arrow_upward

137 Varastot / Tuotantotilat: Pääkaupunkiseutu

Pääkaupunkiseutu on Suomen suurin kasvukeskus, jonka suhdannenäkymät ovat positiiviset. Elinkeinorakenne on monipuolinen ja kilpailukykyisiä yrityksiä on runsaasti. Pääkaupunkiseudulla kiinteistöalan rahoituksen ja investointien odotetaan lähivuosina lisääntyvän, minkä odotetaan lisäävän myös yritystoimitila -tarjontaa.Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Meneillään olevat massiiviset rakennushankkeet kertovat pääkaupunkiseudun kasvusta, yleisen taloustilanteen heikkoudesta huolimatta. Yritystoimitila ja kasvuhankkeita on käynnissä mm. Kehä III varrella, moottoritien liittymissä Helsinki-Hämeenlinna-Tampere akselilla, Hyvinkään ja Riihimäen liittymässä sekä Lahden ja Helsinki-Vantaan lentokentän väliselle vyöhykkeellä. Pääkaupunkiseutu on Suomen suurin kasvukeskus, jonka suhdannenäkymät ovat positiiviset. Elinkeinorakenne on monipuolinen ja kilpailukykyisiä yrityksiä on runsaasti. Pääkaupunkiseudulla kiinteistöalan rahoituksen ja investointien odotetaan lähivuosina lisääntyvän, minkä odotetaan lisäävän myös yritystoimitila -tarjontaa. Seutu tarjoaa yrityksille myös runsaasti erilaisia toimitilaympäristöjä ja logistisesti erinomaisen sijainnin.

Helsingin työpaikkakeskittymät

Helsingin tuotantotilat ja yrityksille vuokrattavat varastotilat sijaitsevat teollisuusalueilla eri puolilla kaupunkia. Tuotantoon ja varastointiin soveltuvia toimitiloja tarjoavat esim. Herttoniemen ja Roihuvuoren, Itäkeskuksen, Pitäjänmäen, Vallilan, Malminkartanon ja Tattarisuon teollisuusalueet. Pasilan naapurissa sijaitsevaan Ilmalaan on muodostunut erityisesti logistiikkayritysten keskittymä. Rakennusalan suurimmat toimijat ovat vuorostaan keskittyneet Pasilaan, Munkkiniemeen ja käpylään. Pasilan ja Ilmalan etuina ovat uusi vuonna 2015 valmistunut Kehärata, jonka ansiosta alueilta on suora yhteys Helsinki-Vantaan lentokentälle. Tämä tulee lisäämään alueiden houkuttelevuutta entisestään. Osa Helsingin yritysalueista on käymässä läpi murrosta ja muuntumassa perinteisistä teollisuusalueista alueiksi, jotka soveltuvat toimistotyöhön sekä asuin- ja virkistyskäyttöön. Esimerkkinä vastaavasta kehityksesta ovat Länsisataman Salmisaari ja Hernesaari.

Nouseva Vantaa ja Aviapolis

Vantaalla sijaitsevia teollisuusalueita ovat mm. Hakkila, Kaivoksela, Koivuhaka ja lentokentän alue. Kehä III varrelle on konsentroitunut erityisesti tilaa vievää yritystoimintaa. Logistiikkakeskuksia on syntynyt esim. lentokentän kupeeseen Aviapoliksen yhteyteen sekä Hakunilaan. Aviapoliksen alueella toimivat esim. DHL. DB Schenker sekä Postin logistiikkapalvelut. Tulevaisuudessa logistiikkakiinteistöjen määrä tulee yhä kasvamaan kun Finnairin rakentama rahtitunneli sekä muut suunnitteilla olevat kiinteistöt valmistuvat. Vantaalla infrastruktuurin kehittäminen sekä sijainti lentokentän läheisyydessä on vaikuttanut suotuisasti eri teollisuusalueiden kasvuun. Lentokentän ympäristössä sijaitseva Aviapolis on yksi vahvimmin kasvavista yritysalueista ja tutkimusten mukaan jopa pääkaupunkiseudun suosituin yritysalue. Alueella on useita toimistohotelleja ml. Technopoliksen ja Skanskan toimistocampukset sekä useita vähittäiskaupan toimijoita. Aviapoliksen palveluvalikoimaa rikastuttavat myös jo olemassa olevat sekä rakenteillä olevat hotellit. Kehäradan valmistuttua Aviapoliksesta on suora yhteys Helsingin keskustaan.

Espoon yritysalueet ja kasvava Niittykummun alue

Espoo on todellinen innovaatioiden ja kasvun keskus. Kaupungissa sijaitsevat yritykset vastaavat 50 %:sta Helsingin Pörssin liikevaihdosta. Espoon teollisuuden alan työpaikkakeskittymiä ovat perinteisesti olleet esim. Juvanmalmi, Nihtisilta, Nittykumpu, Suomenoja, Kilo, Kauklahti, Koskelo ja Mankkaa. Tapiolan naapurissa sijaitseva Niittykumpu on yksi Espoon nousevista alueista, joiden vetovoima yritysten keskuudessa on kasvussa. Kehityspotetiaalia tuovat sekä rakentuva länsimetro asema, lähitulevaisuudessa valmistuvat asuinkiinteistöt sekä paikallinen 7000 m2 kokoinen, 2016 loppupuolella valmistua ostoskeskus.

Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin