arrow_upward

3 toimitilat: Nokia

Nokia on Pirkanmaan yksi vilkkaimmista yritysalueista Tampereen jälkeen. Nokia on aivan Tampereen kyljessä sijaitseva kaupunki, joka on tunnettu muun muassa teknologisesta osaamisesta. Nokia kehittyy kovaa vauhtia ja panostaa erityisesti energiatehokkuutteen ja cleantech-sektoriin. Nokia on houkutteleva...Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Sijoitu Nokialle ja etsi toimitilat

Nokian valtteja ovat elinvoimainen yritysverkosto, innovaatiokehitys ja loistava sijainti. Nokia sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä, valtateiden 3, 11 ja 1 varrella. Pirkanmaan lentokenttä on vain 10 minuutin päässä ja matka Helsinkiin taittuu alle kahdessa tunnissa. Nokialla kaavoitetaan lisää erityisesti teollisuus- ja tuotantontteja. Yritystilojen rakentamiseen panostetaan, mikä parantaa kaupunkin toimintaedellytyksiä ja tuo lisää yrittäjyyttä. Kaupunki tarjoaa myös kattavia yrityspalveluita yrityksille ja seudullinen yhteistyö on vahvaa. 

Toimitilat Nokian teknologiakeskuksista

Kolmenkulman Eco Industrial Park on Nokian uusi cleantech kehitys- ja yrityskeskus. Uusi ja innovatiivinen yrityspuisto on yksi Suomen moderneimmista hankkeista, jotka tuovat yhteen eri teknologia-alan yrityksiä. Alueesta ollaan kehittämässä Suomen ensimmäistä merkittävää Eco-Industrial Puistoa, joka yhdistää virheän teknologian tutkimus- ja kehityssektorit uudela tavalla. Alueen vahva ICT perinne ja valmistavan teollisuuden osaaminen luovat erinomaiset pohjan ja houkuttelee tulevaisuudessa lisää alan yrityksiä vuokraamaan tilat Nokialta. 

Vuokraa toimitilat Nokialta

Vuokratiloja on hyvin tarjolla Nokialla ja yritysten on helppo löytää toimitilat alueella. Erityisesti tuotanto- ja varastotilojen valikoima on kattava. Nokialla ei ole kovin tiivistä keskustaa ja liiketilat on puolestaan hajautunut moniin pienempiin kauppakeskuksiin. Nokian toimitilojen hintataso on kilpailukykyinen ja moni Tampereella toimiva yritys onkin sijoittunut Nokialle. 

star
star
star
star
star
4.7 ääntä 5 / 3 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin