citycon-cover.jpg

Citycon

Citycon on Pohjoismaiden sekä Baltian kaupungeissa sijaitsevien kauppakeskusten johtava omistaja, kehittäjä ja hallinnoija. Cityconin hallinnoimien ja omistamien kiinteistöjen arvo on yhteensä 5 miljardia euroa ja sen osakkeiden markkina-arvo on 2 miljardia euroa. Citycon on selkeä markkinajohtaja Suomessa ja lisäksi se pitää paikkaa johtonimien parissa sekä Norjan, Ruotsin että Viron markkinoilla.

Cityconin kauppakeskukset sijaitsevat suurien ja nopeasti kehittyvien kaupunkien keskustoissa, kotien sekä työpaikkojen lähistöllä. Kauppakeskuksille ominaista on sijainti loistavien julkisten kulkuyhteyksien päässä ja kattavien palveluiden yhteydessä. . Suomessa Citycon omistaa 20 kauppakeskusta ja kaikkiaan kauppakeskuksia on yli 50. Cityconin kauppakeskuksissa sijaitsevat liiketilat palvelevat noin 200 miljoonaa kävijää vuosittain.

Cityconin uudenaikaiset kauppakeskukset ja liiketilat ovat ajatuksella suunniteltu jotta niissä olisi aina viihtyisä viipyä ja mukava kokemus käydä. Citycon on myös European Public Real Estate Associationin jäsen ja sitoutunut johtamaan kauppakeskuksiaan vastuullisesti, pitkällä tähtäimellä.

jussi_vyyryläinen.jpeg

Ota yhteyttä:

Jussi Vyyryläinen

Vuokrausjohtaja

+358 (0)207 664 500

jussi.vyyrylainen@citycon.com

www.citycon.fi

(5.0 ääntä 51 äänestä)
Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo
  • MatchOffice yhteistyölogo