arrow_upward

Kajaani

Kajaani on Kainuun yksi vilkkain kaupunki- ja kulttuurikeskus. Kajaanissa on tunnetusti ollut metsä- ja paperiteollisuutta. Nykyään kaupunki panostaa myös ICT-alaan ja se on vilkastunut viime vuosina. Lisäksi metalliteollisuus on alueen yksi talouden vetureista. Kajaanissa on...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Toimitilat Kajaani

Järvien ympäröimässä kaupungissa vuokrattavat toimitilat sijaitsevat pääsääntöisesti aivan keskustan tuntumassa. Keskustan länsipuolella on vuokrattavana muun muassa toimistoja historiallisissa uudisrakennuksisssa. Kaupunginlammen toisella puolella on yrityskeskittymä, jonne on sijoittunut teollisuudenalojen yrityksiä. Aivan kaupungin keskustassa on hyvä valikoima liiketiloja vuokrattavana. Kaupungin Itäpuolelle, Varsikangaalle on noussut uusi kauppakeskittymä, josta löytyvät isot marketit ja joiden kupeessa on toimitiloja. Renforsin Rannan yritysalue, jossa aikoinaan toimi UPM:n paperitehdas, tarjoaa puolestaan tuotanto- ja varastotiloja. Alueella on paitsi vanhoja uudistettuja teollisuuskiinteistöjä, mutta olemassa olevian toimitilojen lisäksi, alueella valmis kaavoitus uudisrakentamiseen.

Vuokrattavat toimitilat

Kajaanissa Kajaanissa on kotimainen lentoasema, joka vahvistaa yhteyksiä muualle Suomeen. Lentomatka on tunti ja kaksikymmentä minuuttia ja lentoja lennetään kolme kertaa päivässä. Kajaanin pääsee myös junalla tai bussilla. Erityiesti junavuoroja on etelään useita päivässä ja hinnat ovat edulliset. Sijoittumispalveluita tarjoaa Kajaanin kaupunki, jonka puoleen voi kääntyä miettiessä sijoittumista Kajaaniin. Katso vapaat toimitilat toimitilaportaalista ja vertaile vaihtoehtoja pyytämällä toimitilojen yhteystiedot.

Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
Näytä