Kasvanut kysyntä joustavuuden perään on tuonut yhteen toimistohotelli- ja coworking-tilapalvelut

Kasvanut kysyntä joustavuuden perään on tuonut yhteen toimistohotelli- ja coworking-tilapalvelut

21
marras
2017
Iina Pyykkö
Ei ole kuin muutama vuosi siitä, kun toimistohotellit ja coworking-tilat nähtiin erillisinä palveluina. Nyt puolestaan näyttää siltä, että nämä kaksi palvelua ovat kasvamassa yhteen ja näiden kahden ero on yhä pienempi.
21
marras
2017
Iina Pyykkö

"Vain muutama vuosi sitten toimitilasektorilla toimi toisistaan selvästi erillään toimistohotellit ja trendikkään yhteisölliset coworking-tilat." 

"Tänäpäivänä nämä kaksi toimijaa ovat sulautuneet yhdeksi ja ne tarjoavat joustavia toimitiloja kaikkiin tarkoituksiin - joko yksittäisiä toimistotiloja tai yhteisöllisiä avotyöpisteitä."

Näin kertoi MatchOfficen toimitusjohtaja Jakob Dalhoff paneelikeskustelussa Coworking Europe 2017 -seminaarissa. Kansainvälinen coworking-seminaari järjestetiin Dublinissä lokakuussa 2017. Yli 422 toimitilatoimijaa, yli 40 eri maasta osallistuivat kolmepäiväiseen tapahtumaan, jossa keskustelua käytiin coworking-tilojen roolista ja kasvusta toimitilasektorin suunnannäyttäjänä. 

 

Kukoistava palvelu

"Yhä kasvava kysyntä joustavia toimitiloja kohtaan, jotka ovat muuttovalmiita ja muunneltavissa, edullisia ja ekologisia mutta myös suunniteltuja ja trendikkäitä, on lisännyt toimistohotellien ja coworking-tilojen suosiota toimitilamarkkinoilla ympärimaailman."

"Myös Pohjoismaissa ja erityisesti suurimmissa kaupungeissa uusia coworking-tiloja avataan jatkuvasti", toteaa Jakob Dalhoff.

"Monet coworking-tilojen tarjoajat etsivät uusia tapoja luoda lisärvoa vuokralaisille - palveluja ja elämyksiä, jotka voivat tarjota jotain lisää sekä tukea yritysten menestystä."

"Oli se sitten uusi software-ohjelma tai verkostoitumista tai muuta yhteistyötä tukevaa toimintaa, kaikki mikä hyödyttää yrityksiä kasvamaan ja menestymään - ja sitä kautta pidentämään vuokra-aikaa, on toimitilojentarjoajien intresseissä myös." 

 

Yhä tunnetumpi konsepti

Coworking Europe 2017 -seminaarissa keskusteliin myös siitä, miten toimitilamarkkinat muuttuvat uudenlaisten palvelujen myötä erityisesti nyt kun yhä suuremmat toimitilatarjoajat ovat alkaneet muokata palvelujeen samaan suuntaan. 

"Uskon vahvasti, että coworking-toimitilakulttuuri ja lisäpalvelut tulevat yhä vain kehittämään entisestään toimitilamarkkinoita ja muuttamaan perinteiset vuokratoimistot palvelukeskittyneemmäksi. 

 

MatchOfficen toimitusjohtaja osallistui paneelikeskusteluun"To what extent is coworking turning the offices into hospitality and community services". 

Coworking Europe 2017- konferenssi järjestettiin Dublinissa 8.-10.10.2017. MatchOfficelta konferenssiin osallistui toimitusjohtaja Jakob Dalhoff ja Global Relationship Manager Martin Roerholt. Jakob Daholff osallistui konferenssissa paneelikeskusteluun "To what extent is coworking turning the offices into hospitality and community services". 

 

 

Katso lisää Coworking Europe 2017 -konferenssista.

 

 

Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo
  • MatchOffice yhteistyölogo