arrow_upward

Etsi vuokrattavia toimitiloja Suomesta

Valokuvaus

Vinkkejä toimitilojen kuvaamiseen

12
marras
2015
Petra Teräntö
Kun olet laittamassa yritystoimitilasi vuokralle, ota tiloista mahdollisimman edustavat kuvat. MatchOfficen valokuvaaja jakaa muutaman vinkin, miten saada vaikuttavia ja asiakkaita houkuttelevia valokuvia.
12
marras
2015
Petra Teräntö

Laadukkaat valokuvat vaikuttavat olennaisesti siihen, kuinka moni asiakas kiinnostuu kohteesta ja miten nopeasti kohde saadaan vuokrattua. MatchOfficen tekemän tutkimuksen mukaan näyttävät valokuvat lisäävät kohteiden huomiota ja selauksia netissä 44% verrattuna kohteisiin, joiden kuvat eivät ole houkuttelevat. MatchOfficen valokuuvaaja Matt Marsh, joka aikaisemmin toimi Lontoossa valokuvaajana, jakoi 5 vinkkiä, miten ottaa ammattimaiset valokuvat toimitilasta.   

 

lejemål

1. Valo:  Optimoi valoisuus. Laita kaikki valot päälle ja avaa verhot. Tämä mahdollistaa luonnonvalon pääsyn tiloihin, millä on suuri vaikutus kuvien valoisuuteen ja houkuttelevuuteen. Valokuvat näyttävät edustavimmalta kun kuvissa ei näy pimeitä nurkkia.

2. Luo avaruutta kuvakulmilla:   Käytä mahdollisuuden mukaan laajakulmaobjektiivia, joka saa tilat näyttämään jopa avarammalta kuin ne todellisuudessa ovat. Jos sinulla ei ole käytössä laajakuvaobjektiivia, voit myös muilla tavoin lisätä tilantuntua kuvissa. Kohdentamalla huoneen kulmaan saat huoneen näyttämään luonnollisella tavalla suuremmalta. Voit myös kohdentaa kuvan suoraan seinään, mikä myös saa tilan näyttämään avarammalta. Huomaa kuitenkin, että tällä on tapana venyttää ja mutkistaa suoria linjoja.

3. Puhtaat linjat:   Tasapituiset linjat tulisi aina pitää suorina. Kun otat kuvia pystysuorista linjoista, kiinnittä huomiota, että linjat ovat suorassa myös valokuvassa. Jos linjat eivät ole suorassa, valokuva näytää epätasapainoiselta ja tämä tuo kuviin epäammattimaisen vivahteen. 

4. Pitkä valotusaika tai ISO:   Pimeää tilaa kuvatessa on olemassa monta kuvauskikkaa, joita voit käyttää valaistaksesi tilan. Voit joko käyttää pitkää valotusaikaa tai voit nostaa ISO-arvoa. Marsh suosittelee pitkää valotusaikaa. Suljinaika on se aika, jolloin kameran sulkumekanismi on avoinna. Mitä pidempään se on avoinna, sitä enemmän valoa pääsee sensorille, mikä tekee kuvasta valoisamman. Kuvatessa tulee muistaa käyttää tripod-jalustaa, jotta kuvista tulisi mahdollisimman selkeitä. Toinen vaihtoehto on säätää ISO-arvoa korkeammalle. Tämä tarkoittaa, että sensorista tulee valoherkempi , mikä myös tekee kuvasta valoisamman. Kuvasta voi kuitenkin heposti tulla rakeinen ja epäselvempi tällä tekniikalla. On suositeltavaa pitää aina ISO-arvon korkeintaan 800:ssa.

5. Valaise huone salamavalolla:   Salama on myös oiva keino huoneen tai tilan valaisemiseksi. Mikäli käytössäsi on irrotettava salama voit kokeilla sijoittaa sen esimerkiksi tuomaan valoa pimeisiin nurkkiin tai tiloihin, joissa on valon esteinä pylväitä ym. Salama on hyvä asettaa seinää vasten, niin että valo hajautuu koko pimeäksi jääneeseen tilaan. Tämä tekee valosta myös pehmeämpää, eikä salaman tuoma valo erotu niin selkeästi muusta kuvasta.  

 

Ilmoita vuokratiloistasi at MatchOffice.fi -sivuilla ja opi mainostamaan vuokratoimistojasi edustavilla ja myyvillä valokuvilla.

<< Katso lisää uutisia
Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo trustpilot.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo googlestreetview.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo copyrighted.svg
Ella chatAsiakastuki
Voimmeko auttaa?close
arrow_backTakaisin
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.