arrow_upward

Nokia

Nokia on Pirkanmaan yksi vilkkaimmista yritysalueista Tampereen jälkeen. Nokia on aivan Tampereen kyljessä sijaitseva kaupunki, joka on tunnettu muun muassa teknologisesta osaamisesta. Nokia kehittyy kovaa vauhtia ja panostaa erityisesti energiatehokkuutteen ja cleantech-sektoriin. Nokia on houkutteleva...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Sijoitu Nokialle ja etsi toimitilat

Nokian valtteja ovat elinvoimainen yritysverkosto, innovaatiokehitys ja loistava sijainti. Nokia sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä, valtateiden 3, 11 ja 1 varrella. Pirkanmaan lentokenttä on vain 10 minuutin päässä ja matka Helsinkiin taittuu alle kahdessa tunnissa. Nokialla kaavoitetaan lisää erityisesti teollisuus- ja tuotantontteja. Yritystilojen rakentamiseen panostetaan, mikä parantaa kaupunkin toimintaedellytyksiä ja tuo lisää yrittäjyyttä. Kaupunki tarjoaa myös kattavia yrityspalveluita yrityksille ja seudullinen yhteistyö on vahvaa. 

Toimitilat Nokian teknologiakeskuksista

Kolmenkulman Eco Industrial Park on Nokian uusi cleantech kehitys- ja yrityskeskus. Uusi ja innovatiivinen yrityspuisto on yksi Suomen moderneimmista hankkeista, jotka tuovat yhteen eri teknologia-alan yrityksiä. Alueesta ollaan kehittämässä Suomen ensimmäistä merkittävää Eco-Industrial Puistoa, joka yhdistää virheän teknologian tutkimus- ja kehityssektorit uudela tavalla. Alueen vahva ICT perinne ja valmistavan teollisuuden osaaminen luovat erinomaiset pohjan ja houkuttelee tulevaisuudessa lisää alan yrityksiä vuokraamaan tilat Nokialta. 

Vuokraa toimitilat Nokialta

Vuokratiloja on hyvin tarjolla Nokialla ja yritysten on helppo löytää toimitilat alueella. Erityisesti tuotanto- ja varastotilojen valikoima on kattava. Nokialla ei ole kovin tiivistä keskustaa ja liiketilat on puolestaan hajautunut moniin pienempiin kauppakeskuksiin. Nokian toimitilojen hintataso on kilpailukykyinen ja moni Tampereella toimiva yritys onkin sijoittunut Nokialle. 

Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä