arrow_upward

Etsi vuokrattavia toimitiloja Suomesta

Toimistohotelli australia

Tämä on Australian viilein toimisto

02
helmi
2016
Petra Teräntö
Australialaisen leluvalmistaja Moose Toys’n innovatiivinen ja elämää sykkivä päätoimisto Melbournen keskustan sydämessä voi ylpeillä Australian makeimman toimiston tittelillä.
02
helmi
2016
Petra Teräntö

Australialaisen leluvalmistaja panostaa työntekijöiden viihtyvyyteen uusin tavoin. Työntekijät voivat pitää kokouksiaan Jaakko ja pavunvarsi -henkisessä neuvotteluhuoneessa tai pelata koripalloa tai pöytätennista työn lomassa. Lisäksi kaikille on tarjolla jooga-tunteja esimerkiksi lounastauolla. Työviihtyvyyttä lisää ehdottomasti myös se, että vuoden paras työntekijiä palkitaan lomamatkalla.

On sanomattakin selvää, että näillä työetuuksilla Moose Toys on yksi maailman ykköstyöpaikoista. Maailmanlaajuisesti tunnettu leluvalmistaja onkin jo saanut ’Australian Googlein pääkonttori’ -tittelin, minkä yritys nappasi itselleen mielikuvituksellisella ja epätavanomaisella sistustustyylillään.

Leluvalmistajan toimitilat ovat tunnettu luovuudestaan, mikä kannustaa innovaatioiden ja ideoiden kehittelyyn. 

Ainoa miinuspuoli on, etteivät Moosen Toys'n työntekijät saa viettää lounastaukoa tietokoneen äärellä - firman johto on nimittäin sitä mieltä, että parhaat ideat syntyvät muualla kuin tietokoneen ääressä.

 

Työntekijöiden viihtyvyys on keskeistä

Moosen lelutuotteita myydään yli 75 maassa ja leluvalmistaja painottaakin olevansa edelläkävijä niin innovatiivisuudessa, leludesignissa kuin myös laadussa.

”Kyllä, me pidämme itseämme Australian Googlena. Työntekijämme eivät vain rakasta valmistamiamme leluja – he kaikki rakastavat myös työpaikkaansa, työilmapiiriä, työympäristöä ja kolleegoitaan. Tunnemme, että meidät on luotu tekemään töitä juuri tässä yrityksessä.”

Näin kertoo Moose Toys'n johtaja Joost Poulus, joka itse on ollut Moosen leivissä 14 vuoden ajan. Poulus tuntee syvällä sielussaan, että eläväinen ja leikkimielinen työympäristö auttaa tuomaan työntekijöiden parhaat ideat esiin.

”Lyhyesti sanottuna me kannustamme työntekijöitämme hauskuuteen ja aktiivisuuteen sekä yhdessä tekemiseen ja keskusteluun, jotta uudet ainutlaatuiset leluideat pääsevät syntymään.”

”Johtajat ovat halunneet tukea myös työntekijöiden keskinäistä verkostoitumista, mistä syystä työntekijöitä on kannustettu lounastamaan tai esimerkiksi pelaamaan pöytätennistä kollegoidensa kanssa”, toteaa Moose Toys'n johtaja lopuksi. 

 

Lue lisää Moose Toys´n Melbournessa sijaitsevasta päätoimistosta: Is this Australia's coolest office?

 

<< Katso lisää uutisia
Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo trustpilot.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo googlestreetview.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo copyrighted.svg
Ella chatAsiakastuki
Voimmeko auttaa?close
arrow_backTakaisin
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.