arrow_upward

0 toimitilat: Vihti

Vihti sijaitsee Länsi-Uudellamaalla, noin 45 km Helsingistä. Kaupungin sijainti lähellä pääkaupunkiseutua on etu yrityksille, jotka ovat sijoittuneet alueelle. Vihti on hyvien liikenneyhteyksien päässä, Turun moottoritien varrella. Bussilla matka Helsinkiin kestää alle tunnin. Lähin stama on...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Vuokrattavat toimitilat

Vihdin yritysalueet ovat alle tunnin sisällä 1,5 miljoonan ihmisen markkina-alueesta, mikä tekee kaupungista houkuttelevan monelle yrityksille. Erityisesti teollisuudenalan yrityksiä on sijoittunut alueelle. Vihdissä on monia yritysalueita ja yritystoiminta on varsin monipuolista. Vapaita tuotanto- ja teollisuustiloja on muun muassa Veikkoinkorven, Sähkötien, Männikön ja Hiekan teollisuusalueilla. Monet toimitiloista on Nummelan lentokeskuksen lähettyvillä, valtateiden 25 ja 2 varrella. Keskustassa on puolestaan liiketiloja. Vihdin keskusta on pieni, mutta eläväinen ja kaupungissa on muun muassa elokuvateatteri. 

Yritykset ja toimitilat Vihdissä

Vihdissä toimii monipuolinen joukko yrittäjiä. Perinteisesti teollisuuteen keskittynyt kaupunki nojaa pitkälle myös palvelusektoriin. Palvelusektorilla toimii paljon pk-yrityksiä. Teollisuussektorilla Vihdissä on muun muassa kemianteollisuutta. Kaupunki vahvistaa yrittäjyyttä muun muassa tarjoamalle monipuolisia kaavamerkintöjä monenlaisille yrityksille ja huomioimalla paitsi teollisuus- ja palvelualojen erilaiset tarpeet. 

star
star
star
star
star
4.7 ääntä 5 / 3 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin