arrow_upward

Etsi vuokrattavia toimitiloja Suomesta

Matchoffice ukraina

MatchOffice.fi on avannut ohjelmistokehitystoimiston Ukrainaan

03
marras
2016
Iina Pyykkö
MatchOffice toimitilaportaali laajentaa ja on avannut toimiston Ukrainanssa yliopistokaupungissa Lvivissä. Keskellä kaunista vanhaa kaupunkia löytyy MatchOfficen uusi toimisto, josta käsin ohjelmistokehittäjät ylläpitävät MatchOffice-toimitilaportaalia.
03
marras
2016
Iina Pyykkö

Pohjoismaiden yksi suurimmista toimilaportaaleista MatchOffice, joka välittää toimitiloja yli 100 eri maassa, on avannut pysyvän toimiston Länsi Ukrainaan ohjelmistokehittäjille. 

Tällä hetkellä uudessa MatchOfficen IT-keskuksessa työskentelee viisi ohjelmistokehittäjää ja muutama markkina- ja kommunikaatioassistentti, mutta lähitulevaisuudessa MatchOffice palkanee lisää ukrainalaisia IT-alan ammattilaisia kehittämään MatchOfficen palvelua. 

"Hyvien ohjelmistokehittäjien löytäminen ja palkkaaminen ei ole helppoa, mikä on ollut meille kuten monelle muullekin IT-alan yritykselle suuri haaste. Viime vuosien aikana osa IT-toiminnoista on tehty Ukrainasta käsin toimistohotellista, mutta nyt hallituksessa päätimme siirtää koko IT-osaston Ukrainaan."

"Olemme nyt mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa positiivisena haasteena rakentaa yritysidentiteetti ja työkulttuuri, jossa yhdistyvät entiset ja uudet toimintatavat ja -kulttuurit", toteaa MatchOfficen toimitusjohtaja Jakob Dalhoff.

 

Pysyvä työidentiteetti

MatchOfficen uusi Ukrainan IT- ja toimistolokaatio sijaitsee historiallisessa yrityskaupungissa Länsi-Ukrainassa, 40 km Puolan rajalta. 

"Yhdeksän kymmenestä eurooppalaisesta yrityksestä, jotka toimivat Lvivissä, pitävät vain pientä osaa toiminnoista Ukrainanssa kun päätoimistot edelleen toimivat muualla Euroopassa." 

"Päätimme siirtää IT-osaston kokonaisuudessaan Ukrainaan, koska ukrainalaiset työntekijämme kokivat tämän tärkeäksi. He tunsivat, että pysyvä toimisto antaa heille myös pysyvämmän työidentiteetin ja vahvemman työkulttuurin", toteaa Dalhoff.

Nyt MatchOfficen Ukrainan toimistolla on myös Facebook-sivut ja MatchOffice Ukrainan toimitilaportaali on kehitteillä.

 

Oma tukikohta

"Uusi toimistomme on erittäin kotoisa ja se on nyt meidän oma tutkikohta. Tämä entinen asunto on muutettu toimistoksi." 

"Toimistossa on tasokas keittiö, suuri kylpyhuone ja kolmas toimistotila, jota käyttävät copywriterit ja markkinointiassistentit", selittää MatchOfficen uusi ohjelmistokehittäjä Alex Zhogolev (etualalla oikeanpuoleisessa kuvassa).

 

"Lisäksi meillä on suuri parkeve, josta on kaunis näkymä yli kaupungin ja jota usein käytämme kun pidämme pienen tauon työnteosta. Parvekkeelta voit kuulla kaupungin äänet, mikä luo tunteet siitä, että olet osa vilkasta kaupungin sykettä."

Kolme MatchOfficen uudesta ohjelmistokehittäjästä - Vasilij Melnychuk, Anton Maminov ja Alex Zhogolev - palasivat juuri Tanskasta, jossa he tutustuivat MatchOfficen toimintaan ja ohjelmistoihin lokakuun ajan MatchOfficen pääkonttorissa Kööpenhaminan Osterbrossa. 

 

Hyödyllinen vierailu

"Se oli innostavaa, tuotteliasta ja erittäin tehokasta työskennellä pari viikkoa Tanskan päätoimistossa, jossa koko IT- ja suunnittelutiimi pääsivät katsomaan ja suunnittelemaan asioita yhdessä."

"Nyt kun tunnemme toisemme ja työskentelytapamme paremmin, on paljon helpompi työskennellä yhdessä ja kysyä kysymyksiä tanskalaisilta kollegoilta myös etänä." 

"Yhdessä tekeminen on nyt paljon tehokkaampaa ja tuotteliampaa, mikä tuo lisäarvoa paitsi yritykselle mutta myös asiakkaille", sanoo Zhogolev.

<< Katso lisää uutisia
Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo trustpilot.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo googlestreetview.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo copyrighted.svg
Ella chatAsiakastuki
Voimmeko auttaa?close
arrow_backTakaisin
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.