arrow_upward

2 toimitilat: Kajaani

Kajaani on Kainuun yksi vilkkain kaupunki- ja kulttuurikeskus. Kajaanissa on tunnetusti ollut metsä- ja paperiteollisuutta. Nykyään kaupunki panostaa myös ICT-alaan ja se on vilkastunut viime vuosina. Lisäksi metalliteollisuus on alueen yksi talouden vetureista. Kajaanissa on...Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Toimitilat Kajaani

Järvien ympäröimässä kaupungissa vuokrattavat toimitilat sijaitsevat pääsääntöisesti aivan keskustan tuntumassa. Keskustan länsipuolella on vuokrattavana muun muassa toimistoja historiallisissa uudisrakennuksisssa. Kaupunginlammen toisella puolella on yrityskeskittymä, jonne on sijoittunut teollisuudenalojen yrityksiä. Aivan kaupungin keskustassa on hyvä valikoima liiketiloja vuokrattavana. Kaupungin Itäpuolelle, Varsikangaalle on noussut uusi kauppakeskittymä, josta löytyvät isot marketit ja joiden kupeessa on toimitiloja. Renforsin Rannan yritysalue, jossa aikoinaan toimi UPM:n paperitehdas, tarjoaa puolestaan tuotanto- ja varastotiloja. Alueella on paitsi vanhoja uudistettuja teollisuuskiinteistöjä, mutta olemassa olevian toimitilojen lisäksi, alueella valmis kaavoitus uudisrakentamiseen.

Vuokrattavat toimitilat

Kajaanissa Kajaanissa on kotimainen lentoasema, joka vahvistaa yhteyksiä muualle Suomeen. Lentomatka on tunti ja kaksikymmentä minuuttia ja lentoja lennetään kolme kertaa päivässä. Kajaanin pääsee myös junalla tai bussilla. Erityiesti junavuoroja on etelään useita päivässä ja hinnat ovat edulliset. Sijoittumispalveluita tarjoaa Kajaanin kaupunki, jonka puoleen voi kääntyä miettiessä sijoittumista Kajaaniin. Katso vapaat toimitilat toimitilaportaalista ja vertaile vaihtoehtoja pyytämällä toimitilojen yhteystiedot.

star
star
star
star
star
4.7 ääntä 5 / 3 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin