arrow_upward

Etsi vuokrattavia toimitiloja Suomesta

Arabianranta yritykset

Helsingin innovatiiviset yrityspuistot

24
touko
2018
Iina Pyykkö
Helsingin kehittyvät yritysalueet tarjoavat mielenkiintoisia toimitilakohteita. Arabianranta on yksi kaupungin historiallisista arvoalueista, jota on viime vuosina kehitetty vilkkaasti ja josta on nyt kasvanut innovatiivinen yritysalue. Arabianrannassa toimii jopa 300 erialojen yritystä.
24
touko
2018
Iina Pyykkö


Helsingin kehittyvät yritysalueet tarjoavat mielenkiintoisia toimitilakohteita. Arabianranta on yksi kaupungin historiallisista arvoalueista, jota on viime vuosina kehitetty vilkkaasti ja josta on nyt kasvanut innovatiivinen yritysalue. Arabianrannassa toimii jopa 300 erialojen yritystä. 

Kaupunki aloitti Arabianrannassa laajan kehityshankkeen 2000-luvulla. Alueelle on noussut yhteisöllisiä asuinalueita mutta myös yrityspuisto, joka tarjoaa palveluja, koulutuskeskuksia ja vuokrattavia toimitiloja.

 

Yhteisöllistä asumista ja innovatiivisiä toimitiloja

Arabianranta on tunnettu historiallinen ja merellinen kaupunginosa, jonka kehityshankkeen omaleimainen piirre on ollut kokeilevuus. Alueella on panostettu yhteisöllisyyteen ja taiteeseen, jotka on otettu huomioon kaikissa rakennusratkaisuissa. Arabianrannan asuinalue on myös ensimmäinen alue Suomessa, jossa kaupunki yhdessä palveluyhtiöiden kanssa rakennutti nykyaikaisen alueverkon kaikkiin asuntoihin. 

Urbaani kulttuurikampus Arabianrannassa pitää sisällään Metropolia-ammattikoulun, Aalto yliopiston ja Pop & Jazz konservatorion tiloja. Monet kehityshankkeet ja yritykset valitsevat toimitilat juuri Arabianrannasta koulutuskeskuksen läheisyydestä, jotta yhteistyö tutkimus- ja yritysmaailman välillä kulkee vaivattomasti. 

 

 

Euroopan ensimmäinen virtuaalitodellisuuskeskus Arabianrantaan

Viime vuoden lopussa julkaistiin suunnitelma Helsinki Arabia -tutkimuskeskuksesta. XR-tutkimuskeskuksessa ja hankkeessa ovat mukana Helsingin kaupunki, TEKES, Metropolia-ammattikorkeakoulu ja NewCo Helsinki -ytritysneuvonta. Tarkoitus on sekä kehittää että tuoda suomalaista VR-osaamista yhteen ja toki houkutella virtuaalisten ratkaisujen kansainvälisiä kumppaneita sekä sijoittajia Suomeen. 

Virtuaalitodellisuustekniikka tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia, joita voidaan käyttää lukemattomialla eri aloilla. Esimerkiksi toimitilasektorilla vuokrattavien tilojen näytöt voidaan jo nyt tehdä virtuaalitodellisuudessa, mitä MatchOffice on tehnyt jo useamman vuoden. 

 

Vuokraa toimitilat monipuolisesta ja kansainvälisestä yrityspuistosta

Arabianrannasta on kasvanut monipuolinen yrityspuisto, joka on houkutteleva sijoittumispaikka yrityksille. Vuokrattavia toimitiloje on erityisesti Hämeentien ja Arabiankadun välissä.

Muun muassa Portaali-toimistotalo ja MS-talo tarjoavat monipuolisia vuokrattavia toimitiloja. Katso esimerkiksi toimitilakohde Portaali-toimitalo. 

 

 

Katso lisää vapaita toimitiloja MatchOffice-sivuilta: MatchOffice toimitilat Helsinki

 

 

 

<< Katso lisää uutisia
Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo trustpilot.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo googlestreetview.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo copyrighted.svg
Ella chatAsiakastuki
Voimmeko auttaa?close
arrow_backTakaisin
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.