arrow_upward

7 toimistot: Lahti

Noin 120 000 asukkaan Lahti on Suomen kahdeksanneksi suurin kaupunki. Lahti on Päijät-Hämeen maakuntakeskus sekä yli 200 000 asukkaasta koostuvan talousalueen keskus. Kaupungista on kokonaisuudessaan erinomaiset yhteydet kaikkiin ilmansuuntiin. Suomen markkinoista noin 80 % sijaitseekin...Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Vuokrattavat toimistot

Lahdessa on runsas määrä erikokoisia toimitiloja ja yritysalueita, jotka tarjoavat käytännöllisiä tiloja moneen tarpeeseen erilaisille yrityksille. Lahti tarjoaa vanhoja toimistoja sekä lähiaikoina valmistuneita, nykyajan moderniin liike-elämään soveltuvia toimistoja. Lahden toimistotarjonta on kattava ja kaupungista löytyy erilaisia toimistotiloja niin pienille ja suurille yrityksille. Tarjolla on myös monipuolisia kokonaisratkaisuja, joissa yhdistyvät tuotanto-, varasto- sekä toimistotilat, jolloin yritys voi keskittää toimintansa yhteen paikkaan. Erinomaisen logistisen sijainnin ansiosta myös esimerkiksi suuret logistiikkakeskukset ovat Lahdessa yleisiä. Kaupunki tukee uusien yritysalueiden kehitystä tulevaisuudessa ja Lahden toimistojen sekä muiden toimitilojen tarjontaa on tarkoitus kasvattaa lähivuosina.

Kehittyvät toimistotilat Lahdessa

Lahdessa on käynnissä useita merkittäviä rakennus- ja aluekehittämishankkeita, joihin kuuluvat muun muassa matkakeskuksen ja aseman seudun kehittäminen, Rantakallion asuinalueen rakentaminen, Niemen kampuksen rakennustyöt ja Hennalan kasarmialueen kehittäminen asumisalueeksi sekä yrityselämän käyttöön. Vuoden 2016 alussa käyttöönotettu, upea uusi matkakeskus sijaitsee rautatieaseman yhteydessä. Matkakeskus yhdistää vaivattomasti lähi- ja kaukoliikenteen toisiinsa tehden liikkumisesta entistä helpompaa eri kulkuvälineiden välillä. Lähi- ja kaukobussit yhdistyvät nyt kätevästi junaliikenteeseen ja vuorosuunnittelussa on pyritty huomioimaan jatkoyhteydet mahdollisuuksien mukaan. Matkakeskuksen läheisyyteen on tarkoitus rakentaa myös hotelli, mikä lisäisi alueen houkuttelevuutta niin vapaa-ajan matkailijoiden kuin myös liikematkustajien kannalta. Matkakeskuksen sekä rautatieaseman välittömään läheisyyteen valmistui loppuvuodesta 2015 BW Tower -toimistotalo, joka osaltaan vahvistaa Lahden toimistotarjontaa. Lahden moderni toimistorakennus tarjoaa yrityksille uusia toimistotiloja loistavalla sijainnilla, hyvien yhteyksien varrelta. Nykyaikaisessa toimistokiinteistössä on seitsemän kerrosta sekä käytännöllinen robottiparkki, joka tarjoaa tehokasta ja nykypäivän vaatimuksiin vastaavaa pysäköintiä yli 200 autolle.

Yritykset Lahdessa

Lahdella on vahva teollinen historia ja alueelta on lähtöisin etenkin monia perheomisteisia teollisuusyrityksiä. Muun muassa vaatetusalan yritys Luhta, huonekaluvalmistaja Isku, hitsauslaiteyhtiö Kemppi ja metallituotteita valmistava Stala ovat tunnettuja Lahdesta kotoisin olevia suomalaisyrityksiä. Alueen erinomainen sijainti sekä useat yritysalueet tarjoavat teollisuuden yrityksille hyvät lähtökohdat kasvulle ja kehitykselle. Kaupunki onkin eräs teollisen muotoilun merkittävimmistä keskittymistä Suomessa. Teollisuuden aloista tärkeimmissä rooleissa ovat mekatroniikkateollisuus, elintarviketeollisuus ja kalusteteollisuus. Teollisuus työllistääkin lähes kolmasosan alueen työntekijöistä. Alueen merkittävin teollisuuden klusteri on mekatroniikkaklusteri, johon kuuluu noin 700 yritystä. Kansainvälisesti tunnettuja ja menestyneitä mekatroniikkateollisuuden yrityksiä ovat esimerkiksi Raute ja Peikko Group. Lähialueella toimii myös Suomen merkittävin viljaosaamisen keskittymä. Seudun viljaklusterin sekä yleisestikin elintarviketeollisuuden merkittävimpiä toimijoita ovat Fazer ja Hartwall. Verkostot tukevat yritysten toimintaa ja antavat hyvät puitteet kehitykselle alueella. Kaupungilla on pitkät perinteet huonekaluteollisuudessa, joskin kyseisen teollisuuden alan asema on heikentynyt viime vuosikymmenten aikana. Myös Stora Enso Packaging ja UPM-Kymmene työllistävät lähialueen ihmisiä teollisuuden alalla. Lahti on tunnettu cleantech- ja ympäristöosaamisesta, joiden kehitykseen on panostettu merkittävästi kuluneiden vuosien varrella. Tämän johdosta alue on erinomainen kasvuympäristö esimerkiksi vihreitä arvoja vaaliville yrityksille.

star
star
star
star
star
4.0 ääntä 5 / 2 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin