arrow_upward

Etsi vuokrattavia toimitiloja Suomesta

Matchoffice logo

MatchOffice ja sisaryhtiö Lokalebasen.dk yhdistyvät

20
elo
2015
Petra Teräntö
MatchOffice ja Lokalebasen toimivat nyt samalla palvelualustalla, mikä on ensimmäinen askel kohti yritysfuusiota.
20
elo
2015
Petra Teräntö

 

MatchOffice ja Lokalebasen.dk päättivät yhdistymisestään ja yhteisen palvelualustan käyttöönotosta vuonna 2014. Lokalebasen.dk on toiminut Tanskassa vuodesta 2008 ja MatchOffice vuodesta 2004 lähtien.

Ensimmäinen askel kohti yritysten yhdistymisessä on ollut MatchOffice-verkkosivujen siirtyminen Lokalebasen.dk -palvelualustalle. Käytännössä tämä merkitsee myös sitä, että MatchOfficen toiminta laajenee toimistohotellien välityksestä myös muihin yritystoimitiloihin kuten varasto-, toimisto- ja liiketiloihin. 

 

Vain ensimmäinen askel…

MatchOfficen suomalaiset verkkosivut siirtyivät alkuvuodesta 2015 Lokalebasen.dk -palvelualustalle. Tarkoitus on, että myös MatchOfficen Puolan, Saksan ja Itävallan verkkosivut siirtyvät vuoden 2015 loppuun mennessä samalle alustalle. Siirtymisen myötä myös näissä maissa MatchOffice laajentaa valikoimaansa toimistohotelleista muihin yritystoimitiloihin. Kaiken kaikkiaan yli 20 maan MatchOffice-verkkosivut tullaan siirtämään Lokalebasen.dk -palvelualustalle.

”Elämme jännittäviä aikoja ja meillä on suuret odotukset. Yhdistymisellä on iso merkitys MatchOfficelle, mikä vaikuttaa työhömme konkreettisesti. Tulevaisuudessa kaikki voidaan tehdä yhdestä paikasta käsin”, kertoo MatchOfficen toiminnallinen johtaja Hauke Haas. 

Yritysfuusio tarkoittaa myös sitä, että työntekijät työskentelevät kummassakin yrityksessä samanaikaisesti. Näin MatchOfficen ei tarvitse palkata erikseen esim. ohjelmistokehittäjiä, vaan se voi hyödyntää Lokalebasenin henkilökuntaa, mikä parantaa kustannustehokkuutta. 

”Viimeisen vuoden aikana Lokalebasen.dk -verkkosivuja on tehty yhä käyttäjäystävällisemmiksi ja helppokäyttöisemmiksi. MatchOffice tulee myös hyötymään verkkosivujen siirtymisestä uudelle palvelualustalle”, tiivistää Haas.

<< Katso lisää uutisia
Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo trustpilot.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo googlestreetview.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo copyrighted.svg
Ella chatAsiakastuki
Voimmeko auttaa?close
arrow_backTakaisin
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.