arrow_upward

Etsi vuokrattavia toimitiloja Suomesta

Show kenno cover

KENNOLOUNGE

Kenno Loungen toimistokonsepti on hieman erilainen kuin perinteisissä toimistohotelleissa. Kennossa on erityisesti panostettu tilojen sisustukseen, designiin ja kokonaisvaltaiseen miellyttävyyteen työskentely-ympäristönä. Tiloissa on mahdollista työskennellä joko rauhallisessa avotilassa tai omassa huoneessa. Kenno Loungen toimistoihin vain kävelet sisään ja tuot koneen ja puhelimen mukanasi. Pienimmätkin yksityiskohdat on huomioitu yritysten puolesta. Oman sosiaalisen lisänsä jokapäiväiseen työskentelyyn tuovat muut Kennossa töitään tekevät, eteenpäin menevät yrittäjät ja yritykset.

Palvelun kiinteä vuokrahinnoittelu sisältää kaiken tarvittavan toimistotarvikkeista nopeaan internetyhteyteen ja neuvotteluhuoneiden käyttöön. Lisäarvoa koko pakettiin tuo joustava ja interaktiivinen Kenno Lounge -tiimi, joka panostaa kennolaisten viihtyvyyteen ja on tukena kaikissa arjen tilanteissa.

Kenno Lounge on oiva ympäristö pyörittää yritystä, kun tarvitsee keskittyä ainoastaan bisnekseen, omaan ydintoimintaa ja haluaa välttää investoinnit toimistoympäristöön tai pitkäaikaisiin vuokrasopimuksiin. Mikäli yrityks etsii modernia ja viihtyisää työskentely-ympäristöä, tarjoaa Kenno Loungen kokonaisvaltainen palvelukonsepti mainion ratkaisun yrityksellesi.

Show logo kennolounge

Ota yhteyttä:

Marisa Rantasila

Partner

+358 50 553 4577

marisa@kennolounge.fi

https://www.kennolounge.fi

(0.0 ääntä 50 äänestä)
Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo trustpilot.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo googlestreetview.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo copyrighted.svg
Ella chatAsiakastuki
Voimmeko auttaa?close
arrow_backTakaisin
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.