MatchOffice aloittaa yhteistyön WeWork coworking-yrityksen kanssa

MatchOffice aloittaa yhteistyön WeWork coworking-yrityksen kanssa

29
kesä
2017
Iina Pyykkö
MatchOffice on tehnyt merkittävän yhteistyöspimuksen suuren amerikkalisen coworking-yrityksen, WeWork, kanssa, mikä tulee laajentamaan MatchOfficen coworking-tilavalikoimaa maailmanlaajuisesti.
29
kesä
2017
Iina Pyykkö

MatchOffice online toimitilaportaali lanseerasi vasta kaksi uutta toimitilakategoriaa Coworking- ja kokoustilakategoriat vastatakseen niiden lisääntyneeseen kysyntää toimitilamarkkinoilla. Uudet kategoriat lanseerattiin paitsi Suomessa mutta MatchOfficen kaikilla kansainvälisillä sivuilla.

MatchOfficen uusi aluevaltaus huomattiin myös Atlantin toisella puolella ja amerikkalainen menestystarina, innovatiivinen WeWork Coworking-yritys otti yhteyttä MatchOfficen Tanskan pääkonttoriin kysyäkseen yhteistyömahdollisuuksista. 

Jakob Dalhoff, MatchOfficen toimitusjohtaja oli heti mukana ja solmi huhtikuussa 2017 WeWorkin kanssa merkittävän yhteistyösopimuksen.  

 

Innostava kehityssuunta

Jakob Dalhoff tapasi WeWorking Eurooppa-johtajan Greg Mileyn Lontoossa, WeWorking urbaanissa toimistossa. 

"Yhteistyösopimus yhden maailman suurimman ja innovatiivisimman coworking-tiloja tarjoavan yrityksen kanssa on MatchOfficelle sekä suuria kunnia mutta myös erittäin innostavaa", toteaa Jakob Dalhoff ylpeänä ja tyytyväisenä. 

 

 

"WeWork laajenee lujaa vauhtia ja sillä on jo yli 150 coworking-keskusta yli 15 eri maassa muun muassa Englannissa, Saksassa, Ranskassa ja Hollannissa - ja nyt pian myös Tanskassa sekä myöhemmin myös muissa Pohjoismaissa, joissa MatchOffice toimii."

WeWork aloitti menestystarinansa ja lanseerasi ensimmäisen coworking-tilansa vuonna 2010. Amerikkalainen start up -yritys ja coworking-kehittäjä on vain parissa vuodessa kasvanut yli 112 biljoonan arvoiseksi yritykseksi, joka on kansainvälisesti tunnistettu. 

 

Menestyvä lippulaiva

"WeWork on tällä hetkellä hdottomasti menestynein ja innovatiivisin coworking-tiloja tarjoava yritys. Missäpäin maailmaa he avaavatkaan uudet tilat, WeWorkin huippuluokan toimitilat ja innovattiviset sisustusratkaisut saavat hetkessä vuokralaiset ja tilat kuhisevat start up -yrityksiä ja muita toimijoita, jotka etsivät dynaamisia toimitiloja."

"On selvää, että MatchOffice on innoissaan päästessään mukaan menestystarinaan ja WeWork-yhteistyö todella vahvistaa MatchOfficen uutta coworking- ja kokoustila palvelutarjontaa", lisää Jakob Dalhoff. 

MatchOffice.fi yhdessä kansainvälisten matchoffice-sivujen kanssa tarjoaa jo nyt yhteensä yli 5 000 toimistohotellia ja yhä kasvavan määrän coworking-tiloja ympärimaailman - sekä lähitulevaisuudessa myös WeWorkin dynaamisia coworking-tiloja. 

 

 

Lue lisää WeWork-yrityksestä: 

WeWork

 

 

Lisätietoja yhteistyöstä:

Ella Lindberg, maajohtaja

(+358) 40 164 7959

 

 

Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo
  • MatchOffice yhteistyölogo