arrow_upward

Pirkkala

Pirkanmaa on Suomen toiseksi suurin talouskeskus pääkaupunkiseudun jälkeen. Pirkkalan on aivan Tampereen naapurissa sijaitseva kaupunki, jossa sijaitsee muun muassa Prikkalan lentoasema. Pirkanmaa on entinen teollisuusalue, joka on nyt profiloitunut erityisesti teknologiaosaamiseen Tampereen teknillisen yliopiston ansiosta....Lue lisää

Luo toimitilavahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Toimitilat Pirkkalassa

Pirkkala on yksi Tampereen seutukunnan nopeimmin kasvavia alueita ja sen väsetö ja työpaikat ovat olleet pitkää tasaisessa kasvussa. Pirkkala on kivenheitön päässä Tampereen keskustasta, mikä houkuttelee yrityksiä sijoittumaan Pirkkalaan. Pirkkalan vahvuuksia ovatkin sen keskeinen sijainti ja hyvät liikenneyhteydet. Pirkkalan lentoasema on vilkas kansainvälinen lentoasema, yksi Suomen kolmesta suurimmasta lentoasemasta. Pirkkala on profiloitunut tuotanto- ja teollisuusalueeksi Tampereen yrityskeskuksen vieressä. 

Toimitilavalikoima

Pirkkalan kaupunki panostaa yritystoimintaa ja vahvistaa toimitilavalikoimaa sekä yritystonttivalikoimaa koko ajan. Kaupunkitarjoaa toimitiloja, tontteja ja yrityspalveluita kaikille alueen yritkyislle. Erityisesti kuntakeskusta vahvisttaan ja lentokenttävyöhykettä kehitetään. Pirkkalassa on selvästi eniten tarjotta varasto- ja tuotantotiloja, joita myös yritykset kysyvät alueelta. Pienvarastojen ja isojen teollisuustiojen tarjonta on hyvä ja monipuolinen. Liiketiloja löytyy enimmäkseen kauppakeskusten yhteydestä.

Toimistohinnat

Yrityksiä tuo Pirkkalaan erityisesti edulliset toimistohinnat. Toimitilojen hinnat ovat alhaisemmat kuin Tampereella ja selvästi edullisemmat kuin pääkaupunkiseudulla. Tästä huolimatta, esimerkiksi liikenneyhteydet maailmalle ovat lyhyet. Pirkkala on hyvä vaihtoehto teollisuus- ja tuontialan yrityksille. Yritykset, jotka etsivät puolestaan toimistotilaa tai toimistohotellipalveluita, kannattaa etsitä tiloja Tampereelta ja Hervannasta. 

star
star
star
star
star
4.0 ääntä 5 / 1 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä