arrow_upward

Kotka-Hamina

Kotkassa sijaitsee Suomen suurin tavaraliikenteen keskus Itämeren alueella. Haminakotkan satama on tuonut alueelle alusta asti paljon yrityksiä ja yritystoimintaa. Haminakotkan satama palvelee kaikkia liikennemuotoja ja sieltä on hyvät yhteydet kaikkialle. Kotkassa vierailee yhä usemmin nykyään...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Vuokrattavat liiketilat satamakaupungista 

Kotka on merkittävä satama- ja teollisuuskaupunki, joka sijaitsee Suomenlahden rannalla. Kaupungissa on ollut merkittävää teollisuutta jo 1550-luvulla kun Kyminkartanon Jauhomylly aloitti toimintansa. Saha- ja puuteollisuutta on niin ikään ollut alueella jo 1800-luvulta lähtien. Nykyäänkin alueella on eniten juuri teollisuudenalan yrityksiä, joilla on vienti- tai tuontitoimintaa. Teollisuus muodostaa Kotkan elinkeinoista jopa reilu 20 %. Kotkassa on aina toiminut paperitehtaita ja nykyään Kotkan yksi suurimmista yrityksistä on logistiikka-alan yritys Steveco. Haminakotkan yhteydet maailmalle tekevät viennistä tehkoasta Kotkassa. Vilkas teollisuuselämä ja satama tuo alueelle myös paljon asukkaita ja vilkkautta kaupunkielämään. Kotkan asukasmäärä on hieman reilu 53 000 (2017). 

Vapaat liiketilat Kotkassa

Vapaita liiketiloja on muun muassa Kotkan Jumalniemessä. Jumalniemi on Kotkan yksi vilkkaimmista kauppakeskuksista, jossa on kaikki suurimmat liikkeet ja päivittäistavarakaupat. Kauppakeskuksessa on myös suosittu IittalaOutlet-myymälä. Vuokrattavia liiketiloja on myös ajoittain vapaana Kotkan keskustassa. Keskustassa ovat lähellä kaikki palvelut ja kaupat sekä ravintolat. Keskustan pääkatuja ovat Keskustakatu, Mariankatu, Koulukatu ja Kirkkokatu. Suosituimmat liiketilat paikat ovat Isopuiston ja Toivo Pekkasen puiston välissä. Keskustan ostoskekus, josta löytyy kaikki suosituimmat palvelut ja kaupat, sijaitsee Sibeliuksen puistoa vastapäätä. Lisäksi Karhulan keskus on kauppakeskittymä, jossa on paljon liiketiloja Kotkassa. Karhulan kauppakeskuksessa on paitsi liiketiloja mutta myös muita toimitiloja, jotka taipuvat moneen tarkoitukseen.  

star
star
star
star
star
4.0 ääntä 5 / 1 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä