arrow_upward

Vantaa

Vantaa on Suomen neljänneksi suurin kaupunki ja yksi vilkkaimmista yritysalueista. Vantaa kehittyy jatkuvasti ja alueella on elinvoimainen palveluala mutta myös teollisuussektori. Keskeisimpiä yrityskeskittymiä ovat muun maussa Tikkurila ja Aviapolis. Nyt yritykset voivat vuokrata myös pelkästään...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Kokoustilat Vantaalla

Vantaa on kansainvälinen ja vilkas yrityskeskus, jossa järjestetään yritystapaamisia ja kokouksia usein. Yrityksille onkin tarjolla monipuolinen valikoima vuokrattavia kokoustiloja. Vantaalla on kokoustiloja liikenteen risteyskohdissa, lentokentän välittömässä läheisyydessä ja yrityskeskuksissa. Kokoustiloja voi vuokrata konferenssikeskuksista, joilla on vuokrattavana perinteisiä ja virallisia kokoustiloja, mutta valittavana on myös rennompia kokoustiloja saunatiloineen. Yritykselle, joka on järjästämässä kansainvälistä yritystapaamista lentonkentän läheisyydessä sijaitsevat konferenssikeskuksesta tarjoavat erinomaiset kokoustilat. Jos taas etsit yrityksen henkilöstöpäivillle uutta, rennompaa tilaa, saunallinen 'Lets Go Center' Vantaalla voi olla oiva vaihtoehto.

Vuokraa kokoustilat

Kokoustilojen vuokraaminen on yhä suositumpaa, kun yritykset etsivät innovatiivisia ja edustavia kokoustiloja erilaisiin tilaisuuksiin. Kokoustiloilta halutaan enemmän kuin pyöreä kokouspöytä. Nykyään yritykset etsivät kokonaisvaltaisempia elämyksiä ja erityisesti tärkeisiin yritystapaamisiin halutaan panostaa. Kokoustilojen valikoima onkin kasvanut ja niiden vuokraaminen on tullut yhä helpommaksi. Paitsi kokoustiloihin erikoistuneet yritykset myös isot toimitilat omaavat yritykset, toimistohotellit ja tavalliset hotellit tarjoavat erilaisia kokoustilapaketteja. Vuokrattavia kokoustiloja voi etsiä netistä ja palvelustamme ja niiden varaaminen käy nopeasti. Tarkista saatavatuus tarjoajalta ja kysy myös lisäpalveluista kuten catering-palvelusta.

Edulliset kokoustilat Vantaalta

Sitä mukaan kun kokoustiloja tarjoavien toimijoiden määrä on lisääntynyt on myös valikoima kasvanut ja hinnat laskeneet hieman. Yritykset voivat vuokrata kokoustilat vaikka vain tunniksi edulliseen tuntihintaan. Monet kokoustilat tarjoavat myös lisäpalveluita kuten sihteeri- tai catering-palveluita, jotka helpottavat kokouksen järjestämistä. Kysy pakettihintaa ja pyydä edullisin tarjous. Kokoustilojen hinnoittelut vaihtelevat tarjoajittain. Kokoustilojen vuokrat voivat olla per tunti tai per henkilö. Toiset tarjoavat kokoustilojat minimissään tunniksi kun toiset tulee vuokrata vähintään päiväksi. Keskimäärin kokoustilat saa noin 40 euroa per tunti.

Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
Näytä