arrow_upward

14 Liiketilat: Kotka-Hamina

Kotkassa sijaitsee Suomen suurin tavaraliikenteen keskus Itämeren alueella. Haminakotkan satama on tuonut alueelle alusta asti paljon yrityksiä ja yritystoimintaa. Haminakotkan satama palvelee kaikkia liikennemuotoja ja sieltä on hyvät yhteydet kaikkialle. Kotkassa vierailee yhä usemmin nykyään...Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Vuokrattavat liiketilat satamakaupungista 

Kotka on merkittävä satama- ja teollisuuskaupunki, joka sijaitsee Suomenlahden rannalla. Kaupungissa on ollut merkittävää teollisuutta jo 1550-luvulla kun Kyminkartanon Jauhomylly aloitti toimintansa. Saha- ja puuteollisuutta on niin ikään ollut alueella jo 1800-luvulta lähtien. Nykyäänkin alueella on eniten juuri teollisuudenalan yrityksiä, joilla on vienti- tai tuontitoimintaa. Teollisuus muodostaa Kotkan elinkeinoista jopa reilu 20 %. Kotkassa on aina toiminut paperitehtaita ja nykyään Kotkan yksi suurimmista yrityksistä on logistiikka-alan yritys Steveco. Haminakotkan yhteydet maailmalle tekevät viennistä tehkoasta Kotkassa. Vilkas teollisuuselämä ja satama tuo alueelle myös paljon asukkaita ja vilkkautta kaupunkielämään. Kotkan asukasmäärä on hieman reilu 53 000 (2017). 

Vapaat liiketilat Kotkassa

Vapaita liiketiloja on muun muassa Kotkan Jumalniemessä. Jumalniemi on Kotkan yksi vilkkaimmista kauppakeskuksista, jossa on kaikki suurimmat liikkeet ja päivittäistavarakaupat. Kauppakeskuksessa on myös suosittu IittalaOutlet-myymälä. Vuokrattavia liiketiloja on myös ajoittain vapaana Kotkan keskustassa. Keskustassa ovat lähellä kaikki palvelut ja kaupat sekä ravintolat. Keskustan pääkatuja ovat Keskustakatu, Mariankatu, Koulukatu ja Kirkkokatu. Suosituimmat liiketilat paikat ovat Isopuiston ja Toivo Pekkasen puiston välissä. Keskustan ostoskekus, josta löytyy kaikki suosituimmat palvelut ja kaupat, sijaitsee Sibeliuksen puistoa vastapäätä. Lisäksi Karhulan keskus on kauppakeskittymä, jossa on paljon liiketiloja Kotkassa. Karhulan kauppakeskuksessa on paitsi liiketiloja mutta myös muita toimitiloja, jotka taipuvat moneen tarkoitukseen.  

star
star
star
star
star
4.0 ääntä 5 / 1 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin