arrow_upward

Salo

Salo on kaupunki Helsingin ja Turun väliss, noin tunnin matkan päässä molemmista kaupunkikeskuksista. Salossa yritys tavoittaa siis reilutunnin säteellä jopa yli kaksi miljoonaa suomalaista. Saloon on erinomaiset kulkuyhteydet. Turku-Helsinki moottoritie on vilkas liikeväylä ja Salossa...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Vuokraa toimitilat Salosta

Salossa on vapaa vuokratilaa toimistoille ja erilaisille pientuotantotiloille. Salon IoT kampus muun muassa tarjoaa vuokralle testauslaboratorioita ja tuotekehitystiloja. Salossa on meneillään myös Hyperloop-testiratahanke, joka hyperloop-teknologian innovaatiohanke joka on herättänyt kansainvälistä kiinnostusta ympärimaailmaan. Salo onkin vilkas teknologiaosaamiskeskus, johon on nousemassa uusia työpaikkoja tasaiseen tahtiin. Smart Salo hi-tech -osaajien yhdistys on teknologia-osaajien järjestö, joka kehittää Varsinais-Suomen teknologiaosaamista ja työvoiman saatavuutta. Salossa yrityssalon palvelut antavat yrityksille tukea sijoittumisessa.


Yrityshistoria ja Salon toimitilat

Salo on Lounais-Suomessa Helsingin ja Turun välissä oleva kaupunki, jolla on vahva maataloushistoria ja joka on tunnettu Nokia-kaupunkina. Nokia oli vielä 2000-luvun alussa Salon suurin työnantaja, mutta on sittemin jättänyt kaupungin. Nykyään suurimpia työnantajia Salossa on Salon kaupunki ja useat muut pienemmät teollisuudenalan yritykset. Nykyäänkin Salo on vilkas teknologiakeskittymä ja Salossa toimii Salon IoT Kampus, joka on teollisen internetin ja digitalisuuden osaamiskeskittymä ja monen teknologiayrityksen kotipaikka. Kaupungissa avasi juuri oman toimipisteen muun muassa yksi Suomen nopeiten kasvava teknologiayritys NordCloud. Salon IoT Kampukselta on mahdollista vuokrata modernia toimitilaa moneen tarkoitukseen kuten esimerkiksi tuotanto- ja kehitystiloja. Kampus tarjoaa yrityksille paitsi toimitiloja mutta myös neuvottelu- ja kokoustiloja, palveluja, yhteistyötä ja tapahtumia. 

Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä