arrow_upward

Joensuu

Joensuu tunnetaan paitsi Pohjois-Karjalan kuhisevana maakuntakeskuksena myös Itä-Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina, jossa nykyaikainen kaupunkikulttuuri kohtaa perinteisen maalaisen elämänasenteen. . Kaupungin alkuperäisen asemakaavoituksen ansiosta Joensuun liiketilat ja asuinalueet ovat keskittyneet vahvasti keskustan alueelle. Lue lisää

Luo toimitilavahti

Vuokrattavat liiketilat Joensuussa

Joensuun liiketilat ovat keskittyneet kahdelle alueelle. Ensimmäinen kauppakeskittymä sijoittuu vanhan keskustan alueelle, jonne liiketilat on ripoteltu usealle kadulle Pielisenjoen läheisyyteen. Keskustan alueella suurin osa Joensuun liiketiloista sijaitsee kuitenkin KauppakadullaJoensuun toinen kauppakeskittymä sijaitsee kolmen kilometrin päässä keskustasta niin kutsutulla Voimatiellä. Alueelle on hyvät kulkuyhteydet keskustasta sekä henkilöautoille että julkiselle liikenteelle. Voimatielle on keskittynyt runsaasti suuria yrityksiä aina teknologia- ja huonekaluliikkeistä elintarvikekauppoihin. Lisäksi alueella sijaitsee Joensuun Kauppapuisto, josta suuret yritykset löytävät tarvitsemansa kookkaat liiketilat.

Toimitilojen hinta Joensuussa

Joensuun hintataso on selkeästi pääkaupunkiseutua ja etenkin Helsinkiä edullisempaa. Jopa kaupungin ydinkeskustassa keskimääräinen vuosittainen hinta neliömetrille on jopa 60 % halvempi kuin vastaavalla alueella Helsingissä. Niille yrityksille, joille kaupunkiympäristön tarjoamat strategiset yhteistyömahdollisuudet sekä kaupunkien erilaiset kuluttajaryhmittymät ovat tärkeitä, on Joensuu erittäin kilpailukykyinen hintatasonsa kannalta. Seutu onkin vetänyt viime vuosina runsaasti yrityksiä puoleensa: vuosien 2005–2012 aikana yritysten määrä Pohjois-Karjalassa lisääntyi yli tuhannella.

Sijoita Liiketilat Joensuuhun

Kaukoliikenteen kannalta Joensuu on ihanteellinen yrittäjille. Rautatiet yhdistävät kaupungin hyvin sekä etelän, lännen ja pohjoisen kaupunkeihin. Etelään rautatie kulkee Lappeenrannan ja Lahden kautta Helsinkiin, länteen Pieksämäkeen ja pohjoiseen Nurmekseen. Onnibusin linjat yhdistävät Joensuun Pohjois- ja Etelä-Karjalan asutuskeskuksien sekä Kouvolan kautta Helsinkiin. Lisäksi Joensuusta kulkee suoria lentoja useisiin Etelä-Euroopan lomakohteisiin. Joensuun kunta on mukana monessa kehityshankkeessa, joista alueen liiketilat tulevat hyötymään sekä lyhyellä että pidemmällä aikatähtäimellä. Parhaillaan käynnissä olevat hankkeet korostavat Pohjois-Karjalan asemaa biotalouden osaamiskeskuksena sekä pyrkivät parantamaan ja tukemaan seudun väestörakenteen toimintakyvykkyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
Näytä