MatchOffice tarjoaa ilmaisia coworking-tiloja ukrainalaisille pakolaisille

MatchOffice tarjoaa ilmaisia coworking-tiloja ukrainalaisille pakolaisille

31
touko
2022
Steen Uno
Länsi-Ukrainan Lvivissä sijaitseva kansainvälinen liikekiinteistöportaali onnistui tekemään sopimuksia monien Euroopassa ja Yhdysvalloissa sijaitsevien tilojen tarjoajiensa kanssa, ja tarjoamaan ilmaista coworking-työskentelyä kotimaansa sotaa pakeneville ukrainalaisille.
31
touko
2022
Steen Uno


 

Ukrainalaisilla jotka ovat pakomatkalla sodan runteleman kotimaansa kauhuista, on nyt mahdollisuus pitää yhteyttä läheisiinsä ja ehkä myös hoitaa ukrainalaisen yrityksensä työtehtäviä.

Vuokrausportaali MatchOffice on vastikään aloitetun hankkeen takana, joka tarjoaa ukrainalaisille pakolaisille maksuttomia työtiloja useissa vakiintuneissa työtiloissa kymmenissä Euroopan maissa ja Yhdysvalloissa.

"Olemme ylpeitä siitä, että näinä vaikeina aikoina vaikuttava määrä yhteistyökumppaneitamme on ilmaissut tukensa ja antanut pakeneville ukrainalaisille ilmaisen pääsyn liikekeskuksiinsa, coworking-tiloihinsa ja kokoustiloihinsa.

Ukrainalaiset pakolaiset saavat ilmaisen pääsyn internetiin ja kokoushuoneisiin, jolloin he voivat pitää yhteyttä perheeseen ja ehkä työpaikkaansakin", MatchOfficen toimitusjohtaja Jakob Dalhoff sanoo.

 

Lievittää kipua

Venäjän hyökkäyksen ensimmäisestä päivästä 24. helmikuuta lähtien Jakob Dalhoff päätti jatkaa liiketoimintaansa ja 40 ukrainalaisen työntekijän työllistämistä Lvivin toimistosta, joka on toistaiseksi välttynyt pahimmilta venäläisten hyökkäyksiltä.

Sodan puhkeamisen jälkeen tanskalainen johtaja on tukenut useita henkilökohtaisia aloitteita työntekijöidensä ja heidän perheidensä henkisten tuskien lievittämiseksi.

 


 "Toivon, että ympäri Eurooppaa ja Yhdysvaltoja liikkuvat ukrainalaiset hyödyntävät 
kumppaniemme upeaa elettä", MatchOfficen toimitusjohtaja Jakob Dalhoff korostaa.

 

 

Jakob Dalhoff on esimerkiksi järjestänyt yksityisiä pakoreittejä Ukrainasta niille työntekijöilleen, jotka ovat sitä pyytäneet. 

"Tämän uuden projektin avulla toivomme voivamme auttaa ylläpitämään ukrainalaispakolaisten rohkeutta, sillä heidän ajatuksensa ovat jatkuvasti kotona surevien läheistensä luona", MatchOfficen toimitusjohtaja huomauttaa.

 

Suuri ele

"Toivon, että monet Euroopassa ja Yhdysvalloissa pakenevat ukrainalaiset hyödyntävät kumppaniemme fantastisia eleitä."

Jakob Dalhoff kehottaa ulkomaille pakenevia ukrainalaisia käyttämään seuraavaa maaluetteloa ja järjestämään käyttöaikaa haluamassaan liikekeskuksessa tai coworking-tilassa:

 

 

matchoffice.com/help-to-ukrainians

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo
  • MatchOffice yhteistyölogo