arrow_upward

Etsi vuokrattavia toimitiloja Suomesta

Jakob dalhof wework coworking tilat

MatchOffice aloittaa yhteistyön WeWork coworking-yrityksen kanssa

29
kesä
2017
Iina Pyykkö
MatchOffice on tehnyt merkittävän yhteistyöspimuksen suuren amerikkalisen coworking-yrityksen, WeWork, kanssa, mikä tulee laajentamaan MatchOfficen coworking-tilavalikoimaa maailmanlaajuisesti.
29
kesä
2017
Iina Pyykkö

MatchOffice online toimitilaportaali lanseerasi vasta kaksi uutta toimitilakategoriaa Coworking- ja kokoustilakategoriat vastatakseen niiden lisääntyneeseen kysyntää toimitilamarkkinoilla. Uudet kategoriat lanseerattiin paitsi Suomessa mutta MatchOfficen kaikilla kansainvälisillä sivuilla.

MatchOfficen uusi aluevaltaus huomattiin myös Atlantin toisella puolella ja amerikkalainen menestystarina, innovatiivinen WeWork Coworking-yritys otti yhteyttä MatchOfficen Tanskan pääkonttoriin kysyäkseen yhteistyömahdollisuuksista. 

Jakob Dalhoff, MatchOfficen toimitusjohtaja oli heti mukana ja solmi huhtikuussa 2017 WeWorkin kanssa merkittävän yhteistyösopimuksen.  

 

Innostava kehityssuunta

Jakob Dalhoff tapasi WeWorking Eurooppa-johtajan Greg Mileyn Lontoossa, WeWorking urbaanissa toimistossa. 

"Yhteistyösopimus yhden maailman suurimman ja innovatiivisimman coworking-tiloja tarjoavan yrityksen kanssa on MatchOfficelle sekä suuria kunnia mutta myös erittäin innostavaa", toteaa Jakob Dalhoff ylpeänä ja tyytyväisenä. 

 

 

"WeWork laajenee lujaa vauhtia ja sillä on jo yli 150 coworking-keskusta yli 15 eri maassa muun muassa Englannissa, Saksassa, Ranskassa ja Hollannissa - ja nyt pian myös Tanskassa sekä myöhemmin myös muissa Pohjoismaissa, joissa MatchOffice toimii."

WeWork aloitti menestystarinansa ja lanseerasi ensimmäisen coworking-tilansa vuonna 2010. Amerikkalainen start up -yritys ja coworking-kehittäjä on vain parissa vuodessa kasvanut yli 112 biljoonan arvoiseksi yritykseksi, joka on kansainvälisesti tunnistettu. 

 

Menestyvä lippulaiva

"WeWork on tällä hetkellä hdottomasti menestynein ja innovatiivisin coworking-tiloja tarjoava yritys. Missäpäin maailmaa he avaavatkaan uudet tilat, WeWorkin huippuluokan toimitilat ja innovattiviset sisustusratkaisut saavat hetkessä vuokralaiset ja tilat kuhisevat start up -yrityksiä ja muita toimijoita, jotka etsivät dynaamisia toimitiloja."

"On selvää, että MatchOffice on innoissaan päästessään mukaan menestystarinaan ja WeWork-yhteistyö todella vahvistaa MatchOfficen uutta coworking- ja kokoustila palvelutarjontaa", lisää Jakob Dalhoff. 

MatchOffice.fi yhdessä kansainvälisten matchoffice-sivujen kanssa tarjoaa jo nyt yhteensä yli 5 000 toimistohotellia ja yhä kasvavan määrän coworking-tiloja ympärimaailman - sekä lähitulevaisuudessa myös WeWorkin dynaamisia coworking-tiloja. 

 

 

Lue lisää WeWork-yrityksestä: 

WeWork

 

 

Lisätietoja yhteistyöstä:

Ella Lindberg, maajohtaja

(+358) 40 164 7959

 

 

<< Katso lisää uutisia
Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo trustpilot.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo googlestreetview.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo copyrighted.svg
Ella chatAsiakastuki
Voimmeko auttaa?close
arrow_backTakaisin
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.