Uudet MatchOffice-nettisivut

Uudet MatchOffice-nettisivut

20
huhti
2017
Iina Pyykkö
Yhä parempi käyttömukavuus, yhtenäinen visuaalinen ilme kaikille MatchOffice-sivuille ja uusia ominaisuuksia - MatchOffice-toimitilaportaalille on suunnitteilla monia uudistuksia tänä vuonna.
20
huhti
2017
Iina Pyykkö

MatchOffice.com-nettisivujen uudistukset parantavat entisestään nettisivujen käyttömukavuutta sekä tekee toimitilojen mainostamisesta ja etsimisestä entistä helpompaa molemmille sekä vuokranantajille että vuokralaisille.

MatchOffice lanseeraa tänä vuonna MatchOffice.com-sivujen modernin ja käyttäjäystävällisemmän alustan. Vuonna 2016 lanseerattiin uudet sivut Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Espanjassa ja Puolassa, mutta nyt kaikki MatchOffice-sivut tuodaan samalla alustalle. 

"MatchOffice.com, kansainvälinen toimilaportaali, tarjoaa vuokranantajille mahdollisuuden mainostaa toimistohotelleja uudessa, modernissa ja helppokäyttöisessä portaalissa", toteaa Jakob Dalhoff, MatchOfficen toimitusjohtaja. 

"Valokuvien laatu tulee olemaan yhä parempi uusilla sivuilla, ja helppokäyttöisemmät käyttöominaisuudet tekevät sivuista käyttäjäystävällisemmät, mikä tuo yhteistyökumppaneillemme enemmän toimitiloista kiinnostuneita asiakkaita."

Uudet ominaisuudet mahdollisivat toimitilojen etsimisen kaupungin, alueen, kadun tai kiinteistön nimen tai osoitteen mukaan, mikä helpottaa yritykselle sopivan toimistohotellin löytämistä. 

 

Klik, valmista!

Uutta käyttöalustaa on lähdettu rakentemaan ajatuksena luoda yhä persoonallisempi ja käyttäjäystävällisempi toimitilaportaali.  

"Haluamme parantaa asiakaspalveluamme ja uudet sivut helpottavat erityisesti vuokrattavien toimitilojen etsimistä. Tämä mielessä olemme lanseeraaneet chat-toiminnon kaikille sivuille ja paikalliset palvelunumerot ja sähköpostit. Haluamme olla näkyvä palveluntarjoaja, minkä takia myös esittelemme itsemme ja käyttäjät voivat tutustua kaikkiin työntekijöihimme sivuillamme", sanoo Jakob Dalhoff. 

Uudet nettisivut myös yhtenäistävät kaikkien MatchOffice-sivujen visuaalisen ilmeen, mikä vahvistaa brändiä ja sen tunnettavuutta.

Paitsi parantaa vuokrattavien tilojen etsimistä, MatchOffice sunnittelee lanseeraavansa uudet sivut vuokranantajille, mikä helpottaa uusien toimitilojen listausta ja tilojen hallintaa MatchOffice-sivuilla.

Uudet vuokranantajien sivut tulevat myös tukemaan virtuaalikierroksia, mahdollistamaan muun videomateriaalin lataamisen ilmoituksiin sekä helpottamaan kontaktien hallinnoimmista.

 

Uudistukset tuovat uusia työntekijöitä 

Kaikkien sivujen uudistaminen vaatii aikaa ja työtä ja MatchOffice onkin palkannut lisää ammattitaitoista väkeä, jotta kaikki ideat voidaan toteuttaa suunnitellusti ja aikataulussa. MatchOffice on palkannut paitsi tuotekehittäjiä mutta myös uusia paikallisia työntekijöitä, jotta MatchOffice voi tarjota asiakaspalvelua ympäri maailman.

Voimme tarjota palvelua paikallisella kielellä kun meillä on työntekijöitä paitsi Suomesta mutta myös Ruotsista, Hollannista ja Saksasta, mikä on erittäin tärkeä osa käyttäjäystävällistä palvelua. Kansainväliseen henkilösuunnitelmaamme kuuluu yhä laajentaa kieliosaamista MatchOfficella ja palkata työntekijöitä myös toisilta kielialueilta. 

Caroline Nelson on MatchOfficen UX/UI-suunnittelija, joka on avainasemassa toteuttamassa MatchOffice-sivujen uudistusta.

"Käyttöalustan parantaminen on jatkuva ja haastava prosessi, jonka päämäärä on parantaa konversioprosenttiamme ja tarjota laadukkaita asiakaskontakteja asiakkaillemme. Uudet nettisivut myös tuovat lisäarvoa tiloja etsiville toimitilaportaalien käyttäjille ja vahvistaa brändiä", Caroline Nelson sanoo. 

"Meidän tulee jatkuvasti seurata sivujen käyttäjiä, miten he käyttävät toimitilaportaalia, ja testata eri ominaisuuksia. Työni pyörii tämän ympärillä pitkälti. Lisäksi kehitämme MatchOffice-sivuja jotta ne toimisivat yhä paremmin myös mobiililaitteilla. Nettisivuja käytetään yhä enemmän mobiililaitteilla ja IT-teknologia kehittyy nopeasti. Yritysten on tärkeä pysyä kehityksen mukana."

 

Miksi uudistukset? 

"Kehitämme toimitilaportaalia jotta voimme tarjota lisäarvoa käyttäjillemme - jotta he löytävät juuri heille sopivat toimistohotellit vaivattomasti", sanoo Jakob Dalhoff. 

"Kun palvelumme on helppokäyttöinen, asiakkaamme palaavat sivuillemme ja käyttävät uudestaan portaalia. Yhteistyökumppanimme, vuokranantajat, hyötyvät kun voimme tarjota yhä enemmän ja laadukkaampia asiakaskontakteja."

"Uudet sivut ovat huomattavasti käyttäjäystävällisemmät ja ne ovat visuaalisesti näyttävät ja miellyttävät. Parannettu käyttömukavuus tarjoaa asiakkaille mukavamman käytön. Lisäksi ilmoitukset näkyvät paremmin ja ovat selkeämmät."  

 

 

 

 

Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo
  • MatchOffice yhteistyölogo