arrow_upward

2 toimitilat: Viitasaari

Keskellä kauneinta Suomea sijaitseva Viitasaari on valtatie 4 varrella sijaitseva kunta. Viitasaaren lähin suurempi yrityskeskus on Jyväskylä, joka on alle 100 km päässä kaupungista. Viitasaaren suurimmat elinkeinot ovat teollisuus, palvelusektorit ja erityisesti terveys- ja sosiaalipalvelut,...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Vapaat toimitilat

Jopa yli puolet Viitasaaresa saa elinkeinon palvelusektorilta. Elinkeinorakenne on vahvasti palvelualapainotteinen kun palveluiden osuus on 64 %. Muita merkittäviä elinkeinoaloja ovat teollisuuden jalostus ja alkutuotanto. Teollisuus on nykyään suurempi työllistäjä kuin perinteinen maa- ja metsätalous. Viitasaari on järvien ympäröimä saarialuetta ja Viitasaaren kunnassa on monia pieniä kauppakeskittymiä. Liiketiloja on muun muassa Karstulassa.

Yritykst ja toimitilat Viitasaari

Viitasaaren ja sen ympäryskunnat ovat perinteisesti vahvaa maa- ja metsätalousaluetta. Etelä-Savon maakunta on hyvin hedelmällistä viljelyaluetta. Viime vuosina maa- ja metsätalousesktori on kehittynyt kohti bioenergia-teolisuutta ja uusia maatalousteknologia yrityksiä on syntynyt alueelle. Lisäksi kaupunki on varsin vilkas kulttuurkaupunki ja sen luonto tuo kaupunkiin matkailijoita ja mökkeilijöitä joka kesä. 

star
star
star
star
star
4.7 ääntä 5 / 3 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin