arrow_upward

Espoo

Espoo on yksi nopeiten kasvavia alueita pääkaupunkiseudulla ja yksi Suomen kilpailykykyisimmistä kaupungeista. Espoossa sijaitsevat monet tunnetut yrityskeskittymät kuten Keilaniemi ja Otaniemi. Seudun elinkeinoelämä on monipuolista, jota omalta osaltaan tukee laaja-alainen koulutustarjonta. Keilaniemi on Espoon suositoin...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Vuokrattavat toimistot Espoossa

Espoo tunnetaan kansainvälisestikin osaamisen, tutkimuksen ja kehitystyön keskuksena. Kaikki Espoon kaupunkikeskukset Leppävaara, Tapiola, Matinkylä-Olari, Espoonlahti ja Espoon keskus ovat vilkkaita yrityskeskuksia, joista löytyy hyvä valikoima vuokrattavia toimistoja. Vuokrattavaa toimistotilaa on Espoossa vapaana melko paljon ja pääsääntöisesti Espoosta on mahdollista vuokrata toimitilaa huomattavasti edullisemmin kuin vaikkapa Helsingistä, mikä tekee Espoosta houkuttelevan vaihtoehdon yrityksille. Espoo panostaa lähitulevaisuudessa runsaasti erilaisiin kehitysprojekteihin ja rakennushankkeisiin. Yksi Espoon näkyvimmistä rakennushankkeista on kiistatta Keilaniemi, jossa sijaitsee useita toimitilakiinteistöjä. Espoon kaupunki kehittyy jatkuvasti ja uusia mielenkiintoisia kaupunkiympäristön kehityskohteita ja projekteja on vireillä, mikä lisää myös vuokrattavien toimistojen kysyntää ja tarjontaa.


Toimistojen hinnat Espoossa

Espoon toimistotilojen hintataso on yleisesti edullisempi verrattuna esimerkiksi Helsinkiin. Espoossa toimistojen mediaanivuokrat keskeisillä liiketoiminta-alueilla vaihtelevat Kilon ja Mankkaan alueen noin 13,5€/m²/kk ja Leppävaaran noin 19€/m²/kk välillä. Vastaavasti Helsingin alueella toimistotilojen vallitsevat mediaanivuokrat nousevat aina syrjäisempien vanhojen teollisuusalueiden noin 13,5€/m²/kk tasolta aina Kluuvin 27,3€/m²/kk asti. Vantaan alueella toimistotilojen tarjonta on vähäistä, ja keskittyy pääasiassa lentokentän läheisyyteen, kuten Veromieheen, missä mediaanitaso vallitseville vuokrille sijoittuu reilun 19€/m²/kk tuntumaan.

Yritykset ja Toimistot Espoo

Espoossa toimistotiloja täyttävät useat Espooseen liiketoimintansa ja pääkonttorinsa keskittäneet suuret ja vaikutusvaltaiset yritykset, kuten Nokia, Microsoft, Outokumpu, Neste, Energiayhtiö Fortum,Gasum, Lääkevalmistaja Orion, Vakuutusyhtiö Tapiola, Metsä Group ja viimeisimpien joukossa IT-jätti Tieto, joka muuttaa pääkonttorinsa Helsingin Lassilasta uuteen Espoon toimistoon Keilaniemeen. Espoon houkuttelevuus näkyy siis vaikutusvaltaisten yhtiöiden kiinnostuksena alueen toimitiloja kohtaan. Vuoden 2015 TNS Gallupin toteuttaman tutkimuksen mukaan esimerkiksi Vantaalaisista yrityksistä yli puolet olisivat valmiita muuttamaan toimistonsa Espooseen. Uusina tulokkaina mm. kauppaketju Lidl on niinikään muuttamassa Vantaalta Espoon Niittykumpuun, puhumattakaan lukuisista uusista IT-alan yrityksistä, joiden kasvulle Espoon liiketoimintaympäristön suomat verkostointimahdollisuudet luovat pohjaa. Espoon ja samalla koko Suomen näkyvimpiä ja vaikutusvaltaisimpia suuria työllistäjiä ovat mm. Nokia, Logistiikkayhtiö Inex Partners, Tieto, Lääkevalmistaja Orion, Tapiola, Aalto -yliopisto ja VTT. Kukin näistä työllistää yli 1000 henkeä kehittäen samalla suomalaista teknologiaosaamista ja kilpailukykyä.

Lue lisää Espoo WikiEstate
star
star
star
star
star
4.0 ääntä 5 / 1 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä