Vie kokous inspiroivaan ympäristöön ja saa enemmän irti kokouksista

Vie kokous inspiroivaan ympäristöön ja saa enemmän irti kokouksista

14
maalis
2018
Iina Pyykkö
Yritysmaailmassa kokoukset ovat osa jokapäiväistä työtä ja yhä useammat etsivät virkistäviä kokoustiloja tapaamisille. Erityisesti tärkeät tapaamiset, hallituksen kokoukset ja strategia suunnittelut, halutaan pitää inspiroivassa ja motivoivassa ympäristössä, jossa ideat syntyvät.
14
maalis
2018
Iina Pyykkö

Uudet ajat, uudet tavat - uudet paikat, uudet ideat ... 

Kokousten pitäminen yrityksen toimistossa, jossa kaikki ovat paikalla ja voidaan kutsua kokoukseen lyhyelläkin varoitusajalla, on omat etunsa ja tehokkuutensa. Kokouksen vieminen toimiston ulkopuolelle, voi kuitenkin olla kannattavampaa ajatellen työntekijöiden luovuutta.  

Uusi, virkistävä ja motivoiva kokouspaikka on paras ympäristö uusille ajatuksille ja ideoille. Työntekijät ovat aivan erilailla motivoituneita osallistumaan kokoukseen kun virkeystaso ja motivaatio ovat kunnossa eikä normaalit työtehtävät ole näkyvillä eikä mielessä. 

Kokoustilat inspiroivassa ympäristössä lisää tuottavuutta

Jännittävä ja stimuloiva kokoushuone uudessa ympäristössa, joka on uniikkia ja yllätävä, inspiroi osallistuja. Kun osallistujat ovat motivoituineita, ajatukset ja ideat lentävät aivan uudella tasolla. 

"Erilaiset kokoushuoneet ja -paikat selvästi vaikuttavat työntekijöiden osallisuuten ja motivaatioon sekä oppimiseen ja vireystasoon kun verrataan kokouksiin, jotka on pidetty jokapäiväisessä ympäristössä, yleensä yrityksen omissa tiloissa."

"Työntekijöille uusi ympäristö, joka on yllättävä ja innostava, on osoitetusti lisäävän kokousten tuottavuutta ja nostavan ilmapiiriä", todetaan 'the Meeting Room of the Future Report 2018' -raportissa.

"Ihmisiä ei voi pyytää olemaan innovatiivisia, kekseliäitä ja tuottavia ja niin edespäin. Järjestäjän tai yrityksen tulee luoda ne raamit, jotka tukevat tuottavuutta ja luovuttaa työyhteisössä ja työntekijöissä. Monet eivät kiinnitä tähän tarpeeksi huomiota, ja siksi monet innovaatio ja strategia-kokoukset eivät ole tuottavia", kertoo Mie Nørgaard Vilvordetalks.dk -opetuskeskuksesta, joka on erikoistunut kokoussektoriin, opetukseen ja tutkimukseen.

Vuokraa erilaiset kokoustilat tapaamiselle

Kun olet järjestämässä tärkeää kokousta, kiinnitä siis huomiota siihen ympäristöön, jossa kokous pidetään. Vuokraa tilat, jotka tarjoava jotain uutta, jotain erilaista yrityksen omiin kokoustiloihin kuten esimerkiksi uutta tarjottavaa tai vierasluennoitsija tai mitä ikinä keksitkin. 

MatchOffice-sivuilta voit vuokrata kokoustiloja. Meiltä löydät kokoustiloja paitsi Suomesta mutta MatchOffice.com -sivuilta löydät vuokrattavat kokoustilat myös ulkomailta, esimerkiksi Ruotsista, Keski-Euroopasta tai vaikka Lontoosta. Listasimme muutaman inspiroivan kokoustilan maailmalla.

 

Kokoustilat Lontoon ikonisessa rakennuksessa

Nämä kokoustilat sijaitsevat Lontoon yrityskeskittymän ytimessä. Tunnettu suipporakennus hallitsee Lontoon kaupunkikuvaa ja rakennus on satojen työntekijöiden käytössä päivittäin. Rakennuksessa sijaitseva toimistohotellit tarjoaa vuokrattavia kokoustiloja myös lyhyt aikaiseen käyttöön.  

 

                        

 

Katso vuokrattavat kokoustila

 

Hilpeät kokoustilat Berliinissä

Berliini on monen mielessä inovatiivinen ja nuorekas kaupunki, ja sama pätee myös toimistohotelleissa ja kokoustiloissa. Tämä berliiniläinen toimistohotelli tarjoaa uniikkeja kokoustiloja vuokrattavaksi myös päiväksi. 

Järjestä yritystapaaminen kokoustilassa, joka on avaruusteemalla sisustettu, tai pidä seminaaripäivä "elokuvateatterissa". 

 

                

 

Katso vuokrattava kokoustila

 

Luksus kokoustilat Tukholmassa

Monet suomalaisista yrityksistä tekevät työmatkoja Ruotsiin ja yritystapaamisia järjestetään Tukholmassa. MatchOffice-sivuilta löydät helposti uniikit kokoustilat tapaamisiin. Muun muassa tämä toimistohotelli kohde tarjoaa kokoustiloja myös päiväksi. Aivan pääaseman vieressa sijaitseva toimistohotelli on helpopo saapua mistä vain. 

 

 

         

 

Katso vuokrattava kokoustila

 

 

Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo
  • MatchOffice yhteistyölogo