kenno-cover.jpg

KENNOLOUNGE

Kenno Loungen toimistokonsepti on hieman erilainen kuin perinteisissä toimistohotelleissa. Kennossa on erityisesti panostettu tilojen sisustukseen, designiin ja kokonaisvaltaiseen miellyttävyyteen työskentely-ympäristönä. Tiloissa on mahdollista työskennellä joko rauhallisessa avotilassa tai omassa huoneessa. Kenno Loungen toimistoihin vain kävelet sisään ja tuot koneen ja puhelimen mukanasi. Pienimmätkin yksityiskohdat on huomioitu yritysten puolesta. Oman sosiaalisen lisänsä jokapäiväiseen työskentelyyn tuovat muut Kennossa töitään tekevät, eteenpäin menevät yrittäjät ja yritykset.

Palvelun kiinteä vuokrahinnoittelu sisältää kaiken tarvittavan toimistotarvikkeista nopeaan internetyhteyteen ja neuvotteluhuoneiden käyttöön. Lisäarvoa koko pakettiin tuo joustava ja interaktiivinen Kenno Lounge -tiimi, joka panostaa kennolaisten viihtyvyyteen ja on tukena kaikissa arjen tilanteissa.

Kenno Lounge on oiva ympäristö pyörittää yritystä, kun tarvitsee keskittyä ainoastaan bisnekseen, omaan ydintoimintaa ja haluaa välttää investoinnit toimistoympäristöön tai pitkäaikaisiin vuokrasopimuksiin. Mikäli yrityks etsii modernia ja viihtyisää työskentely-ympäristöä, tarjoaa Kenno Loungen kokonaisvaltainen palvelukonsepti mainion ratkaisun yrityksellesi.

Logo_KennoLounge.png

Ota yhteyttä:

Marisa Rantasila

Partner

+358 50 553 4577

marisa@kennolounge.fi

https://www.kennolounge.fi

(5.0 ääntä 53 äänestä)
Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo
  • MatchOffice yhteistyölogo