arrow_upward

Etsi vuokrattavia toimitiloja Suomesta

Show meeting park cover picture

Meeting Park

Meeting Park tarjoaa yli 110 erilaista seminaari- ja kokoustilaa sekä monipuolisen valikoiman etätyö- ja toimistotiloja, jotka ovat auki 24/7. Kattaviin toimistopalveluihin kuuluu muun muassa videoneuvottelut, osoite- ja postipalvelut ja tarjoilut, VIP-sauna ja terassi.

Meeting Park sijaitsee Helsingin sydänmessä, kauppakeskus Forumin kulmalla. Mannerheimintien ja Simonkadun kulmassa olevat toimisto- ja kokoustilat ovat auki ympäri vuorokauden ja asiantunteva henkilökunta tarjoaa moipuolisia tukipalveluita. Meeting Parkilla on vuokrattavana 40 erilaista kokoustilaa, jotka soveltuvat pieniin kokouksiin tai aina yli 100 hengen seminaareihin. Palveluihin kuuluvat kaikki tarvittavat teknisistä ratkaisuista catering-palveluihin.

Toimistohotellin ja kokoustilapalveluita tarjoava Meeting Park on alansa nopeinten kasvava kotimainen toimistohotelliyritys. Meeting Park tarjoaa vuosittain puitteet yli 12 000 tilaisuudelle ja sen asiakkaina on jo 1000 yritystä.

Show kuva profiili

Ota yhteyttä:
Jani Kaarlejärvi
Toimitusjohtaja
010 5011 519
jani.kaarlejarvi@meetingpark.fi
www.meetingpark.fi

Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin