Etsi vuokrattavia toimitiloja Suomesta

Suomen suurimmat kiinteistösektorin vuokranantajat

MatchOffice.fi tekee yhteistyötä Suomen suurimpien kiinteistöalan toimijoiden kanssa. Tältä sivulta löydät esittelyn yrityksistä, jotka vuokraavat vapaita toimitiloja Suomessa.

MatchOffice.fi-palvelusta löydät vapaita vuokrattavia toimitiloja, joita vuokraavat Suomen suurimmat kiinteistöalan toimijat.

MatchOffiice.fi-sivuilla listatut vuokranantajat ovat kaikki luotettuja kiinteistöalan toimijoita, joilla on monen vuoden kokemus toimistojen vuokrauksesta. Toimitilojen vuokraajat ovat asiantuntijoita alallansa ja heillä on vahva tietotaito Suomen kiinteistömarkkinoista ja toimistojen vuokrauksesta. Vuokratessasi toimitilat näiltä toimijoilta, voit luottaa asiantuntevaan ja ammattimaiseen palveluun.

Lue lisää Suomen suurimmista kiinteistöjen vuokranantajista ja MatchOffice.fi yhteistyökumppaneista. MatchOffice.fi-palvelusta löydät myös toimijoiden vapaat ja vuokrattavat toimitilat.

Meeting Park
Toimistohotelli Meeting Park on Helsingin suurin ja johtava toimistohotellipalvelujen tarjojaja. Vuonna 2011 toimintansa aloittanut yritys on alansa edelläkävijä Suomessa. Meeting Parkilla on yhteensä 4 toimipistettä, yli 100 kokous- ja seminaartilaa sekä yli 900 yritysasiakasta.
» Lue lisää Meeting Park
BC Papula

Business Center Papulalla on työtiloja joustavia ratkaisuja etsiville yrityksille. Asiakkaat voivat valita oman tarpeensa mukaan toimiston, coworking-tilan, virtuaalitoimiston tai vuokrata kokoustiloja aina tarvittaessa.

» Lue lisää BC Papula
Citycon

Cityconin kauppakeskukset sijaitsevat suurien ja nopeasti kehittyvien kaupunkien keskustoissa, kotien sekä työpaikkojen lähistöllä. Kauppakeskuksille ominaista on sijainti loistavien julkisten kulkuyhteyksien päässä ja kattavien palveluiden yhteydessä. Suomessa Citycon omistaa 20 kauppakeskusta ja kaikkiaan kauppakeskuksia on yli 50. Cityconin kauppakeskuksissa sijaitsevat liiketilat palvelevat noin 200 miljoonaa kävijää vuosittain

» Lue lisää Citycon