arrow_upward

Kuopio

Kuopio on elinvoimainen kaupunki, jonka elinkeinorakenne on monipuolinen. Kuopion yrityselämä on vilkasta ja alueella toimii useita kansainvälisiä yrityksiä. Yksityisyrittäjyys on varsin korkea ja vuokrattavien toimitilojen valikoima kattava. Kuopin kaupunki panostaa yritysten toimintaympäristön kehittämiseen ja uusia...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Vapaat toimitilat Kuopiossa

Kuopion alueella on monia merkittäviä yrityskeskittymiä, jotka tarjoavat erinomaiset sijottumis mahdollisuudet monien alojen yrityksille. Kuopion Savilahdessa sijaitseva Kuopion Tiedepuisto on yksi vilkkaimmista alueista, josta toimitiloja vuokraa muun muassa Technopolis. Tiedepuistossa sijaitsee ammattikorkeakoulu, joka elävoittaa aluetta. Terveys- ja sosiaalialat ovat merkittävä työllistäjä Kuopiossa ja aloille sopivia toimitiloja on tarjolla hyvin. Toiseksi suurin elinkeinoala on kauppa- ja palvelualat, jotka keskittyvät keskusta-alueelle.

Kuopion toimitilat kehittyvät

Kaupunki on nähnyt useita merkittäviä kehityshankkeita viime vuosina. Kuopion keskustaa on muokannut torin ja kauppahallin alle vuonna 2012 avatut parkki- ja liiketilat. Maanalainen kauppakäytävä on tuonut keskustaan lisää liike- ja toimitiloja. Kaupungin yksi maamerkki kauppahalli on niin ikään saanut uudet kasvot kun sen ulko- ja sisätilojen remontti valmistui vuonna 2013. Monet merkittävät yritykset ovat panostaneet Kuopioon. Viimeaikaisia merkittäviä kehityshankkeita ovat muun muassa Särkilahden kauppakeskushanke ja veneteollisuuden keskittymä Siikaniemessä. Niin ikään tiedepuisto on kasvanut jatkuvasti. Kuopion seudun kehitystä tukee Itä-Suomen yliopisto, joka tuo alueelle osaamista.

Vuokrattavat toimitilat keskeltä tutkimuskeskusta

Kuopiolla on pitkä historia koulutus- ja yliopistokaupunkina. Alueella toimii korkeakouluja ja ammattikouluja, jotka tuovat kaupunkiin osaamista ja nuorta väestöä. Itä-Suomen yliopisto, Sibelius-akatemian Kuopion osasto, Savonia ammattikorkeakoulu ja Savon ammattiopisto ovat merkittävimmät koulutuslaitokset. Koulutuslaitosten lisäksi kaupungissa toimii useita tutkimuslaitoksia. Evira, Geologian tutkimuskeskus, Ilmatieteenlaitos, Kansanterveyslaitos ja Valtion teknillinen tutkimuskeskus pitävät osastoja Kuopiossa. Erityisesti Bio-, Terveys-, ja ympäristötieteiden yritykset hyötyvät Kuopiossa sijaitsevasta osaamisesta. Teknologia osaaminen on vahvaa ja alan toimitiloja on hyvin tarjolla.

star
star
star
star
star
4.0 ääntä 5 / 1 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä