arrow_upward

2 toimitilat: Raasepori

Raasepori on Etelä-Suomen kaupunki, joka sijaitsee Turun ja Helsingin välissä rannikolla. Raaseporissa on asukaita hieman alle 30 000 ja se on suurimaksi osaksi ruotsinkielinen kunta. Tunnettu Tammisaaren alue kuuluu Raaseporiin ja lisäksi kaupunkia luonnehtii sen...Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Yritykset ja toimitilat

Raaseporissa toimii monia tunnettuja ja menestyneitä suomalaisia yrityksiä. Muun muassa Fiskarsin ja Sirkus Finlandian kotikaupunki on Raasepori. Lisäksi esimerkiksi kansainvälinen paperiteollisuuden yritys Sappi Finland Oy on yksi isoimmista työllistäjistä alueella. Eri teollisuudenalat edelleen muodostavat ison osa Raaseporin elinkeinopohjasta. Alueelal toimii esimerkiksi laiva- ja kuorma- ja sähköautovalmistajia. Yrittäjiä tukee alueella Novago Yrityskehitys keskus, jonka puoleen voivat kääntyä esimerkiksi aloittelevat yritykset. Novago toimii kaikkialla Länsi-Uudellamaalla. Länsi-Uudellamaalla toimii yhteensä noin 8 000 yritystä, joita alueelle on houkuttelut kilpailukykyinen talous sekä osaava ja koulutettu työvoima. 

Vuokrattavat toimitilat Raasepori

Erinomainen sijainti ja liikenneyhteydet tekevät Länsi-Uudestamaasta ja Raaseportista ihanteellisen sijoittumispaikan yrityksille. Lisäksi rikas luonto ja kehitysmahdollisuudet tukevat yritystoimintaa alueella. Raaseporinn kaupunki on entinen ruukkimiljöö, jonka satama ja sen tuomat kulkuyhteydet mahdollistavat monipuiolisen yritystoiminnan. Lisäksi kaksikiellisyys on rikkaus alueen yrittäjille. Raaseporin keskustassa on vuokrattavia toimitiloja ja toimistoja toimistokiinteistöissä. Lisäksi Kalliolassa on toimitiloja yrityksille, jotka etsivät toimistoa. Varasto ja tuotantotilaa on puolestaan lahden toisella puolella, Västerbyssä ja keskustan ulkopuolella. 

star
star
star
star
star
4.7 ääntä 5 / 3 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin