arrow_upward

Etsi vuokrattavia toimitiloja Suomesta

Toimitila kiinteist  kattopuutarha

MatchOffice-toimisto ja kaupunkipuutarha entisessä teollisuuskiinteistössä

14
syys
2017
Iina Pyykkö
MatchOfficen toimisto Kööpenhaminassa sijaitsee mielenkiintoisessa rakennuksessa, jonka katolla sijaitsee kaupungin tunnetuin kaupunkipuutarha ja jonka historia entisenä autokauppana on jätetty rosoisasti näkyviin
14
syys
2017
Iina Pyykkö

Kööpenhaminan Østerbrossa sijaitsee toimitilakiinteistö, joka on ollut tunnettu kaupunkilaisten keskuudessa monia vuosikymmeniä. 1960-luvulta aina 2000-luvulle rakennuksessa toimi kaupungin tunnetuin huutokauppakamari. Kolmikerroksisessa rakennuksessa järjestettiin paitsi taidehuutokaupat mutta myös autohuutokaupat. 2000-luvun alussa kiinteistössä toimi puolestaan autokauppa. Nykyään sijainti on tunnettu Kööpenhaminan yhdestä ensimmäisistä ja suosituimmista kaupunkipuutarhoista, joka avattiin 2014 ja joka toimii myös ravintolana. Näissä tiloissa ja samassa rakennuksessa sijatsee nykyään myös MatchOfficen päätoimisto.

MatchOffice on toiminut toimitilakiinteistössä vuodesta 2014. MatchOfficen toimitilat ovat hyvä esimerkki nykyaikaisesta avotoimistotilasta, jossa on jätetty kiinteistön historia mielenkiintoisella tavalla näkyviin. Modernit loft-tilat ovat näyttävät ja valoisat, mutta rouheat. Teollisuushistoria näkyy pintamateriaaleissa ja toimiston sisustuksessa. MatchOfficen toimistossa on jätetty tilaa muun muassa näyttelyautolle, joka kertoo tilan historiasta autokauppana.

Aluksi koko toisen kerroksen tila oli MatchOfficen käytössä, mutta kun MatchOffice avasi uuden toimiston Ukrainaan muutettiin osa Kööpenhaminan toimistosta coworking-tilaksi. 

"Sen jälkeen kun siirsimme IT-ostastomme Ukrainaan saimme yhtäkkiä paljon tilaa toimistoon. Sen sijaan, että tilat olisivat tyhjillään halusimme piristää ja virkistää sosiaalista työympäristöämme muuttamalla osat tilasta coworking-pisteiksi", toteaa MatchOfficen toimitusjohtaja Jakob Dalhoff. 

Coworking-sopiikin toimitilakiinteistön henkeen erittäin hyvin, toimiihan katolla yksi ensimmäisistä jaetuista kaupunkipuutarhoista. 

 

 

Kiinteistön katolla toimiva kaupunkipuutarha ja ravnitola Øster Gro on tehnyt toimitilakiinteistön tunnetuksi mutta tuo myös yhteen kiinteistössä toimivat yritykset. Yhteistyö kaikkien toimitilakiinteistössä toimivien yritysten kanssa onkin tiivistä. Osoitteessa toimivat arkkitetitoimisto, konsulttitoimisto Think.dk ja moottoripyöräverstas Dead Cat Motorcycles ja Gro Spiseri. Yritykset pitävät yhteisiä tapahtumia kesäisin ja perjantaisin sekä monet työntekijät nauttivat päivittäin Gro Spiserin kaupunkipuutarhasta lounastauolla. "Ennen saatoimme kävellä lounastauolla korttelin ympäri, nyt voimme mennä nauttimaan auringosta ja puutarhasta yläkertaan", toteaa arkkitehtitoimistossa työskentelevä Hanne Vinkel Hansen. 

 

 

<< Katso lisää uutisia
Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo trustpilot.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo googlestreetview.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo copyrighted.svg
Ella chatAsiakastuki
Voimmeko auttaa?close
arrow_backTakaisin
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.