arrow_upward

Vaasa

Vaasa on Keski-Suomen yksi vilkkaista rantakaupungeista. Yliopistokaupunkina Vaasassa on paljon osaavaa työvoimaa ja vilkkaat yritys- ja tutkimussektorit. Vaasassa toimii Vaasan Yliopisto, Vaasan Ammattikorkeakoulu sekä monen muun yliopiston tiedekuntia. Lisäksi Vaasassa on useampi ammattikoulu. Vaasa on...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Vaasan toimitilat

Vaasa on vahvasti teollisuuskaupunki ja se näkyy paitsi yrityssektorilla mutta myös toimitilavalikoimassa. Vaasassa on erityisesti vahva energiataollisuussektori ja kaupungissa on useita energia-alan yrityksiä, jopa neljäs osa Suomen energiasektorin työpaikoista on keskittynyt Vaasaan. Teknologiavienti on merkittävää Vaasassa ja 12 % Suomen teknologiaviennistä kulkeekin Vaasasta. Teknologiateollisuuden keskus on Strömberg Park, joka on Suomen yksi merkittävimmistä teollisuus- ja energiapuistoista. Yrityspuistossa on tuotanto- ja toimistotilaa yhteensä jopa 250 000 neliökilometriä. Varasto- ja tuotantotilaa on myös vuokrattavana Vaasan lentoaseman lähettyvillä. 

Vuokraa toimitila 

Vaasassa on hyvä valikoima vuokrattavia toimistoja perinteisistä toimistotiloista toimistoihin uusissa toimitilakiinteistöissä. Toimistoja on vapaana erityisesti keskustan alueella. Perinteisen toimiston vuokraamiseen kannattaa varata hyvin aikaa, sillä tilan etsminen ja vuokrasopimuksen solmimiseen voi helposti mennä kuukausi. Tilojen vuokraaminen puolestaan business parkista on hieman nopeampi prosessi. Toimistohotellien tilat ovat usein heti muuttovalmiita ja monet muut palvelut yrityksen vuokrattavissa. Waasan Business Park tarjoaa muun muassa tiloja, joista voi vuokrata esimerkiksi yhden työhuoneen ja muut tilat kuten keittiö, aula ja kokoushuoneet jaetaan muiden yritysten kesken. 

Yritykset ja Toimitilat

Monet yritykset ovat sijoittuneet Vaasaan, joka on Pohjanmaan yksi suurimmista kasvukeskuksista ja satamakaupunki hyvillä liikenneyhteyksillä. Kaupunki kasvattaa yritysalueitaan ja kehittää jatkuvasti logistiikkaa. Vahva yrityselämä näkyy kaupungissa hyvänä työllisyystilanteena, innovaatiokykynä ja vahvassa alueellissa yhteistyössä. Pohjanmaan suurin taloudellinen keskus ja yli 67 000 ihmisen kaupunki on kotipaikka muun muassa ABB, Wärtsilälle ja Vaconille. 

star
star
star
star
star
4.0 ääntä 5 / 1 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä