arrow_upward

Etsi vuokrattavia toimitiloja Suomesta

Matchoffice vuosi 2016

Kiitos kuluneesta vuodesta 2016!

15
joulu
2016
Iina Pyykkö
Paljon tapahtui MatchOfficessa vuoden 2016 aikana. Yritys laajeni uusille markkinoille, fuusioitui sisaryrityksen kanssa, toivotti tervetulleeksi monet uudet kollegat näin lisäten voluumia kaikilla sektoreilla. Kiitos kaikille menestyksekkäästä yhteistyöstä ja hyvää uutta vuotta!
15
joulu
2016
Iina Pyykkö

Vuosi 2016 on ollut jännittävä sekä MatchOfficessa että koko kiinteistösektorilla. Kulunut vuosi toi mukanaan monia uusia innostavia muutoksia. Lanseerasimme uudet sivut Hollannissa sekä avasimme paikalliset toimistot Suomessa ja Ukrainassa. Toimme virtuaalikierrospalvelut ja lisäksi palkkasimme monia lahjakkaita tekijöitä tiimiimme. Haluamme kiittää kaikkia kumppaneitamme ja asiakkaita, jotka ovat tehneet vuodesta menestyksekkään ja toivomme uuden vuoden edelleen vahvistavan hedelmällistä yhteistyötä kaikkien yhteistyökumppaneidemme kanssa. Hyvää uutta vuotta!

 

MatchOffice toimistohotelli tutkimus 2016

MatchOffice tarjosi jälleen katsauksen toimistohotellimarkkinoihin ja julkaisi uuden kansainvälisen toimistohotellitutkimuksen.

Tutkimukseen osallistui lähes 700 toimistohotellia, mikä antoi luotettavan kuvan markkinoista. Tulosten mukaan yli 60 prosenttia kaikista tutkimukseen vastanneista toimistohotelleista ylitti jopa 80 prosentin vuokrausprosentin vuonna 2016 ja joka 90 prosenttia vastanneista näki markkinoiden kasvun vahvasti positiivisena.

Lue lisää täältä.

 

Uusi toimisto Suomessa

Vuoden kolmannella kolmanneksella MatchOffice vuokrasi toimistotilan Helsingistä ja palkkasi uuden Suomen markkinajohtajan, Ella Lindbergin. Ella toimii Helsingissä, mikä antaa hänelle paremmat mahdollisuudet palvella sekä yhteistyökummpaneitamme että asiakkaitamme Suomessa. MatchOffice vuokrannee paikalliset toimistot myös muissa maissa, mikäli tämä malli toimii Suomessa.

 

Kotisivut Hollannissa

Vuonna 2016 avattiin uudelleen hollantilaiset MatchOffice nettisivut. Hollanin markkinat ovat yksi suurimmista ja yli 80 prosenttia kaikista toimitiloista on vuokrattuna. Nettisivut palvelevat entistä parmemin asiakkaita.

 

Virtuaalitodellisuus

Uutena palveluna MatchOffice tarjoaa virtuaalitodellisuuskierroksia kiinteistöissä, minkä kautta asiakkaat voivat vierailla vuokrakohteissa omalta kotisohvalta. Google-sertifioitu valokuvaaja Matt Marsh on kuvannut jo useita yhteistyökummpaneiden kohteita luoden virtuaalikierroksia kiinteistöistä.

Lue lisää virtuaalikierroksista täältä.

 

Uusi toimisto Ukrainassa

Vuoden 2016 lopussa MatchOffice avasi uuden toimiston viidelle ohjelmoijalle Ukrainassa, historiallisessa Lvivin kaupungissa. Alan työntekijöiden löytäminen ja palkkaaminen on osoittautunut yhä vaikeammaksi Tanskassa, mistä syystä MatchOffice päätyi avaamaan pysyvän toimiston Ukrainaan. Nyt uudessa MatchOfficen toimipisteessä Lvivissä tekee töitä viisi ohjelmoijaa ja muutama markkinointiassistentti, mutta uusia työntekijöitä palkattanee pian lisää. 

MatchOfficen toimitusjohtaja Jakob Dalhoff kertoi, että "viimeisimmät vuodet MatchOffice on toiminut Ukrainassa toimistohotellin tiloissa, mutta nyt hallitus päätti että on aika perustaa pysyvä toimisto Ukrainaan".

