arrow_upward

6 toimistohotellit: Pirkanmaa

Pirkanmaan alue on uudistunut raskaan teollisuuden keskuksesta Suomen nykyaikaiseksi korkean teknologian ja innovaatio-osaamisen lippulaivaksi. Tampereen seutu houkuttelee yrityksiä mm. logistinen sijainti ja saavutettavuus, työvoiman saavatuus ja monipuolinen yrityselämä. Tampereen ympärillä on monia yrityskeskittymiä, jotka tarjoavat...Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Kasvavat ja uudistuvat yritysalueet tarjoavat innovatiivisia toimistohotelli -ratkaisuja

Kampusareenalla Hervannan Teknillisen yliopiston (TTY) kampusalueella yrityselämä ja tiede kohtaavat. Uusi ja innovatiivinen uudisrakennus tarjoaa yrityksille mahdollisuuden toimia yliopiston välittömässä läheisyydessä innovatiivisessa ympäristössä. Tavoitteena on tiivistää yhteistyötä tutkimuksen ja yritysmaailman välillä. Kaksikerroksisen kampusrakennuksen ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee luento- sekä näyttelytiloja ja toinen kerros on toimitilakäytössä, jonne avataan tulevaisuudessa myös kansainvälinen toimistohotelli.
Lempäälän yritysalue RealPark on ainutlaatuinen yritystoimitilakampus, joka mahdollistaa monien eri alojen toimitilojen yhdistämisen yhteen yrityskeskittymään. RealPark yrityspuisto tarjoaa yrityksille paitsi perinteisiä tuotanto-, teollisuus-, ja toimitiloja, myös tapahtumakeskuksen. RealPark yrityskeskus ydistää logistiikka-, toimitila- ja messuratkaisut saman katon alle.
Kolmenkulma Nokian, Tampereen ja Ylöjärven risteysalueella on esimerkki kuntien kesken tapahtuvasta uudenlaisesta yritysyhteistyöstä, joka luo vetovoimaisen yrityskeskittymän. Kolmenkulman alue on logistiikan, tukkukaupan ja tuotannin yrityskeskittymä. Se on Pirkanmaan suurin yritysaluehanke kattaen yhteensä 600 hehtaaria. Alue on kolmen valtatien risteyksessä ja siten logistisesti erinomainen sijainti.

Toimistohotellit suosituimpia kaupunkien keskusta-alueilla

Toimistohotelli tarjonta keskittyy selkeästi keskusta-alueille. Vielä varsin uutena konseptina toimistohotelli -tarjonta ei ole levinnyt yhtä voimakkaasti vieruskuntiin. Vahva kasvutrendi on kuitenkin huomattavissa ja yritykset ovat kiinnostuneita joustavista toimitilaratkaisuista. Toimistohotellien etuna ovat kustannustehokkaat ja joustavat toimitilaratkaisut, jotka voidaan räätälöidä yrityksen tarpeisiin sopiviksi. Palvelukonseptiin kuuluvat aulapalvelut kattavine sihteeripalveluineen sekä modernit kokoustilat valmiine IT-ratkaisuneen. Helppous ja riskittömyys tekevät toimistohotelleista suosittuja erityisesti pienten ja kasvavien start up -yritysten keskuudessa, mutta yhä useammin myös isommat yritykset arvostavat toimistohotellien tarjoamaa palvelukonseptia. Kun kaikki käytännönjärjestelyt on hoidettu ja tukipalvelut on helposti saatavilla, yritykset voivat keskittyä olennaiseen.

Pirkanmaalla toimisthootellit ovat keskittyneet keskustaan aseman ja yliopiston läheisyyteen. Aivan ydinkeskustassa rautatieaseman läheisyydessä sijaitsee useampi toimistohotelli, jotka ovat ihanteellisia mm. yrityksille, jotka haluavat olla vaivattoman matkan päässä Helsingistä tai Pohjois-Suomesta. Yliopistot pyrkivät tiivistämään yhteistyötä yritysmaailman kanssa ja tarjoavat toimistohotelleja kampusalueilta. Sekä keskustan, Kampin, Hervannan ja Tohlopin kampusalueilta löytyy moderneja ja laadukkaita toimitilaratkaisuja sekä start up että suuremmille yrityksille.

Positiviinen yritysilmapiiri lisää toimitilojen kysyntää

Pirkanmaalla Kangasala on saanut ykkössijan kuntien yritysilmasto-selvityksessä useana vuonna. Kangasala kehittää jatkuvasti yritystoimintaedellytyksiä tarjoamalla mm. yritystontteja hyvien liikenneyhteyksien varrelta ja tarjolla onkin erityisesti tuotantotiloja. Niin ikään Ylöjärvi on tunnettu yritysmyönteisyydestään. Elovainion yritysalue Ylöjärvellä on kaupungin vahvin yritysaluehanke, joka tarjoaa yritystoimitilaratkaisuja erityisesti teollisuudelle ja pk-yrityksille.

Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin