arrow_upward

Etsi vuokrattavia toimitiloja Suomesta

Coworking lanseeraus

Uutta MatchOfficella: meiltä löydät vuokrattavat coworking- ja kokoustilat

30
touko
2017
Iina Pyykkö
Vastatakseen lisääntyneeseen kysyntään, MatchOffice.fi on lanseerannut coworking- ja kokoustilakategoriat. Nyt voit etsiä yrityksellesi vuokrattavat coworkingtilat tai kokoushuoneet MatchOffice.fi-sivuilta.
30
touko
2017
Iina Pyykkö

Yritystapaamisia järjestetään tuhansia päivittäin vuoden ympäri. Tanskan kansallinen turismijärjestö on tehnyt tutkimuksen, jonka mukaan Tanskassa järjestetään päivittäin jopa 30 000 tapaamista. Luku on suuntaan antava Suomessakin, ja erityisesti kansainvälisten yritystapaamisten määrä nousenee tulevaisuudessa. 

Kysyntä on kasvanut sekä vuokranantajien että vuokralaisten keskuudessa. MatchOffice on saanut yhä enemmän kyselyitä joustavista coworking-tiloista ja lyhytaikaisista kokoustiloista viime vuosina. 

Erityisesti toimistohotellit ovat ilmaiseet tarpeen mainostaa paitsi vuokrattavia toimistoja mutta myös joustavia ja lyhytaikaisia coworking-työtiloja sekä kokous- ja seminaarihuoneita. 

"Niinpä olemme nyt lanseeraaneet uudet toimitilakategoriat "coworking" ja "kokoushuone" kaikilla MatchOffice-kotisivuilla ja kasvatamme valikoimaa parasta aikaa", sanoo MatchOfficen operatiivinen johtaja Jakob Dalhoff. 

 

Suuri vuokrauspotentiaali

MatchOfficen asiakkaina on yhteensä yli 5 000 toimistohotellia maailmanlaajuisesti ja suurimmalla osalla toimijoista on coworking- ja kokoustiloja, joita voivat vuokrata kaikki yritykset huolimatta ovatko he toimistohotellin jäseniä. Uudet coworking- ja kokoustilakategoriat antavat toimistohotelleille kanavan mainostaa näitä tiloja ja tuovat ne yritysten vuokrattavaksi. 

"Lisäksi olemme paraikaa tekemässä sopimuksia suurten hotelliketjujen ja muiden toimijoiden kanssa, joilla on kokoustiloja vuokrattavana joustavasti ja lyhytaikaisiin tarpeisiin", kertoo Jakob Dalhoff.

Kuva: WeWork

Monelle yritykselle on kannattavampaa vuokrata kokoustila aina tarpeen mukaan kuin vuokrata suuremmat toimitilat, joista löytyy kokoustilat ja jotka sitten ovat käyttämättä suuren osan ajasta.

"Mutta olemme myös huomanneet, että niin ikää yritykset, joilla on omat kokoustilat, ovat alkaneet vuokrata kokous- ja seminaaritiloja muilta toimijoilta. Yritykset etsivät jotain uutta ja virkistävää ja haluavat järjestää yritystapaamiset ja kokoukset inspiroivissa tiloissa", selittää Jakob Dalhoff. 

 

19,90 euroa kuukaudessa

MatchOffice toivoo uuden aloitteen myös edesauttavan yritysten välistä yhteistyötä ja ns. jakamistaloutta. Jos yrityksellä on vähässä käytössä olevat kokoustilat, niiden vuokraaminen tarvitseville hyödyttää kaikkia. 

"Ennen noin 15 prosenttia toimistotiloista oli varattu kokoustiloille, mikä oli yksi toimistosuunnittelun nyrkkisäännöistä. Nykyään jopa 50 prosenttia on käytetty kokoustiloihin, erityisesti toimistohotelleista."

"Aikaisemin kokoustilat olivat sijoitettu toimistojen keskelle ja niin ne olivat pieniä ja pimeitä, kun nykyään panostetaan kokoustilojen suunnittelussa näyttävyyteen ja ne saavat usein parhaimman paikan toimitiloissa. Yritykset ovat huomanneet, että edustavat kokoustiloihin panostaminen on taloudellisesti kannattavaa", sanoo Jakob Dalhoff. 

Vuokrattavia kokoustiloja voi mainostaa MatchOffice.fi-toimitilaportaalissa alkaen 19,90 euroa kuukausi. 

 

 

Kysy lisää coworking- ja kokoustiloista:

Ella Lindberg

el@matchoffice.com

(+358) 40 164 7959

 

 

<< Katso lisää uutisia
Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo trustpilot.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo googlestreetview.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo copyrighted.svg
Ella chatAsiakastuki
Voimmeko auttaa?close
arrow_backTakaisin
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.