Hybridivallankumous saa palvelutoimistot loistamaan ja kasvamaan.

Hybridivallankumous saa palvelutoimistot loistamaan ja kasvamaan.

30
marras
2023
Steen Uno
MatchOfficen asiakastutkimus vahvistaa, että flex-toimistot ja coworking-ympäristöt eivät ole koskaan olleet tehokkaampia pyrkiessään saamaan hybridityöskentelyn käyttäjät tuntemaan olonsa mukavaksi ja hyvinvoivaksi fyysisissä työtiloissaan.
30
marras
2023
Steen Uno

  

 

Lähes neljä vuotta sen jälkeen, kun COVID-19 iski maailmaan, globaalin toimistotyöntekijän hybridityöskentely on tyypillisesti vakiintunut 3-4 päivään fyysisessä toimistossa ja 1-2 etätyöpäivään viikossa.

Yritykset pyrkivät saamaan hybridityötä tekevät työntekijät takaisin toimistoon, ja ne pyrkivät sopeutumaan tulevaisuuden toimiston uusiin vaatimuksiin ja luomaan optimaaliset puitteet sosiaaliselle ja luovalle läsnäololle, uusimmalle teknologialle, innovoinnille, ammatilliselle kehittymiselle jne.  

Toimistojen vuokranantajat ympäri maailmaa ovat investoineet merkittäviä resursseja toimistoympäristöjen päivittämiseen. Ehkä jopa uudelleenrakentamiseen, jotta ne olisivat, dynaamisia, houkuttelevia ja viihtyisiä hybridityöntekijöiden kannalta.

 

"Kun yritykset miettivät toimistotilojaan saadakseen lisäarvoa verrattuna siihen, mitä niiden työntekijät voivat saavuttaa etätyöskentelyllä, mukautuva palvelutoimisto kasvattaa ennennäkemätöntä suosiotaan." vuosittainen MatchOffice Client Survey 2023 kertoo.


Vaikuttava kasvu

Kun yritykset muokkaavat käsitystään toimistosta ja näkevät sen paikkana, joka tarjoaa lisäarvoa verrattuna siihen, mitä yksityishenkilöt voivat saavuttaa kotonaan, mukautuvilla malleilla varustettujen palvelutoimistojen suosio kasvaa ennennäkemättömällä tavalla.

Palvelutoimistot - coworking-ympäristöt ja toimistotilat - ja niiden monet joustavat ratkaisut sekä jatkuvasti uudistuvat kalusteet ja pohjaratkaisut kasvattavat edelleen suosiotaan", MatchOfficen toimitusjohtaja Jakob Dalhoff sanoo.

 

 Maailmanlaajuiset toimistopalvelujen tarjoajat investoivat merkittävästi resursseja päivittääkseen, 
ehkä jopa uudelleenrakentaakseen, toimistoympäristöjä loistamaan terävimpinä, dynaamisimpina ja 
vieraanvaraisimpina hybridityöntekijöilleen.
                                                                      Kuvat: New Work GLOBUS Kiev/MatchOffice

 

"Uudessa asiakaskyselyssämme näemme, kuinka palvelutoimistoympäristöissä työskentelevien vuokralaisten ja käyttäjien prosenttiosuus, jotka priorisoivat työskentelyn palvelutoimistoissa, on nyt kasvanut 72 %:sta edellisenä vuonna 79 %:iin vuonna 2023.

Samaan aikaan kun hybridityömallit vakiintuvat ja saavat yhä enemmän tunnettavuutta, yhä useammat toimistotyöntekijät löytävät verkostoitumismahdollisuudet ja edut, joita joustavat, luovat ja sosiaaliset työtilat voivat tarjota", Jakob Dalhoff lisää.

 


Perustavanlaatuinen hyvinvointi

MatchOffice Client Survey 2023, joka perustuu marraskuussa saatuun yli 1000 toimistopäällikön vastaukseen 23 maassa, on julkaistu nyt yhdeksäntenä peräkkäisenä vuotena.

Tutkimus vahvistaa useita samankaltaisia tutkimuksia siitä, kuinka toimistokäyttäjät osoittavat kasvavia odotuksia ja vaatimuksia hyvinvoinnista työpaikalla - perustavanlaatuinen hyvinvointi kaikessa. 

 


 Uusi MatchOffice-tutkimus osoittaa kasvavaa yhteyttä palvelutoimistoissa erilaisiin kuntoilutiloihin, 
ja helppoon verkostoitumiseen pääsy on myös kasvava prioriteetti.
                                  .
                                                     Graphic: MatchOffice Client Survey 2023  

 

Uusi tutkimus osoittaa, että palvelutoimistoympäristöissä on kasvava sitoutuminen erilaisiin kuntoilutiloihin, samalla kun helppoon verkostoitumiseen pääsy on myös kasvava prioriteetti.

"Hyvinvointiin tähtäävät aloitteet, kuten joustavat työjärjestelyt, hyvinvointitarjoukset ja aloitteet, jotka vahvistavat työntekijöiden mielenterveyttä, johtavat vähempään poissaoloon ja varmasti lisäävät työntekijöiden päivittäistä sitoutumista ja tuottavuutta," MatchOffice-johtaja kommentoi.

 

Kilpailukykyinen

Uusi MatchOffice Client Survey 2023 korostaa myös merkittävästi kasvavaa hakua ja liikennettä takaisin fyysisiin liiketoimistoihin ja työympäristöihin.

"Näemme, että ihmiset palaavat toimistoon joko kokopäiväisesti tai osana hybridimallia. Joustavuus kattaa nyt myös kyvyn määritellä yksityiset työajat, jotka ulottuvat pelkkää etätyötä pidemmälle", Jakob Dalhoff sanoo. 

 "Merkitsevien muutosten ja transformaation aikoina palvelutoimistot 
osoittavat vahvan kilpailukykynsä kehittämällä jatkuvasti uusia muotoja ja 
etuja," MatchOffice toimitusjohtaja Jakob Dalhoff sanoo.

 

"Merkitsevien muutosten ja transformaation aikoina palvelutoimistot osoittavat vahvan kilpailukykynsä kehittämällä jatkuvasti uusia muotoja ja etuja.

Kyselymme vahvistaa, että työntekijät palaavat nyt suurin joukoin toimistoihinsa tukien odotuksia, että toimistotyöntekijät tulevat yhä enemmän omaksumaan joustavia toimistojärjestelyjä tulevina vuosina." ●

 

 

MatchOffice Client Survey 2023:

 

MatchOffice Client Survey 2022
MatchOffice Client Survey 2021

MatchOffice Client Survey 2020
MatchOffice Client Survey 2019
MatchOffice Client Survey 2018
MatchOffice Client Survey 2017

 

Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo
  • MatchOffice yhteistyölogo