arrow_upward

11 toimitilat: Pirkkala

Pirkanmaa on Suomen toiseksi suurin talouskeskus pääkaupunkiseudun jälkeen. Pirkkalan on aivan Tampereen naapurissa sijaitseva kaupunki, jossa sijaitsee muun muassa Prikkalan lentoasema. Pirkanmaa on entinen teollisuusalue, joka on nyt profiloitunut erityisesti teknologiaosaamiseen Tampereen teknillisen yliopiston ansiosta....Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Toimitilat Pirkkalassa

Pirkkala on yksi Tampereen seutukunnan nopeimmin kasvavia alueita ja sen väsetö ja työpaikat ovat olleet pitkää tasaisessa kasvussa. Pirkkala on kivenheitön päässä Tampereen keskustasta, mikä houkuttelee yrityksiä sijoittumaan Pirkkalaan. Pirkkalan vahvuuksia ovatkin sen keskeinen sijainti ja hyvät liikenneyhteydet. Pirkkalan lentoasema on vilkas kansainvälinen lentoasema, yksi Suomen kolmesta suurimmasta lentoasemasta. Pirkkala on profiloitunut tuotanto- ja teollisuusalueeksi Tampereen yrityskeskuksen vieressä. 

Toimitilavalikoima

Pirkkalan kaupunki panostaa yritystoimintaa ja vahvistaa toimitilavalikoimaa sekä yritystonttivalikoimaa koko ajan. Kaupunkitarjoaa toimitiloja, tontteja ja yrityspalveluita kaikille alueen yritkyislle. Erityisesti kuntakeskusta vahvisttaan ja lentokenttävyöhykettä kehitetään. Pirkkalassa on selvästi eniten tarjotta varasto- ja tuotantotiloja, joita myös yritykset kysyvät alueelta. Pienvarastojen ja isojen teollisuustiojen tarjonta on hyvä ja monipuolinen. Liiketiloja löytyy enimmäkseen kauppakeskusten yhteydestä.

Toimistohinnat

Yrityksiä tuo Pirkkalaan erityisesti edulliset toimistohinnat. Toimitilojen hinnat ovat alhaisemmat kuin Tampereella ja selvästi edullisemmat kuin pääkaupunkiseudulla. Tästä huolimatta, esimerkiksi liikenneyhteydet maailmalle ovat lyhyet. Pirkkala on hyvä vaihtoehto teollisuus- ja tuontialan yrityksille. Yritykset, jotka etsivät puolestaan toimistotilaa tai toimistohotellipalveluita, kannattaa etsitä tiloja Tampereelta ja Hervannasta. 

star
star
star
star
star
4.7 ääntä 5 / 3 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin