arrow_upward

7 Liiketilat: Joensuu

Joensuu tunnetaan paitsi Pohjois-Karjalan kuhisevana maakuntakeskuksena myös Itä-Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina, jossa nykyaikainen kaupunkikulttuuri kohtaa perinteisen maalaisen elämänasenteen. . Kaupungin alkuperäisen asemakaavoituksen ansiosta Joensuun liiketilat ja asuinalueet ovat keskittyneet vahvasti keskustan alueelle. Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Vuokrattavat liiketilat Joensuussa

Joensuun liiketilat ovat keskittyneet kahdelle alueelle. Ensimmäinen kauppakeskittymä sijoittuu vanhan keskustan alueelle, jonne liiketilat on ripoteltu usealle kadulle Pielisenjoen läheisyyteen. Keskustan alueella suurin osa Joensuun liiketiloista sijaitsee kuitenkin KauppakadullaJoensuun toinen kauppakeskittymä sijaitsee kolmen kilometrin päässä keskustasta niin kutsutulla Voimatiellä. Alueelle on hyvät kulkuyhteydet keskustasta sekä henkilöautoille että julkiselle liikenteelle. Voimatielle on keskittynyt runsaasti suuria yrityksiä aina teknologia- ja huonekaluliikkeistä elintarvikekauppoihin. Lisäksi alueella sijaitsee Joensuun Kauppapuisto, josta suuret yritykset löytävät tarvitsemansa kookkaat liiketilat.

Toimitilojen hinta Joensuussa

Joensuun hintataso on selkeästi pääkaupunkiseutua ja etenkin Helsinkiä edullisempaa. Jopa kaupungin ydinkeskustassa keskimääräinen vuosittainen hinta neliömetrille on jopa 60 % halvempi kuin vastaavalla alueella Helsingissä. Niille yrityksille, joille kaupunkiympäristön tarjoamat strategiset yhteistyömahdollisuudet sekä kaupunkien erilaiset kuluttajaryhmittymät ovat tärkeitä, on Joensuu erittäin kilpailukykyinen hintatasonsa kannalta. Seutu onkin vetänyt viime vuosina runsaasti yrityksiä puoleensa: vuosien 2005–2012 aikana yritysten määrä Pohjois-Karjalassa lisääntyi yli tuhannella.

Sijoita Liiketilat Joensuuhun

Kaukoliikenteen kannalta Joensuu on ihanteellinen yrittäjille. Rautatiet yhdistävät kaupungin hyvin sekä etelän, lännen ja pohjoisen kaupunkeihin. Etelään rautatie kulkee Lappeenrannan ja Lahden kautta Helsinkiin, länteen Pieksämäkeen ja pohjoiseen Nurmekseen. Onnibusin linjat yhdistävät Joensuun Pohjois- ja Etelä-Karjalan asutuskeskuksien sekä Kouvolan kautta Helsinkiin. Lisäksi Joensuusta kulkee suoria lentoja useisiin Etelä-Euroopan lomakohteisiin. Joensuun kunta on mukana monessa kehityshankkeessa, joista alueen liiketilat tulevat hyötymään sekä lyhyellä että pidemmällä aikatähtäimellä. Parhaillaan käynnissä olevat hankkeet korostavat Pohjois-Karjalan asemaa biotalouden osaamiskeskuksena sekä pyrkivät parantamaan ja tukemaan seudun väestörakenteen toimintakyvykkyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

star
star
star
star
star
4.0 ääntä 5 / 1 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin