Etsi vuokrattavia toimitiloja Suomesta

Suomen suurimmat kiinteistösektorin vuokranantajat

Vapaat Toimitilat vuokranantajatMatchOffice.fi tekee yhteistyötä Suomen suurimpien kiinteistöalan toimijoiden kanssa. Tältä sivulta löydät esittelyn yrityksistä, jotka vuokraavat vapaita toimitiloja Suomessa.

MatchOffice.fi-palvelusta löydät vapaita vuokrattavia toimitiloja, joita vuokraavat Suomen suurimmat kiinteistöalan toimijat.

MatchOffiice.fi-sivuilla listatut vuokranantajat ovat kaikki luotettuja kiinteistöalan toimijoita, joilla on monen vuoden kokemus toimistojen vuokrauksesta. Toimitilojen vuokraajat ovat asiantuntijoita alallansa ja heillä on vahva tietotaito Suomen kiinteistömarkkinoista ja toimistojen vuokrauksesta. Vuokratessasi toimitilat näiltä toimijoilta, voit luottaa asiantuntevaan ja ammattimaiseen palveluun.

Lue lisää Suomen suurimmista kiinteistöjen vuokranantajista ja MatchOffice.fi yhteistyökumppaneista. MatchOffice.fi-palvelusta löydät myös toimijoiden vapaat ja vuokrattavat toimitilat.

PATRIZIA
PATRIZIA Finland kuuluu kansainvälisen kiinteistösijoittajan ja –varainhoitajan PATRIZIA AG:n paikallisten asiantuntijoiden verkostoon. PATRIZIA vastaa sijoittaja-asiakkaidemme suomalaisten kiinteistösijoitusten hankinnasta ja varainhoidosta. Yritys tarjoaa vuokralaisille laadukkaita toimitilavaihtoehtoja ja asiantuntevaa palvelua.
» Lue lisää PATRIZIA
YIT
YIT tarjoaa monipuoliset toimitilat ympäri Suomea. Vuokraamme ja kehitämme tilat pääkonttoritason toimistotiloista erikokoisiin liike- ja logistiikkatiloihin. Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään toimistotilat, jotka tukevat yrityksesi liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla.
» Lue lisää YIT
Logicor
Logicor on Suomen suurin logistiikka- ja tuotantokiinteistöjen omistaja, kehittäjä ja vuokraaja. Logicorista saa yhdestä paikasta kaikki tilaratkaisut sekä tilojen toimivuuden takaavat tukipalvelut. Logicor tarjoaa ratkaisuja tavaravirtojen varastointiin, kuljetukseen tai jalostukseen.
» Lue lisää Logicor
KENNOLOUNGE
Kenno Lounge tarjoaa yrityksille oman toimipaikan, jossa kaikki on jo valmiina. Instant Office -konsepti huolehtii kaikesta puolestasi ja kiinteä vuokrahinnoittelu sisältää kaiken tarvittavan. Vuokrattavana on piristävä toimisto joko Helsingin tai Turun keskustassa. Kenno Loungen toimistokonseptissa on panostettu erityisesti tilojen sisustukseen, designiin ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin työympäristössä.
» Lue lisää KENNOLOUNGE
Meeting Park
Toimistohotelli Meeting Park on Helsingin suurin ja johtava toimistohotellipalvelujen tarjojaja. Vuonna 2011 toimintansa aloittanut yritys on alansa edelläkävijä Suomessa. Meeting Parkilla on yhteensä 4 toimipistettä, yli 100 kokous- ja seminaartilaa sekä yli 900 yritysasiakasta.
» Lue lisää Meeting Park
BC Papula

Business Center Papulalla on työtiloja joustavia ratkaisuja etsiville yrityksille. Asiakkaat voivat valita oman tarpeensa mukaan toimiston, coworking-tilan, virtuaalitoimiston tai vuokrata kokoustiloja aina tarvittaessa.

» Lue lisää BC Papula
Citycon

Cityconin kauppakeskukset sijaitsevat suurien ja nopeasti kehittyvien kaupunkien keskustoissa, kotien sekä työpaikkojen lähistöllä. Kauppakeskuksille ominaista on sijainti loistavien julkisten kulkuyhteyksien päässä ja kattavien palveluiden yhteydessä. Suomessa Citycon omistaa 20 kauppakeskusta ja kaikkiaan kauppakeskuksia on yli 50. Cityconin kauppakeskuksissa sijaitsevat liiketilat palvelevat noin 200 miljoonaa kävijää vuosittain

» Lue lisää Citycon