet luovat pohjaa. Espoon ja samalla koko Suomen näkyvimpiä ja vaikutusvaltaisimpia suuria työllistäjiä ovat mm. Nokia, Logistiikkayhtiö Inex Partners, Tieto, Lääkevalmistaja Orion, Tapiola, Aalto -yliopisto ja VTT. Kukin näistä työllistää yli 1000 henkeä kehittäen samalla suomalaista teknologiaosaamista ja kilpailukykyä.

star
star
star
star
star
4.0 ääntä 5 / 2 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
Sopii kahvila- tai ravintolakäyttöön.
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin