arrow_upward

Etsi vuokrattavia toimitiloja Suomesta

Dublin coworking seminaari matchoffice toimitilat

Kasvanut kysyntä joustavuuden perään on tuonut yhteen toimistohotelli- ja coworking-tilapalvelut

21
marras
2017
Iina Pyykkö
Ei ole kuin muutama vuosi siitä, kun toimistohotellit ja coworking-tilat nähtiin erillisinä palveluina. Nyt puolestaan näyttää siltä, että nämä kaksi palvelua ovat kasvamassa yhteen ja näiden kahden ero on yhä pienempi.
21
marras
2017
Iina Pyykkö

"Vain muutama vuosi sitten toimitilasektorilla toimi toisistaan selvästi erillään toimistohotellit ja trendikkään yhteisölliset coworking-tilat." 

"Tänäpäivänä nämä kaksi toimijaa ovat sulautuneet yhdeksi ja ne tarjoavat joustavia toimitiloja kaikkiin tarkoituksiin - joko yksittäisiä toimistotiloja tai yhteisöllisiä avotyöpisteitä."

Näin kertoi MatchOfficen toimitusjohtaja Jakob Dalhoff paneelikeskustelussa Coworking Europe 2017 -seminaarissa. Kansainvälinen coworking-seminaari järjestetiin Dublinissä lokakuussa 2017. Yli 422 toimitilatoimijaa, yli 40 eri maasta osallistuivat kolmepäiväiseen tapahtumaan, jossa keskustelua käytiin coworking-tilojen roolista ja kasvusta toimitilasektorin suunnannäyttäjänä. 

 

Kukoistava palvelu

"Yhä kasvava kysyntä joustavia toimitiloja kohtaan, jotka ovat muuttovalmiita ja muunneltavissa, edullisia ja ekologisia mutta myös suunniteltuja ja trendikkäitä, on lisännyt toimistohotellien ja coworking-tilojen suosiota toimitilamarkkinoilla ympärimaailman."

"Myös Pohjoismaissa ja erityisesti suurimmissa kaupungeissa uusia coworking-tiloja avataan jatkuvasti", toteaa Jakob Dalhoff.

"Monet coworking-tilojen tarjoajat etsivät uusia tapoja luoda lisärvoa vuokralaisille - palveluja ja elämyksiä, jotka voivat tarjota jotain lisää sekä tukea yritysten menestystä."

"Oli se sitten uusi software-ohjelma tai verkostoitumista tai muuta yhteistyötä tukevaa toimintaa, kaikki mikä hyödyttää yrityksiä kasvamaan ja menestymään - ja sitä kautta pidentämään vuokra-aikaa, on toimitilojentarjoajien intresseissä myös." 

 

Yhä tunnetumpi konsepti

Coworking Europe 2017 -seminaarissa keskusteliin myös siitä, miten toimitilamarkkinat muuttuvat uudenlaisten palvelujen myötä erityisesti nyt kun yhä suuremmat toimitilatarjoajat ovat alkaneet muokata palvelujeen samaan suuntaan. 

"Uskon vahvasti, että coworking-toimitilakulttuuri ja lisäpalvelut tulevat yhä vain kehittämään entisestään toimitilamarkkinoita ja muuttamaan perinteiset vuokratoimistot palvelukeskittyneemmäksi. 

 

MatchOfficen toimitusjohtaja osallistui paneelikeskusteluun"To what extent is coworking turning the offices into hospitality and community services". 

Coworking Europe 2017- konferenssi järjestettiin Dublinissa 8.-10.10.2017. MatchOfficelta konferenssiin osallistui toimitusjohtaja Jakob Dalhoff ja Global Relationship Manager Martin Roerholt. Jakob Daholff osallistui konferenssissa paneelikeskusteluun "To what extent is coworking turning the offices into hospitality and community services". 

 

 

Katso lisää Coworking Europe 2017 -konferenssista.

 

 

<< Katso lisää uutisia
Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo trustpilot.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo googlestreetview.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo copyrighted.svg
Ella chatAsiakastuki
Voimmeko auttaa?close
arrow_backTakaisin
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.