arrow_upward

16 toimitilat: Kotka-Hamina

Satamakaupunki Kotka houkuttelee yrityksiä paitsi kauniilla kaupunkimaisemalla mutta myös monipuolisella teollisuus- ja yrityselämällä. Alle muutaman tunnin ajomatkan päässä Helsingistä sijaitseva Kotka on erinomainen sijoituspaikka yrityksille, jotka toimivat teollisuudensektorilla ja joilla on vienti- tai tuontitoimintaa. Haminakotkan...Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Vuokraa toimitilat merellisestä Kotkasta


Kotkan ylivoimaisin vetovoima on Haminakotkan satama, josta on kansainväliset yhteydet. Yritykset, joilla on tuonti- tai vientitoimintaa sijoittuvat hyvien yhteyksien päähän satamasta. Lisäksi Venäjän markkinoiden läheisyys on Kotkan kilpailuvaltti. Monet yritykset, joilla on toimintaa Venäjällä sijoittuvat Kotkaan, joka on Venäjän ja Helsingin välissä. Loistavaa sijaintia ja hyviä kulkuyhteyksiä arvostavat kotkalaiset yritykset. Meri ja sen läheisyys ei ole vain hyvä kulkuyhteys mutta myös antaa kaupungille omaleimaisuutta. Meri on Kotkassa lähellä koko ajan ja kaupungin keskusta on hyvin merellinen. Meri tuo alueelle myös paljon turisteja ja Kotkassa onkin ainutlaatuiset matkailukohteet. 

Kotkan teollisuus ja toimitilat

Kotkassa on vahva teollisuuden perinne, joka näkyy edelleen kaupungissa ja toimitilatarjonnassa. Kotkassa julkinen ja yksityinen sektori toimivat yritysten puolesta tiivisti yhdessä. Kaupungilla on tarjolla paljon tontteja ja liiketilaratkaisuja teollisuuden alan yrityksille. Monipuolisia tukipalveluita tuotetaan yhdessä julkisen ja yksityisen sektorin kanssa. Kotkan seutu on erikoistunut metsäteollisuuden ja uusiutuvien energiamuotojen sektoreihin. Puuteollisuutta Kotkasa on ollut jo 1800-luvulta asti ja tieto-taito asuu edelleen Kotkassa. Muuta teknistä osaamista on muun muassa cleantech-, data-, ja hallintajärjestelmien aloilla. 

Toimitilat ja yritystoiminta

Kotkan yrittäjätoiminta on vilkasta. Kotkassa toimii Cursor Oy kehittämisyhtiö, joka on vilkas alueen toimija. Cursor auttaa yrityksiä sijoittumaan Kotka-Haminan seudulle sekä toimitilavuokrauksessa. Yrityspalvelujen käyttäminen on kannattavaa erityisesti jos on perustamassa verkostoja ja etsimässä yritykselle yhteistyökumppaneita. Cursor pystyy auttamaan verkostojen perustamisessa ja kontaktien luomisessa. Erityisesti yrityspalvelut voivat auttaa kansainvälisten kontaktien luomisessa ja auttaa Venäjän markkinoille suunnatessa. Kotkassa on panostettu myös yrittäjäkavatukseen, minkä toivotaan lisäävän yrittäjyyttä nuorten keskuudessa. 


Kotka-Haminan seutu on varsin vilkas yritysalue verrattuna kokoonsa. Kotkassa on noin 50 000 asukasta ja kaupunki tavoittelee asukasluvun tuplaamista vuoteen 2025 vuoteen mennessä. Työpaikkoja alueella on noin reilu 20 000 ja kaupungin strategiassa on niin ikään linjattu työpaikkojen tuplaaminen vuoteen 2025 mennessä. Kotkan kaupunki suunnitelmaan kuuluu laaja Kotka-Haminan seutu, johon kuuluu Kotka, Pyhtää, Virolahti ja Miehikkälä.  


 

star
star
star
star
star
4.7 ääntä 5 / 3 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin