meeting-park-cover.jpg

Meeting Park

Meeting Park tarjoaa yli 100 erilaista seminaari- ja kokoustilaa sekä monipuolisen valikoiman etätyö- ja toimistotiloja, jotka ovat auki 24/7. Kattaviin toimistopalveluihin kuuluu muun muassa videoneuvottelut, osoite- ja postipalvelut ja tarjoilut, VIP-sauna ja terassi.

Start-up-verkosto, co-working sekä virtuaalinen toimisto ovat hyvin suosittuja palveluja Meeting Parking keskeisen sijaintinsa johdosta. Soft-landing-palvelut sisältäen mm. posti- ja osoitepalvelun, ja yrityksen perustamiseen liittyvät palvelut, sekä valmiiden olemassa olevien yritysten myynnin ovat sellaisia kokonaisuuksia, joita erityisesti kansainväliset yritykset arvostavat.

Meeting Park sijaitsee Helsingin sydämessä, kauppakeskus Forumin kulmalla. Mannerheimintien ja Simonkadun kulmassa olevat toimisto- ja kokoustilat ovat auki ympäri vuorokauden ja asiantunteva henkilökunta tarjoaa monipuolisia tukipalveluita. Meeting Parkilla on vuokrattavana 40 erilaista kokoustilaa, jotka soveltuvat pieniin kokouksiin tai aina yli 300 hengen seminaareihin. Palveluihin kuuluvat kaikki tarvittavat teknisistä ratkaisuista catering-palveluihin.

Toimistohotellin ja kokoustilapalveluita tarjoava Meeting Park on alansa nopeinten kasvava kotimainen toimistohotelliyritys. Meeting Park tarjoaa vuosittain puitteet yli 15 000 tilaisuudelle ja sen asiakkaina on yli 2000 yritystä.

Huomattavina lisäetuina Meeting Park tarjoaa kumppaniensa kautta hotellialennuksia ja huippu elämyspalveluita (pikavenetour Helsingin edustalla) jne. Kaikki tiedustelut ja tarjouspyynnöt: forum@meetingpark.fi

kuva_profiili.jpg

Ota yhteyttä:
Jani Kaarlejärvi
Toimitusjohtaja
010 5011 519
jani.kaarlejarvi@meetingpark.fi
www.meetingpark.fi

(5.0 ääntä 51 äänestä)
Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo
  • MatchOffice yhteistyölogo