arrow_upward

Etsi vuokrattavia toimitiloja Suomesta

Step mania

Steps Mania -sovellus toimistotyötä tekeville

23
helmi
2016
Petra Teräntö
Suositusten mukaan meidän tulisi liikkua vähintään 10 000 askelta päivittäin. Steps Mania -sovellus laskee päivän aikana otetut askeleet ja kannustaa liikkumaan päivittäin erilaisin haastein.
23
helmi
2016
Petra Teräntö

 

Steps Mania -sovellus on hauska tapa lisätä liikuntaa työpäiviin. Steps Mania on erityisesti suunnattu toimistotyötä tekeville, joiden liikunta jää työpäivän aikana vähälle. 

Steps Mania on sovellus, joka laskee joka ikisen päivän aikana otetun askeleen. Askellaskuri tarkkailee kuinka paljon liikut työpäiviesi aikana, kuinka nopeasti liikut sekä kuinka monta kaloria poltat päivän aikana. Lisäksi Steps Mania laskee myös liikkumiesi matkojen etäisyydet.

”Kävele lounastaon aikana 1 500 askelta” – Steps Mania sovellus antaa sinulle päivän mittaan erilaisia haasteita, jotka kannustavat liikkumaan. Tarkoituksena on tuoda lisää liikettä arkipäiviimme. Haaste voi olla esimerkiksi käydä 100 askeleen pienellä iltakävelyllä tai aloittaa päivä 2 000 askeleella ennen töihin menoa. 

Hyötyliikuntaa tulisi harrastaa joka päivä. Steps Mania -sovellus onkin oiva keino muistuttaa itseä liikkumaan pieniä annoksia päivän mittaan. Sovellus motivoi liikumaan, esimerkiksi ottamaan portaat hissin sijaan ja kävelemään lyhyitä lenkkejä työpäivän aikana.

 

Haasteita

Kilpaileminen tuo aina lisää motivaatiota ja maustetta liikkumiseen. 

Steps Mania -sovellus palkitsee liikkumisesta hauskoin mitalein. Noudattaessaan ’lääkärin suositusta’ ja käveltyään yli 10 000 askelta päivän aikana tai juostuaan 42 km koko viikon aikana, saa ’Maraton viikko’ -mitalin. 

  Mikäli olet ollut kiireinen tai laiskalla tuulella, sovellus muistuttaa myös siitä.

   ‘Konttorihiiri’ -tittelin saat kun päivän yhteenlaskettu askelmäärä on lounastauon aikana kävellyt 1500 askelta.

   Jos askeleiden määrä yltää vain 1000 askeleeseen per päivä, saa ‘sohvaperuna’ -tittelin.

  Steps Mania -sovellusta voikin käyttää myös yhdessä ystävä- tai työporukan kesken toisia kannustaen ja haastaen.

  Sovelluksen kautta on mahdollista julkaista tuloksia sosiaalisessa mediassa, esimerkiksi Facebookissa. Näin voitte asettaa yhteisiä haasteita tai kilpailla keskenään: kuka on viikon maratoonari?  ●

 

 

<< Katso lisää uutisia
Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo trustpilot.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo googlestreetview.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo copyrighted.svg
Ella chatAsiakastuki
Voimmeko auttaa?close
arrow_backTakaisin
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.