arrow_upward

Viitasaari

Keskellä kauneinta Suomea sijaitseva Viitasaari on valtatie 4 varrella sijaitseva kunta. Viitasaaren lähin suurempi yrityskeskus on Jyväskylä, joka on alle 100 km päässä kaupungista. Viitasaaren suurimmat elinkeinot ovat teollisuus, palvelusektorit ja erityisesti terveys- ja sosiaalipalvelut,...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Vapaat toimitilat

Jopa yli puolet Viitasaaresa saa elinkeinon palvelusektorilta. Elinkeinorakenne on vahvasti palvelualapainotteinen kun palveluiden osuus on 64 %. Muita merkittäviä elinkeinoaloja ovat teollisuuden jalostus ja alkutuotanto. Teollisuus on nykyään suurempi työllistäjä kuin perinteinen maa- ja metsätalous. Viitasaari on järvien ympäröimä saarialuetta ja Viitasaaren kunnassa on monia pieniä kauppakeskittymiä. Liiketiloja on muun muassa Karstulassa.

Yritykst ja toimitilat Viitasaari

Viitasaaren ja sen ympäryskunnat ovat perinteisesti vahvaa maa- ja metsätalousaluetta. Etelä-Savon maakunta on hyvin hedelmällistä viljelyaluetta. Viime vuosina maa- ja metsätalousesktori on kehittynyt kohti bioenergia-teolisuutta ja uusia maatalousteknologia yrityksiä on syntynyt alueelle. Lisäksi kaupunki on varsin vilkas kulttuurkaupunki ja sen luonto tuo kaupunkiin matkailijoita ja mökkeilijöitä joka kesä. 

Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
Näytä