arrow_upward

Vihti

Vihti sijaitsee Länsi-Uudellamaalla, noin 45 km Helsingistä. Kaupungin sijainti lähellä pääkaupunkiseutua on etu yrityksille, jotka ovat sijoittuneet alueelle. Vihti on hyvien liikenneyhteyksien päässä, Turun moottoritien varrella. Bussilla matka Helsinkiin kestää alle tunnin. Lähin stama on...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Vuokrattavat toimitilat

Vihdin yritysalueet ovat alle tunnin sisällä 1,5 miljoonan ihmisen markkina-alueesta, mikä tekee kaupungista houkuttelevan monelle yrityksille. Erityisesti teollisuudenalan yrityksiä on sijoittunut alueelle. Vihdissä on monia yritysalueita ja yritystoiminta on varsin monipuolista. Vapaita tuotanto- ja teollisuustiloja on muun muassa Veikkoinkorven, Sähkötien, Männikön ja Hiekan teollisuusalueilla. Monet toimitiloista on Nummelan lentokeskuksen lähettyvillä, valtateiden 25 ja 2 varrella. Keskustassa on puolestaan liiketiloja. Vihdin keskusta on pieni, mutta eläväinen ja kaupungissa on muun muassa elokuvateatteri. 

Yritykset ja toimitilat Vihdissä

Vihdissä toimii monipuolinen joukko yrittäjiä. Perinteisesti teollisuuteen keskittynyt kaupunki nojaa pitkälle myös palvelusektoriin. Palvelusektorilla toimii paljon pk-yrityksiä. Teollisuussektorilla Vihdissä on muun muassa kemianteollisuutta. Kaupunki vahvistaa yrittäjyyttä muun muassa tarjoamalle monipuolisia kaavamerkintöjä monenlaisille yrityksille ja huomioimalla paitsi teollisuus- ja palvelualojen erilaiset tarpeet. 

Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä