arrow_upward

Tampere

Tampere on nuorekas ja vilkas kaupunki, jonka vilkas yrityselämä on tuonut alueelle paljon yrityksiä. Monipuolinen koulutustarjonta ja Hervannan teknillinenkorkeakoulu on pohja Tampereen seudun laajalle osaamiselle ja monipuoliselle yritysektorille. Alueella on sekä vahva teollisuussektori mutta myös...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Vuokraa tilat yritysalueelta

Tampere on vilkas yrityskaupunki ja kaupungissa on vireä yrityselämä. Alue myös vastaanottaa viikottain suuren määrän yritysvieraita. Joustavien toimistotilojen määrä onkin kasvanut merkittävästi viime vuosina. Tampereella on hyvä valikoima toimistohotelleja ja kokoustiloja lyhytaikaisiin tarpeisiin. Kokoustiloja on vuokrattavana keskustassa, erityisesti yliopiston ja Tampere talon tuntumassa. Lisäksi Hervannan yliopistokampuksella on niin ikään kokoustiloja vapaana. Hervannan kampus on tunnettu tieto- ja osaamiskeskus, joka tuo paitsi opiskelijoita, mutta yrityksiä Hervantaan.

Kokoustilat Tampereella

Kokoustilat kivenheiton päässä Rautatieasemalta ja Hämeenkadulta tarjoavat erinomaiset puitteet yrityksille, jotka tulevat lyhyelle yritystapaamiselle Tampereelle. Tampereen yliopiston kampuksen vieressä sijaitsevat kokoustilat sijaitsevat tunnetussa yrityskiinteistössä, jossa on sijoittunut muun muassa Kinnarp, Sito ja Catella. Business Park tarjoaa tilojen lisäksi erilaisia tukipalveluita. Kokoustilat voi vuokrata myös joko Hatanpään yritysalueelta tai Hervannasta Teknillisen korkeakoulun kupeesta. Kokoustilojen vuokraaminen teknillisen korkeakoulun sykkeestä on hyvä vaihtoehto yrityksille, jotka toimivat IT-alalla tai esimerkiksi haluavat rekrytoida teknillisen yliopiston opiskelijoita.

Kokoustila hinnat

Kokoustilojen hinnat riippuvat paitsi kokoustilan koosta,vuokra-ajasta mutta myös lisäpalveluita. Monet kokoustilojen tarjoajat vuokraavat paitsi eri kokoisia kokoustiloja mutta tarjoava myös erilaisia tukipalveluita. Kokoustiloja on vuokrattavana aina muutaman hengen kokoustiloista, kymmenen hengen ryhmätyötiloihin aina isoihin konferenssitiloihin. Mahdollisuuksien mukaan voit vuokrata tilat joko muutamaksi tunniski tai koko päiväksi. Monet tarjoavat tiloja myös useamman päivän konferenssille. Valitse erilaisista tukipalveluita kuten IT-tuki, catering tai assistenttipalvelut ja tee kokoustamisesta entistä helpompaa.

Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
Näytä