Uutta MatchOfficella: meiltä löydät vuokrattavat coworking- ja kokoustilat

Uutta MatchOfficella: meiltä löydät vuokrattavat coworking- ja kokoustilat

30
touko
2017
Iina Pyykkö
Vastatakseen lisääntyneeseen kysyntään, MatchOffice.fi on lanseerannut coworking- ja kokoustilakategoriat. Nyt voit etsiä yrityksellesi vuokrattavat coworkingtilat tai kokoushuoneet MatchOffice.fi-sivuilta.
30
touko
2017
Iina Pyykkö

Yritystapaamisia järjestetään tuhansia päivittäin vuoden ympäri. Tanskan kansallinen turismijärjestö on tehnyt tutkimuksen, jonka mukaan Tanskassa järjestetään päivittäin jopa 30 000 tapaamista. Luku on suuntaan antava Suomessakin, ja erityisesti kansainvälisten yritystapaamisten määrä nousenee tulevaisuudessa. 

Kysyntä on kasvanut sekä vuokranantajien että vuokralaisten keskuudessa. MatchOffice on saanut yhä enemmän kyselyitä joustavista coworking-tiloista ja lyhytaikaisista kokoustiloista viime vuosina. 

Erityisesti toimistohotellit ovat ilmaiseet tarpeen mainostaa paitsi vuokrattavia toimistoja mutta myös joustavia ja lyhytaikaisia coworking-työtiloja sekä kokous- ja seminaarihuoneita. 

"Niinpä olemme nyt lanseeraaneet uudet toimitilakategoriat "coworking" ja "kokoushuone" kaikilla MatchOffice-kotisivuilla ja kasvatamme valikoimaa parasta aikaa", sanoo MatchOfficen operatiivinen johtaja Jakob Dalhoff. 

 

Suuri vuokrauspotentiaali

MatchOfficen asiakkaina on yhteensä yli 5 000 toimistohotellia maailmanlaajuisesti ja suurimmalla osalla toimijoista on coworking- ja kokoustiloja, joita voivat vuokrata kaikki yritykset huolimatta ovatko he toimistohotellin jäseniä. Uudet coworking- ja kokoustilakategoriat antavat toimistohotelleille kanavan mainostaa näitä tiloja ja tuovat ne yritysten vuokrattavaksi. 

"Lisäksi olemme paraikaa tekemässä sopimuksia suurten hotelliketjujen ja muiden toimijoiden kanssa, joilla on kokoustiloja vuokrattavana joustavasti ja lyhytaikaisiin tarpeisiin", kertoo Jakob Dalhoff.

Kuva: WeWork

Monelle yritykselle on kannattavampaa vuokrata kokoustila aina tarpeen mukaan kuin vuokrata suuremmat toimitilat, joista löytyy kokoustilat ja jotka sitten ovat käyttämättä suuren osan ajasta.

"Mutta olemme myös huomanneet, että niin ikää yritykset, joilla on omat kokoustilat, ovat alkaneet vuokrata kokous- ja seminaaritiloja muilta toimijoilta. Yritykset etsivät jotain uutta ja virkistävää ja haluavat järjestää yritystapaamiset ja kokoukset inspiroivissa tiloissa", selittää Jakob Dalhoff. 

 

19,90 euroa kuukaudessa

MatchOffice toivoo uuden aloitteen myös edesauttavan yritysten välistä yhteistyötä ja ns. jakamistaloutta. Jos yrityksellä on vähässä käytössä olevat kokoustilat, niiden vuokraaminen tarvitseville hyödyttää kaikkia. 

"Ennen noin 15 prosenttia toimistotiloista oli varattu kokoustiloille, mikä oli yksi toimistosuunnittelun nyrkkisäännöistä. Nykyään jopa 50 prosenttia on käytetty kokoustiloihin, erityisesti toimistohotelleista."

"Aikaisemin kokoustilat olivat sijoitettu toimistojen keskelle ja niin ne olivat pieniä ja pimeitä, kun nykyään panostetaan kokoustilojen suunnittelussa näyttävyyteen ja ne saavat usein parhaimman paikan toimitiloissa. Yritykset ovat huomanneet, että edustavat kokoustiloihin panostaminen on taloudellisesti kannattavaa", sanoo Jakob Dalhoff. 

Vuokrattavia kokoustiloja voi mainostaa MatchOffice.fi-toimitilaportaalissa alkaen 19,90 euroa kuukausi. 

 

 

Kysy lisää coworking- ja kokoustiloista:

Ella Lindberg

el@matchoffice.com

(+358) 40 164 7959

 

 

Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo
  • MatchOffice yhteistyölogo