arrow_upward

Etsi vuokrattavia toimitiloja Suomesta

Toimitilaportaali toimitilat vuokraus

Tehosta toimitilavuokrausta näillä työkaluilla MatchOffice-toimitilaportaalissa

20
helmi
2018
Iina Pyykkö
MatchOffice-toimitilaportaalissa vuokrattavien toimitilojen mainostaminen on helppoa ja tehokasta. Uudet MatchOffice-sivut ja -alusta tarjoaa yhä enemmän työkaluja, jotka parantavat vuokrakohdemainontaa.
20
helmi
2018
Iina Pyykkö

Vuokraa toimitilat nyt yhä helpommin ja nopeammin. Uudet MatchOffice-sivut ja käyttöalusta on yhä käyttäjäystävällisempi ja tarjoaa uusia työkaluja, joiden avulla tehostaa toimitilamainontaa.  

Uudet työkalut antavat vuokraajille paremman yhteenvedon listauksista, tehokkaammat työkalut hallita kohdetietoja ja myös enemmän informaatiota potentiaalisille vuokralaisille kohteista. 

Vuokranantajat voivat nyt tuunata kohdemainoksia entistä paremmin ja vuokratilojen etsijöille uusi käyttöalusta tekee kohteiden etsimisestä ja selaamisesta entistä helpompaa. Lisäksi muun muassa kuvanlaatu ja sivujen nopeus on parantunut uudistusten myötä. 

Alla katsaus uusista toiminnoista, jotka nostavat toimitilamainokset uudelle tasolle ja tekevät kohteista entistä houkuttelevimpia potentiaalisille vuokralaisille. 

 

Toimitilojen pohjapiirros 

Jokaiseen kohteeseen voidaan ladata erillisenä dokumenttina toimitilan pohjapiirros. Pohjapiirros lähetetään automaattisesti potentiaalisille vuokralaisille kun he pyytävät kohdetiedot vuokrakohteesta. 

Lisäämällä pohjaiirroksen vuokramainoksiin, potentiaaliset vuokralaiset saavat paremman kuvan kohteesta ja siitä sopiiko se heidän tarpeisiin, mikä saattaa lisätä kiinnostusta kohteesta. 

Pohjapiirros usein myös vastaa moniin kysymyksiin, joita vuokraajilla on kohteesta. Se voi siis myös nopeuttaa vuokrausprosessia ja vähentää vuokranantajien työmäärää. 

 

 

 

Esittelyvideot toimistoista

Videot ovat erinomainen tapa esitellä vuokrattava toimisto ja kohdentaa mainontaa oikealle yleisölle: potentiaaliset asiakkaat voivat katsoa yhdellä kertaa vuokrakohteen kaikki ominaisuudet ja edut. Tämä lisää korkealaatuisia ja potentiaalisia kyselyitä kohteesta. 

Asiakkaat, jotka todella ovat kiinnostuneita vuokrakohteesta, voivat tilata kohdetiedot ja saada lisätietoja. Tämä säästää paljon vuokranantajan aikaa ja resursseja kun vuokranantajien ei tarvitse henkilökohtaisesti vastata kaikkiin kysymyksiin ja esitellä kohdetta henkilökohtaisesti. Kuvat ja videot yhdessä kohdepohjapiirroksen kanssa antavat jo erinomaisen kuvan vuokrakohteesta asiakkaille, ja on hyvä alusta aloittaa vuokramyynti. 

Jos toimitilakohteesta on otettu videoita, videot voi esimerkiksi ladata Vimeoon, jossa videot ovat helposti asiakkaiden katsottavissa. Kysy lisää asiakaspalelustamme, jos tarvitset tukea ja apua.

 

 

 

Virtuaalikierros toimitiloissa

MatchOffice on yksi ensimmäisistä kiinteistösektorin yrityksistä, jotka ovat hyödyntäneet virtuaalitodellisuusteknologiaa. Virtuaalikierrokset toimitiloissa antaa asiakkaille mahdollisuuden vierailla toimitiloissa virtuaaliteknologian kautta antaen todentuntuisen ja tarkan näytön toimitilokohteista ilman aikaa vievää näyttöä. 

Rajaton määrä asiakkaita voi vierailla ja katsoa vuokrattavaa toimitilakohdetta netissä ilman, että vuokranantajan tarvitsee käyttää aikaa ja resursseja näyttöihin. 

Virtuaalikierros vahvistaa dialogia potentiaalisten asiakkaiden kanssa ja nopeuttaa vuokrasopimuksen tekoprosessia selvästi. Vuokranantajat saavat aina ilmoituksen kun asiakas katsoo virtuaalikierrosta MatchOffice-sivuilla, milloin vuokrantajana voi ottaa yhteyttä potentiaaliseen vuokralaiseen ja edistää kaupantekoa. 

Vinkki: Virtuaalikierrokset toimitiloista myös buustaavaat yrityksen hakukoneoptimointia. Lue lisää, miten voit lisätä nettisivujen rankingia virtuaalikierroksen avulla.  

 

 

 

 

Toimitilamainosten kohdetiedot 

MatchOffice kehittää palveluja aina asiakaslähtöisyys ja läpinäkyvyys edellä. Haluamme tarjota vuokranantajille mahdollisimman tarkkaa ja helposti saatavilla olevaa dataa kohdemainoksista, sivujen vierailijoista ja potentiaalisista asiakkaista. Kun vuokranantajilla on hyvä yleiskuva vuokrakohteista ja toisaalta potentiaalisista asiakkaista, vuokrausprosessi käy helpommin ja nopeammin. 

MatchOffice-backend tarjoaa vuokranantajille yleiskautsausen listatuista kohdemainoksista. Lisäksi vuokranantajat voivat omien sivujen kautta hallita paitsi kohteita mutta myös vuokraospimuksia. 

Uutena ominaisuutena vuokranantajilla on nyt myös mahdollisuus seurata entistä tarkemmin, millaista näkyvyyttä kohdemainokset saavat. Vuokranantajat voivat pitää silmällä kuinka monta potentiaalista asiakasta on vieraillut vuokramainoksessa ja kuinka moni vierailijoista on tilannut kohdetiedot. 

 

 

 

 

Lue lisää MatchOffice-toimitilaportaalin ominaisuuksista ja miten tehostaa vuokrakohdemainontaa esitteestä (englanniksi).

 

 

 

 

<< Katso lisää uutisia
Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo trustpilot.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo googlestreetview.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo copyrighted.svg
Ella chatAsiakastuki
Voimmeko auttaa?close
arrow_backTakaisin
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.