Uudet ukrainalaiset IT-työntekijät ovat osa kehitystiimiä, joka ylläpitää MatchOffien kaikkia nettisivuja ja tekee töitä käyttökokemuksen parantamiseksi.

 

Uusi hallitus

Vuoden 2016 MatchOfficen hallituskokoonpano muuttui. Kolme kansainvälistä tanskalaista bisnessalan ammattilaista toivat kansainväisen tietotaitonsa ja kokemuksensa MatchOfficeen, mikä on vahvistava yrityksen kehitystä ja brändiä. Uusien jäsenien lisäksi hallituksessa istuvat MatchOfficen toimitusjohtaja Jakob Dalhoff ja tuoteomistaja Sofie Skafte Moller.

Yksi hallituksen uusista jäenistä on Matias Møl Dalsgaard, joka on ennen toiminut muun muassa kansainvälisessä konsulttiyrityksessä, McKinsey and Co:lla. Hän on lisäksi suositun tanskalaisen yhteisöpalvelun GoMorein perustaja ja toimitusjohtaja. Mathias on filosofian tohtori ja hänellä on vahva kokemus yhteisö- ja onlinepalveluista.

Myynti- ja markkinointijohtaja Peter Hestbæk suositusta tanskalaisesta verkkokaupasta Saxosta on myös uusi jäsen hallituksessa. Hän tuo MatchOfficelle monen vuoden vahvan kokemuksen verkkomarkkinoinnista, mikä vahvistaa yrityksen näkyvyyttä ja brändiä verkossa.

Lisäksi tanskalainen kiinteistöalan ammattilainen Jesper Larsen liittyi hallitukseen ja hän toimii hallituksen puheenjohtajana.

"Olen iloinen, että voin tukea MatchOfficen kasvua uudessa roolissani. Työskentelen kiinteistösektorilla ja siksi minulla on vahva näkemys asiakkaiden tarpeista ja toiveista."

 

Uusi visuaalinen ilme

MatchOffice ja sen sisaryritys Lokalebasen.dk fuusioituivat vuonna 2016. Yhdistäen nämä kaksi brändiä, MatchOfficen otti omakseen Lokalebasen.dk-yrityksen vihreän ilmeen. MatchOffice keskittyy nyt luomaan tunnetun uuden visuaalisen brändin, jossa yhdistyvät molempien yritysten tunnetut piirteet ja jossa otetaan myös huomioon uudet innovaatiot.

MatchOffice logo on niin ikään uudistettu ja saanut vihreän ilmeen. Yhdistetty visuaalinen ilme tekee MatchOffice brändistä helposti tunnistettavan ympäri maailman.

 

MatchOfficen uudet kollegat

 • Ella Lindberg on MatchOffice Suomen uusi maajohtaja. Hänellä on maisterintutkinto markkinoinnista Hankenilta.
 • Arthur Buijs vastaa Hollannin markkinoista. Arthur tekee maisterintutkintoaan Kööpenhaminen yliopistossa pääaineena Englannin ja Amerikan tutkimus.
 • Sonia Sabala toimii markkinointiassistenttina Ukrainassa ja Henny Bhrun-Möller puolestaan on Ruotsi-tiimin markkinointiassistentti.
 • Anna Von Sievers vastaa Ruotsin markkinoista. Hän suorittaa opintoja liikkeenjohdon ja kulttuurintuntemuksen alalla.
 • Miel Pedersen toimii copywriterina.
 • Jakob Britze ja Morten Arvard ovat MatchOfficen uudet Account Managerit.
 • Alex Zhogolev, Anton Maminov, Nikita Golodenko ja Lev Lukomsky on palkattu ylläpitämään ja parantamaan MatchOfficen kotisivuja.

 

<< Katso lisää uutisia
Jäsenyytemme
 • MatchOffice yhteistyölogo trustpilot.svg
 • MatchOffice yhteistyölogo googlestreetview.svg
 • MatchOffice yhteistyölogo copyrighted.svg
Ella chatAsiakastuki
Voimmeko auttaa?close
arrow_backTakaisin
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
 • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
 • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.