arrow_upward

6 Kokoustila: Tampere

Tampere on nuorekas ja vilkas kaupunki, jonka vilkas yrityselämä on tuonut alueelle paljon yrityksiä. Monipuolinen koulutustarjonta ja Hervannan teknillinenkorkeakoulu on pohja Tampereen seudun laajalle osaamiselle ja monipuoliselle yritysektorille. Alueella on sekä vahva teollisuussektori mutta myös...Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Vuokraa kokoustilat yritysalueelta

Tampere on vilkas yrityskaupunki ja kaupungissa on vireä yrityselämä. Alue myös vastaanottaa viikottain suuren määrän yritysvieraita. Joustavien toimistotilojen määrä onkin kasvanut merkittävästi viime vuosina. Tampereella on hyvä valikoima toimistohotelleja ja kokoustiloja lyhytaikaisiin tarpeisiin. Kokoustiloja on vuokrattavana keskustassa, erityisesti yliopiston ja Tampere talon tuntumassa. Lisäksi Hervannan yliopistokampuksella on niin ikään kokoustiloja vapaana. Hervannan kampus on tunnettu tieto- ja osaamiskeskus, joka tuo paitsi opiskelijoita, mutta yrityksiä Hervantaan.


Kokoustilojen vuokraaminen yritystapaamiseen vilkkaalta yritysalueelta voi olla kannattavaa. Edustavat ja inspiroivat tilat antavat edustavan kuvan yrityksesta vieraille ja inspiroivat tilat motivoivat osallistujia. Luovimmat ja parhaimmat ideat syntyvät kokousympäristössä, joka on virkistävä ja uusi. Kokouksen pitäiminen valmiiksi vuokratussa kokoustilassa on myös helppo ja vaivaton vaihtoehto. Kaikki on hoidettu puolestasi alkaen kokouspaikasta aina kokoustarjouluihin. Vuokraa insiproivat kokoustilat esimerkiksi toimistohotellista tai hotellista ja sinun tarvitsee vain saapua paikalle. Vuokraa edustavat tilat ja anna yritystapaamiselle erinomaiset puiitteet ja tapaamisesi sujuu hyvin. 

Kokoustilat Tampereella

Kokoustilat kivenheiton päässä Rautatieasemalta ja Hämeenkadulta tarjoavat erinomaiset puitteet yrityksille, jotka tulevat lyhyelle yritystapaamiselle Tampereelle. Tampereen yliopiston kampuksen vieressä sijaitsevat kokoustilat sijaitsevat tunnetussa yrityskiinteistössä, jossa on sijoittunut muun muassa Kinnarp, Sito ja Catella. Business Park tarjoaa tilojen lisäksi erilaisia tukipalveluita. Kokoustilat voi vuokrata myös joko Hatanpään yritysalueelta tai Hervannasta Teknillisen korkeakoulun kupeesta. Kokoustilojen vuokraaminen teknillisen korkeakoulun sykkeestä on hyvä vaihtoehto yrityksille, jotka toimivat IT-alalla tai esimerkiksi haluavat rekrytoida teknillisen yliopiston opiskelijoita.

Kokoustila hinnat

Kokoustilojen hinnat riippuvat paitsi kokoustilan koosta,vuokra-ajasta ja sijainnista mutta myös lisäpalveluita. Kokoustilojen hinnat ovat luonnollisesti hieman kalliimpia aivan Helsingin keskustasta kuin esimerkiksi Vantaalla tai Espoossa. Toisaalta Vantaan ja Espoon yrityspuistojen kokoustilat ovat niin ikään hintavia, koska alueet ovat suosittuja yritysten keskuudessa. Monet kokoustilojen tarjoajat vuokraavat paitsi eri kokoisia kokoustiloja mutta tarjoava myös erilaisia tukipalveluita. Kokoustiloja on vuokrattavana aina muutaman hengen kokoustiloista, kymmenen hengen ryhmätyötiloihin aina isoihin konferenssitiloihin. Mahdollisuuksien mukaan voit vuokrata tilat joko muutamaksi tunniski tai koko päiväksi. Monet tarjoavat tiloja myös useamman päivän konferenssille. Valitse erilaisista tukipalveluita kuten IT-tuki, catering tai assistenttipalvelut ja tee kokoustamisesta entistä helpompaa mutta lisäävät kokoustilojen hintaa myös hieman. Kokoustilojen kokonaishinta riippuu siis tilaamistasi lisäpalveluista ja assistenttitukipalveluista. 

star
star
star
star
star
3.5 ääntä 5 / 2 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin