arrow_upward

3 Kokoustila: Vantaa

Vantaa on Suomen neljänneksi suurin kaupunki ja yksi vilkkaimmista yritysalueista. Vantaa kehittyy jatkuvasti ja alueella on elinvoimainen palveluala mutta myös teollisuussektori. Keskeisimpiä yrityskeskittymiä ovat muun maussa Tikkurila ja Aviapolis. Nyt yritykset voivat vuokrata myös pelkästään...Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Kokoustilat Vantaalla

Vantaa on kansainvälinen ja vilkas yrityskeskus, jossa järjestetään yritystapaamisia ja kokouksia usein. Yrityksille onkin tarjolla monipuolinen valikoima vuokrattavia kokoustiloja. Vantaalla on kokoustiloja liikenteen risteyskohdissa, lentokentän välittömässä läheisyydessä ja yrityskeskuksissa. Kokoustiloja voi vuokrata konferenssikeskuksista, joilla on vuokrattavana perinteisiä ja virallisia kokoustiloja, mutta valittavana on myös rennompia kokoustiloja saunatiloineen. Yritykselle, joka on järjästämässä kansainvälistä yritystapaamista lentonkentän läheisyydessä sijaitsevat konferenssikeskuksesta tarjoavat erinomaiset kokoustilat. Jos taas etsit yrityksen henkilöstöpäivillle uutta, rennompaa tilaa, saunallinen 'Lets Go Center' Vantaalla voi olla oiva vaihtoehto.

Vuokraa kokoustilat

Kokoustilojen vuokraaminen on yhä suositumpaa, kun yritykset etsivät innovatiivisia ja edustavia kokoustiloja erilaisiin tilaisuuksiin. Kokoustiloilta halutaan enemmän kuin pyöreä kokouspöytä. Nykyään yritykset etsivät kokonaisvaltaisempia elämyksiä ja erityisesti tärkeisiin yritystapaamisiin halutaan panostaa. Kokoustilojen valikoima onkin kasvanut ja niiden vuokraaminen on tullut yhä helpommaksi. Paitsi kokoustiloihin erikoistuneet yritykset myös isot toimitilat omaavat yritykset, toimistohotellit ja tavalliset hotellit tarjoavat erilaisia kokoustilapaketteja. Vuokrattavia kokoustiloja voi etsiä netistä ja palvelustamme ja niiden varaaminen käy nopeasti. Tarkista saatavatuus tarjoajalta ja kysy myös lisäpalveluista kuten catering-palvelusta.

Edulliset kokoustilat Vantaalta

Sitä mukaan kun kokoustiloja tarjoavien toimijoiden määrä on lisääntynyt on myös valikoima kasvanut ja hinnat laskeneet hieman. Yritykset voivat vuokrata kokoustilat vaikka vain tunniksi edulliseen tuntihintaan. Monet kokoustilat tarjoavat myös lisäpalveluita kuten sihteeri- tai catering-palveluita, jotka helpottavat kokouksen järjestämistä. Kysy pakettihintaa ja pyydä edullisin tarjous. Kokoustilojen hinnoittelut vaihtelevat tarjoajittain. Kokoustilojen vuokrat voivat olla per tunti tai per henkilö. Toiset tarjoavat kokoustilojat minimissään tunniksi kun toiset tulee vuokrata vähintään päiväksi. Keskimäärin kokoustilat saa noin 40 euroa per tunti.

star
star
star
star
star
3.5 ääntä 5 / 2 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin