arrow_upward

Lohja

Lohjalla vahvoja elinkeinoaloja ovat metsä-, metalli- ja muoviteolisuus ja kaupunki panostaa tutkimus- ja kehitystoimintaan. Kaupunkin vahvuus on sen sijainti valtateiden varrella ja Helsinki-Vantaa lentokentän läheisyys. Kunta on elinvoimainen ja kehittyvä. Kaupunki panostaa julkisen liikenteen ja...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Lohjan toimitilat

Lohjalla on liiketiloja vuokrattavana keskustassa ja Ojamossa. Keskustassa on jonkin verran vapaana myös varastotiloja, mutta tuotanto- ja varastotilat sijoittuvat suurimmaksi osaksi kauemmaksi keskustasta. Tuotantotilojen valikoima onkin hyvä ja yrityksillä on valittavana teollisuustiloista pienempiin varastoihin. Lohjallakin useampi liikekeskus, jotka ovat pieniä kaupankäynnin risteyspaikkoja ja joissa on vuokrattavana liiketiloja isojen markettien yhteydessä. 

Vuokraa toimitilat Lohjalta

Lohjalle yrityksiä houkuttelevat, kaupungin sijainti ja infrastruktuuri, puhdas asuinympäristö, monipuolinen yrityselämä ja osaaminen sekä kaupungin vilkas toimintakulttuuri. Lohjan seutu on yksi Suomen parhaiten menestyvistä seudustia ja se sijoittuu vertailussa yhtä vetovoimaiseksi kuin esimerkiksi Oulu ja Salo. Toimitilatilanne on hyvä Lohjalla. Kaupungilla on muunmuassa kaavoitusohjelma ja monia investointihankkeita, jotka parantavat entisestään infrastruktuuria. Lohjan kaupunki tarjoaa yrityksille myös kattavia yrityspalveluita, jotka tukevat aloittelevia yrityksiä.

Yritykset Lohjalla ja toimitilat

Lohja on Etelä-Suomessa, Länsi-Uudellamaalla sijaitseva kunta, jonka elinkeino perustuu pitkälle kaivos-, metsä-, ja metalliteollisuuteen. Lohja on siis teollisuuvaltainen ja teollisuussektori on talouden vahva selkäranka. Lohja on yritysystävällinen kaupunki, jolla on kilpailukykyiset toimialat. 

Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä