arrow_upward

Varsinais-Suomi

Satamakaupunki Turku tarjoaa dynaamisen toimintaympäristön yrityksille monipuolisen elinkeinorakenteensa, joustavan, pienyrityksiä suosivan yrityskulttuurin sekä loistavien rahtiyhteyksiensä ansiosta.Lue lisää

Luo toimitilavahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Satamakaupunki Turku tarjoaa dynaamisen toimintaympäristön yrityksille monipuolisen elinkeinorakenteensa, joustavan, pienyrityksiä suosivan yrityskulttuurin sekä loistavien rahtiyhteyksiensä ansiosta. Korkea osaaminen, työvoiman saatavuus, strateginen sijainti ja laaja koulutustarjonta voidaan myös nähdä merkittävinä menestystekijöinä. Rikas kulttuuriperintö ja ainutlaatuinen saaristo lisäävät myös yrittäjien arvostusta Turun seutua kohtaan.

Turun tärkein teollisuuden ala on informaatio- ja teknologiateollisuus, jonka osalta koneiden ja laitteiden valmistus, telakkateollisuus ja metallien jalostus ovat merkittävämpiä. Varsinais-Suomen meriteollisuus edustaa 85 % koko Suomen meriteollisuusklusterista. Muita vahvoja toimialoja ovat bioala, logistiikka, rakentaminen, matkailupalvelutarjonta ja luovat alat. Turun seudulla bioklusteri työllistää 4000, meriteollisuus 8000 ja informaatioteknologia-ala 9000 ihmistä.

Toimilat Turku Science Parkin naapurista

Turku Science Park on korkean teknologian kehityshankkeisiin erikoistunut yritys-, osaamis-, ja tutkimuskeskittymä, jonka palvelut keskittyvät kasvuun ja kansainvälisyyteen tähtäävien yritysten auttamiseen. Alueella toimii sekä bio- että IT-alan huippuyksikköjä. Lääkekehityksellä on Turussa pitkä historia ja bioalan klusteri BioTurku® on muodostunut koko maan johtavaksi lääkekehityksen keskukseksi. Innovaatioita ja sovelluksia on syntynyt esim. biomateriaalien, diagnostiikan, funktionaalisten elintarvikkeiden ja infektiotautien aloilla.
Turusta löytyy myös IT-alan huippuosaamista. Science Parkissa toimivat yritykset tekevät yhteistyötä korkeakoulujen kanssa, mikä tuo uusia osaajia alalle tulevaisuudessakin. Yhteistyön seurauksena Turku on saanut koulutustarjontaansa uusia pelialaan erikoistuneita yksiköitä. Turku Science Parkin alue tarjoaa bio- ja ICT -klustereiden yrityksille ihanteellisen toimintaympäristön, jossa mahdollisuudet ovat rajattomat. Alueella ja sen naapuristossa on tarjolla useita toimisto- ja tuotantotiloja niin pienille kuin isoillekin yrityksille.

Valttikorttina toimitilojen strateginen sijainti

Yritysten kasvua Turussa ruokkii erityisesti keskeinen sijainti Venäjän ja lännen välisellä kulkuväylällä. Turku toimii tärkeänä linkkinä Tukholma-Turku-Helsinki-Pietari kasvukäytävällä, jolla on koko Suomen kannalta vahva taloudellinen merkitys. Turun Lentokenttä on kansainvälisessä rahtiliikenteessä Suomen toiseksi suurin lentoasema. Lentokenttä sijaitsee vain 15 minuutin ajomatkan päässä Turun ja Naantalin satamista. Turulla on erityisenä valttikorttinaan myös rekka- ja traileriliikenteeseen erikoistunut satama, josta on koko maan parhaat rahtiyhteydet Skandinaviaan ja manner-Eurooppaan. Turun seudun yritystoimitila -valikoima on monipuolinen ja toimitilaa on tarjolla runsaasti kaikenkokoisten yritysten tarpeisiin niin ydinkeskustassa kuin liikennereittien liittymissäkin. Sijoittumisvaihtoehtoina ovat esim. logistisiin toimintoihin keskittynyt LogiCity lentokenttäalueella, Krossin alue Kaarinassa E18-kehätien liittymässä, Länsikeskuksen liikekeskittymä tai Salon yritysalueet Turku-Helsinki moottoritien varrella. Tai upea valikoima toimisto- ja liiketiloja ydinkeskustan vireällä liikealueella.

Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä