arrow_upward

0 toimitilat: Lohja

Lohjalla vahvoja elinkeinoaloja ovat metsä-, metalli- ja muoviteolisuus ja kaupunki panostaa tutkimus- ja kehitystoimintaan. Kaupunkin vahvuus on sen sijainti valtateiden varrella ja Helsinki-Vantaa lentokentän läheisyys. Kunta on elinvoimainen ja kehittyvä. Kaupunki panostaa julkisen liikenteen ja...Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Lohjan toimitilat

Lohjalla on liiketiloja vuokrattavana keskustassa ja Ojamossa. Keskustassa on jonkin verran vapaana myös varastotiloja, mutta tuotanto- ja varastotilat sijoittuvat suurimmaksi osaksi kauemmaksi keskustasta. Tuotantotilojen valikoima onkin hyvä ja yrityksillä on valittavana teollisuustiloista pienempiin varastoihin. Lohjallakin useampi liikekeskus, jotka ovat pieniä kaupankäynnin risteyspaikkoja ja joissa on vuokrattavana liiketiloja isojen markettien yhteydessä. 

Vuokraa toimitilat Lohjalta

Lohjalle yrityksiä houkuttelevat, kaupungin sijainti ja infrastruktuuri, puhdas asuinympäristö, monipuolinen yrityselämä ja osaaminen sekä kaupungin vilkas toimintakulttuuri. Lohjan seutu on yksi Suomen parhaiten menestyvistä seudustia ja se sijoittuu vertailussa yhtä vetovoimaiseksi kuin esimerkiksi Oulu ja Salo. Toimitilatilanne on hyvä Lohjalla. Kaupungilla on muunmuassa kaavoitusohjelma ja monia investointihankkeita, jotka parantavat entisestään infrastruktuuria. Lohjan kaupunki tarjoaa yrityksille myös kattavia yrityspalveluita, jotka tukevat aloittelevia yrityksiä.

Yritykset Lohjalla ja toimitilat

Lohja on Etelä-Suomessa, Länsi-Uudellamaalla sijaitseva kunta, jonka elinkeino perustuu pitkälle kaivos-, metsä-, ja metalliteollisuuteen. Lohja on siis teollisuuvaltainen ja teollisuussektori on talouden vahva selkäranka. Lohja on yritysystävällinen kaupunki, jolla on kilpailukykyiset toimialat. 

star
star
star
star
star
4.7 ääntä 5 / 3 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin