yit-cover.jpg

YIT

Toimiston merkitys sosiaalisena ympäristönä kasvaa samalla kun työskentelypaikkojen valikoima laajenee. Fokus on entistä enemmän räätälöidyissä ratkaisuissa, joissa viihtyvyys ja tuottavuus kulkevat käsi kädessä toimistotiloissa. Menestyneiden kauppapaikkojen takana taas on hyvä sijainti sekä kaupan liikeideaa tukevat liiketilat ja palvelut.

Yrityksen toimintaympäristö on kokonaisuus, jonka muodostaa tilojen toimivuus, palvelut ja sijainti. Olosuhteet vaikuttavat merkittävästi henkilöstön työtehoon sekä viihtyvyyteen, yrityksen tila- ja palveluratkaisut yrityksen toimintaan. YIT:llä on pitkä kokemus ja ammattitaito yrityskohtaisten toimitila- ja palveluratkaisujen kehittämisessä. YIT ei pelkästään rakenna kiinteistöjä ja vuokraa neliöitä, vaan tarjoaa aina yksilöllisen ratkaisun.

YIT luo parempaa elinympäristöä kehittämällä ja rakentamalla asuntoja, toimitiloja, infrastruktuuria sekä kokonaisia alueita. YIT erottautuu välittämällä aidosti asiakkaista, näkemyksellisellä kaupunkikehityksellä, sitoutuneella projektien toteuttamisella ja innostavalla tavalla johtaa. 

tuula_klemetti.jpg

Ota yhteyttä:

Tuula Klementti, Myyntijohtaja Toimitilat

tuula.klementti@yit.fi

https://www.yit.fi

(5.0 ääntä 51 äänestä)
Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo
  • MatchOffice yhteistyölogo