arrow_upward

1 toimitila: Järvenpää

Järvenpää on Uudenmaan vilkkaimmista kaupungeista, lyhyen matkan päässä pääkaupunkiseudusta. Kaupunki lasketaankin osaksi Helsingin metropolialuetta ja Järvenpäästä matkaa Helsinkiin junalla puolessa tunnissa. Yritykset valitsevatkin toimitilat Järvenpäästä kaupungin optimaallisen sijainnin ja edullisten hintojen takia. kaupungin toimistojen ja...Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Toimitilat Järvenpäässä

Järvenpäässä panostetaan yrittäjyyteen ja kaupunki mainostaa itseään edullisena sijoittumisalueena, jossa on monipuolinen valikoima erilaisia yritysalueita. Järvenpäässä kehitetäänkin koko ajan uusia yrityspuistoja. Yksi näistä on Poikkitien uusi yritys- ja palvelukeskus. Poikkitie on toiminnallisesti monipuolinen yrityskeskus, joka ydistää palvelut, asumisen ja yrittämisen. Järvenpäässä toimii noin 2 500 yritystä. Erityisesti metalliteollisuutta on keskittynyt alueelle ja merkittävimpiä nimiä on muun muassa Wursti, Valmet ja maanrakennus P. Salonen. Järvenpään kaupunki tarjoaa aloittaville yirttäjille elinkeinopalveluja ja apua sijoittumisessa. Kaupungin elinkeinopalvelut auttavat osaltaan yrityksiä menestymään Järvenpäässä.

Vapaat toimitilat

Järvenpään vapaat toimitilat sijoittuvat pääsääntöisesti keskustan tuntumaan, tie E75 varrelle sekä Wärtsilän teollisuusalueelle. Keskustassa on tarjolla vapaita liiketiloja ja toimistotiloja. Keskusta on ihanteellinen sijoittumispaikka yrityksille, jotka toimivat osittain Pääkaupunkiseudulla, sillä junayhteydet keskustasta Helsingiin ovat erinomaiset. Junalla on puolessa tunnissa Helsingissä. Idässä Satukallion ja Satumetsän alueella on puolestaan vuokrattavana tuotanto- ja varastotiloja. Wärtsilän alueella sijaitsevat monet tunnetut yritykset ja se on yksi Järvenpään vilkkaista yrityskeskuksista. Täältä ovat monet vuokranneet pääkonttorin. Alueella on vapaana suurempia toimitilarakennuksia ja toimistoja, mutta myös tuotanto- tai varastotiloja.

Toimitilojen hinnat

Toimitilahinnat Järvenpäässä ovat selväst pääkupunkiseutua edullisemmat. Järvenpää onkin optimaallinen sijoittusvaihtoehto, koska toimistojen kuukausivuokrat eivät ole korkeita, mutta sijainti on ihanteellinen, aivan Helsingin metropolialueen kupeessa. Vertaile kohteita ja pyydä kohteiden lisätiedot saadaksesi toimistojen hintatiedot ja mitkä ovat toimitilojen hinnat Järvenpäässä.

star
star
star
star
star
4.7 ääntä 5 / 3 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin