Viitasaari

Keskellä kauneinta Suomea sijaitseva Viitasaari on valtatie 4 varrella sijaitseva kunta. Viitasaaren lähin suurempi yrityskeskus on Jyväskylä, joka on alle 100 km päässä kaupungista. Viitasaaren suurimmat elinkeinot ovat teollisuus, palvelusektorit ja erityisesti terveys- ja sosiaalipalvelut,...Lue lisää

Vapaat toimitilat

Jopa yli puolet Viitasaaresa saa elinkeinon palvelusektorilta. Elinkeinorakenne on vahvasti palvelualapainotteinen kun palveluiden osuus on 64 %. Muita merkittäviä elinkeinoaloja ovat teollisuuden jalostus ja alkutuotanto. Teollisuus on nykyään suurempi työllistäjä kuin perinteinen maa- ja metsätalous. Viitasaari on järvien ympäröimä saarialuetta ja Viitasaaren kunnassa on monia pieniä kauppakeskittymiä. Liiketiloja on muun muassa Karstulassa.

Yritykst ja toimitilat Viitasaari

Viitasaaren ja sen ympäryskunnat ovat perinteisesti vahvaa maa- ja metsätalousaluetta. Etelä-Savon maakunta on hyvin hedelmällistä viljelyaluetta. Viime vuosina maa- ja metsätalousesktori on kehittynyt kohti bioenergia-teolisuutta ja uusia maatalousteknologia yrityksiä on syntynyt alueelle. Lisäksi kaupunki on varsin vilkas kulttuurkaupunki ja sen luonto tuo kaupunkiin matkailijoita ja mökkeilijöitä joka kesä. 

Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia