arrow_upward

Etsi vuokrattavia toimitiloja Suomesta

MatchOffice ja sisaryhtiö Lokalebasen.dk yhdistyvät

20
elo
2015
Petra Teräntö
MatchOffice ja Lokalebasen toimivat nyt samalla palvelualustalla, mikä on ensimmäinen askel kohti yritysfuusiota.
20
elo
2015
Petra Teräntö

 

MatchOffice ja Lokalebasen.dk päättivät yhdistymisestään ja yhteisen palvelualustan käyttöönotosta vuonna 2014. Lokalebasen.dk on toiminut Tanskassa vuodesta 2008 ja MatchOffice vuodesta 2004 lähtien.

Ensimmäinen askel kohti yritysten yhdistymisessä on ollut MatchOffice-verkkosivujen siirtyminen Lokalebasen.dk -palvelualustalle. Käytännössä tämä merkitsee myös sitä, että MatchOfficen toiminta laajenee toimistohotellien välityksestä myös muihin yritystoimitiloihin kuten varasto-, toimisto- ja liiketiloihin. 

 

Vain ensimmäinen askel…

MatchOfficen suomalaiset verkkosivut siirtyivät alkuvuodesta 2015 Lokalebasen.dk -palvelualustalle. Tarkoitus on, että myös MatchOfficen Puolan, Saksan ja Itävallan verkkosivut siirtyvät vuoden 2015 loppuun mennessä samalle alustalle. Siirtymisen myötä myös näissä maissa MatchOffice laajentaa valikoimaansa toimistohotelleista muihin yritystoimitiloihin. Kaiken kaikkiaan yli 20 maan MatchOffice-verkkosivut tullaan siirtämään Lokalebasen.dk -palvelualustalle.

”Elämme jännittäviä aikoja ja meillä on suuret odotukset. Yhdistymisellä on iso merkitys MatchOfficelle, mikä vaikuttaa työhömme konkreettisesti. Tulevaisuudessa kaikki voidaan tehdä yhdestä paikasta käsin”, kertoo MatchOfficen toiminnallinen johtaja Hauke Haas. 

Yritysfuusio tarkoittaa myös sitä, että työntekijät työskentelevät kummassakin yrityksessä samanaikaisesti. Näin MatchOfficen ei tarvitse palkata erikseen esim. ohjelmistokehittäjiä, vaan se voi hyödyntää Lokalebasenin henkilökuntaa, mikä parantaa kustannustehokkuutta. 

”Viimeisen vuoden aikana Lokalebasen.dk -verkkosivuja on tehty yhä käyttäjäystävällisemmiksi ja helppokäyttöisemmiksi. MatchOffice tulee myös hyötymään verkkosivujen siirtymisestä uudelle palvelualustalle”, tiivistää Haas.

Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo
  • MatchOffice yhteistyölogo
  • MatchOffice yhteistyölogo