arrow_upward

Etsi vuokrattavia toimitiloja Suomesta

Suomen suurimmat kiinteistösektorin vuokranantajat

Vapaat Toimitilat vuokranantajatMatchOffice.fi tekee yhteistyötä Suomen suurimpien kiinteistöalan toimijoiden kanssa. Tältä sivulta löydät esittelyn yrityksistä, jotka vuokraavat vapaita toimitiloja Suomessa.

MatchOffice.fi-palvelusta löydät vapaita vuokrattavia toimitiloja, joita vuokraavat Suomen suurimmat kiinteistöalan toimijat.

MatchOffiice.fi-sivuilla listatut vuokranantajat ovat kaikki luotettuja kiinteistöalan toimijoita, joilla on monen vuoden kokemus toimistojen vuokrauksesta. Toimitilojen vuokraajat ovat asiantuntijoita alallansa ja heillä on vahva tietotaito Suomen kiinteistömarkkinoista ja toimistojen vuokrauksesta. Vuokratessasi toimitilat näiltä toimijoilta, voit luottaa asiantuntevaan ja ammattimaiseen palveluun.

Lue lisää Suomen suurimmista kiinteistöjen vuokranantajista ja MatchOffice.fi yhteistyökumppaneista. MatchOffice.fi-palvelusta löydät myös toimijoiden vapaat ja vuokrattavat toimitilat.

Technopolis

Technopolis on työympäristöjen asiantuntija ja menestyvän yrityskulttuurin rakentaja. Tarjoamme toimitiloja sekä niihin liittyviä palveluita, kuten kokous-, siivous-, aula- ja IT-palvelut. Lisäksi Technopolis tarjoaa coworking-tiloja.

» Lue lisää Technopolis
KENNOLOUNGE

Kenno Lounge tarjoaa yrityksille oman toimipaikan, jossa kaikki on jo valmiina. Instant Office -konsepti huolehtii kaikesta puolestasi ja kiinteä vuokrahinnoittelu sisältää kaiken tarvittavan. Vuokrattavana on piristävä toimisto joko Helsingin tai Turun keskustassa. Kenno Loungen toimistokonseptissa on panostettu erityisesti tilojen sisustukseen, designiin ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin työympäristössä.

» Lue lisää KENNOLOUNGE
YIT

YIT tarjoaa monipuoliset toimitilat ympäri Suomea. Vuokraamme ja kehitämme tilat pääkonttoritason toimistotiloista erikokoisiin liike- ja logistiikkatiloihin. Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään toimistotilat, jotka tukevat yrityksesi liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla.

» Lue lisää YIT
BC Papula

Business Center Papulalla on työtiloja joustavia ratkaisuja etsiville yrityksille. Asiakkaat voivat valita oman tarpeensa mukaan toimiston, coworking-tilan, virtuaalitoimiston tai vuokrata kokoustiloja aina tarvittaessa.

» Lue lisää BC Papula
Citycon

Cityconin kauppakeskukset sijaitsevat suurien ja nopeasti kehittyvien kaupunkien keskustoissa, kotien sekä työpaikkojen lähistöllä. Kauppakeskuksille ominaista on sijainti loistavien julkisten kulkuyhteyksien päässä ja kattavien palveluiden yhteydessä. Suomessa Citycon omistaa 20 kauppakeskusta ja kaikkiaan kauppakeskuksia on yli 50. Cityconin kauppakeskuksissa sijaitsevat liiketilat palvelevat noin 200 miljoonaa kävijää vuosittain

» Lue lisää Citycon
Fennia

Fennia on paitsi vakuuttamisen asiantuntija mutta myös suuri kiinteistönomistaja Suomessa. Fennia johtaa ja kehittää kiinteistövarallisuutta sekä vuokraa toimitiloja ammattitaidolla ja kokemuksella.

» Lue lisää Fennia
Meeting Park

Toimistohotelli Meeting Park on Helsingin suurin ja johtava toimistohotellipalvelujen tarjojaja. Vuonna 2011 toimintansa aloittanut yritys on alansa edelläkävijä Suomessa. Meeting Parkilla on yhteensä 4 toimipistettä, yli 100 kokous- ja seminaartilaa sekä yli 900 yritysasiakasta.

» Lue lisää Meeting Park
Logicor

Logicor on Suomen suurin logistiikka- ja tuotantokiinteistöjen omistaja, kehittäjä ja vuokraaja. Logicorista saa yhdestä paikasta kaikki tilaratkaisut sekä tilojen toimivuuden takaavat tukipalvelut. Logicor tarjoaa ratkaisuja tavaravirtojen varastointiin, kuljetukseen tai jalostukseen.

» Lue lisää Logicor
Hartela

Hartela on suomalainen perheyhtiö, joka kehittää ja toteuttaa inspiroivia ja innostavia toimitiloja, joissa työnteon malli muuttuu parhaimmillaan tehokkaammaksi ja miellyttävämmäksi. Valikoimasta löytää niin toimisto- kuin liiketiloja ympäri maan. Ota rohkeasti yhteyttä ja toteutetaan toimitilaunelmasi yhdessä!

» Lue lisää Hartela
VVT Kiinteistösijoitus

VVT Kiinteistösijoitus on vastuullinen suomalainen kiinteistösijoitusyhtiö, joka tarjoaa vuokralle asiakkaidensa liiketoimintaa tukevia tiloja hyvillä sijainneilla. Yritys kehittää kiinteistöjämme aktiivisesti yhteistyössä asiakkaiden kanssa. VVT Kiinteistösijoituksen omistavat Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma, Valtion Eläkerahasto ja Tradeka-sijoitus Oy.

» Lue lisää VVT Kiinteistösijoitus
NCC

NCC Property Development Oy kehittää tulevaisuuden tarpeita vastaavia liike-, toimisto- ja logistiikkatiloja. Toimintaa ohjaavat ekologisuus ja vastuullisuus. Kohteet toteutetaan kansainvälisen BREEAM-ympäristösertifikaatin vaatimusten mukaisesti. NCC tarjoaa asiakkaille tulevaisuudessakin toimivia toimitiloja, joiden avulla yritykset voivat saavuttaa parempia tuloksia.

» Lue lisää NCC
Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo trustpilot.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo googlestreetview.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo copyrighted.svg
Ella chatAsiakastuki
Voimmeko auttaa?close
arrow_backTakaisin
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.