arrow_upward

9 toimitilat: Salo

Salo on kaupunki Helsingin ja Turun väliss, noin tunnin matkan päässä molemmista kaupunkikeskuksista. Salossa yritys tavoittaa siis reilutunnin säteellä jopa yli kaksi miljoonaa suomalaista. Saloon on erinomaiset kulkuyhteydet. Turku-Helsinki moottoritie on vilkas liikeväylä ja Salossa...Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Vuokraa toimitilat Salosta

Salossa on vapaa vuokratilaa toimistoille ja erilaisille pientuotantotiloille. Salon IoT kampus muun muassa tarjoaa vuokralle testauslaboratorioita ja tuotekehitystiloja. Salossa on meneillään myös Hyperloop-testiratahanke, joka hyperloop-teknologian innovaatiohanke joka on herättänyt kansainvälistä kiinnostusta ympärimaailmaan. Salo onkin vilkas teknologiaosaamiskeskus, johon on nousemassa uusia työpaikkoja tasaiseen tahtiin. Smart Salo hi-tech -osaajien yhdistys on teknologia-osaajien järjestö, joka kehittää Varsinais-Suomen teknologiaosaamista ja työvoiman saatavuutta. Salossa yrityssalon palvelut antavat yrityksille tukea sijoittumisessa.


Yrityshistoria ja Salon toimitilat

Salo on Lounais-Suomessa Helsingin ja Turun välissä oleva kaupunki, jolla on vahva maataloushistoria ja joka on tunnettu Nokia-kaupunkina. Nokia oli vielä 2000-luvun alussa Salon suurin työnantaja, mutta on sittemin jättänyt kaupungin. Nykyään suurimpia työnantajia Salossa on Salon kaupunki ja useat muut pienemmät teollisuudenalan yritykset. Nykyäänkin Salo on vilkas teknologiakeskittymä ja Salossa toimii Salon IoT Kampus, joka on teollisen internetin ja digitalisuuden osaamiskeskittymä ja monen teknologiayrityksen kotipaikka. Kaupungissa avasi juuri oman toimipisteen muun muassa yksi Suomen nopeiten kasvava teknologiayritys NordCloud. Salon IoT Kampukselta on mahdollista vuokrata modernia toimitilaa moneen tarkoitukseen kuten esimerkiksi tuotanto- ja kehitystiloja. Kampus tarjoaa yrityksille paitsi toimitiloja mutta myös neuvottelu- ja kokoustiloja, palveluja, yhteistyötä ja tapahtumia. 

star
star
star
star
star
4.5 ääntä 5 / 2 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin