arrow_upward

Etsi vuokrattavia toimitiloja Suomesta

Jakob Dalhoff

Henkilötiedot

Ikä: 42 vuotta

Asuinpaikka: Kööpenhamina, Tanska

Koulutus:

Kiinteistönvälittäjän koulutus Niels Brockin Kauppaopistossa (2000)

Maisterintutkinto finanssitaloudesta ja laskentatoimesta Copenhagen Business yliopistossa (2001)

Kurssi digitaalisen markkinoinnin strategiasta (2015)

Ura:
2008- : nykyinen: Lokalebasenin toimitusjohtaja

2004- : nykyinen: MatchOfficen toimitusjohtaja

2003-2013: DN Erhverv:n hallinnollinen johtaja

2003: Kiinteistönvälittäjä CB Richard Ellis'llä

Muuta:

  • Neuvonantaja 2move -yrityksessä
  • E-kirja julkaisu: "Rekisteröityminen julkiseen omistajarekisteriin" , jonka voi tilata Saxo.com :sta.

Jakob Dalhoff, CEO

Jakob Dalhoff on toiminut kiinteistöalalla koko aikuisikänsä. Hän aloitti yrittäjäuransa jo nuorena, kun hän 14-vuotiaana sijoitti lapsilisänsä osakepapereihin.

Sittemmin Jakob opiskeli yliopistossa, Copenhagen Business Schoolissa, finanssitaloutta  ja perehtyi lopputyössään sijoituskiinteistömarkkinoihin. Opiskelun ohella hän suoritti myös kiinteistönvälittäjän tutkinnon.

Oltuaan muutaman vuoden kiinteistövälittäjänä Jakob päätti toteuttaa unelmansa yrittäjyydestä. Hän perusti kiinteistöyrityksen DN Erhverv, jossa hän työskenteli yritystoimitilojen välittäjänä seuraavat 10 vuotta.

Jakobin yrittäjähenkisyyden seurauksena on syntynyt myös muita yrityksiä. Vuonna 2004 hän oli mukana perustamassa MatchOfficea, joka tänä päivänä välittää toimistohotelleja yli 100 maassa. Jakob toimii yhä MatchOfficen toimitusjohtajana. Sittemmin hän on ollut perustamassa useita yrityksiä Tanskassa, mm. kiinteistöportaali Lokalebasen.dk:n vuonna 2008.

Jakob LinkedIn

Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo trustpilot.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo googlestreetview.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo copyrighted.svg
Ella chatAsiakastuki
Voimmeko auttaa?close
arrow_backTakaisin
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.