arrow_upward

Etsi vuokrattavia toimitiloja Suomesta

Uusi matchoffice kotisivu kuvayksi

Uudet MatchOffice-nettisivut

20
huhti
2017
Iina Pyykkö
Yhä parempi käyttömukavuus, yhtenäinen visuaalinen ilme kaikille MatchOffice-sivuille ja uusia ominaisuuksia - MatchOffice-toimitilaportaalille on suunnitteilla monia uudistuksia tänä vuonna.
20
huhti
2017
Iina Pyykkö

MatchOffice.com-nettisivujen uudistukset parantavat entisestään nettisivujen käyttömukavuutta sekä tekee toimitilojen mainostamisesta ja etsimisestä entistä helpompaa molemmille sekä vuokranantajille että vuokralaisille.

MatchOffice lanseeraa tänä vuonna MatchOffice.com-sivujen modernin ja käyttäjäystävällisemmän alustan. Vuonna 2016 lanseerattiin uudet sivut Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Espanjassa ja Puolassa, mutta nyt kaikki MatchOffice-sivut tuodaan samalla alustalle. 

"MatchOffice.com, kansainvälinen toimilaportaali, tarjoaa vuokranantajille mahdollisuuden mainostaa toimistohotelleja uudessa, modernissa ja helppokäyttöisessä portaalissa", toteaa Jakob Dalhoff, MatchOfficen toimitusjohtaja. 

"Valokuvien laatu tulee olemaan yhä parempi uusilla sivuilla, ja helppokäyttöisemmät käyttöominaisuudet tekevät sivuista käyttäjäystävällisemmät, mikä tuo yhteistyökumppaneillemme enemmän toimitiloista kiinnostuneita asiakkaita."

Uudet ominaisuudet mahdollisivat toimitilojen etsimisen kaupungin, alueen, kadun tai kiinteistön nimen tai osoitteen mukaan, mikä helpottaa yritykselle sopivan toimistohotellin löytämistä. 

 

Klik, valmista!

Uutta käyttöalustaa on lähdettu rakentemaan ajatuksena luoda yhä persoonallisempi ja käyttäjäystävällisempi toimitilaportaali.  

"Haluamme parantaa asiakaspalveluamme ja uudet sivut helpottavat erityisesti vuokrattavien toimitilojen etsimistä. Tämä mielessä olemme lanseeraaneet chat-toiminnon kaikille sivuille ja paikalliset palvelunumerot ja sähköpostit. Haluamme olla näkyvä palveluntarjoaja, minkä takia myös esittelemme itsemme ja käyttäjät voivat tutustua kaikkiin työntekijöihimme sivuillamme", sanoo Jakob Dalhoff. 

Uudet nettisivut myös yhtenäistävät kaikkien MatchOffice-sivujen visuaalisen ilmeen, mikä vahvistaa brändiä ja sen tunnettavuutta.

Paitsi parantaa vuokrattavien tilojen etsimistä, MatchOffice sunnittelee lanseeraavansa uudet sivut vuokranantajille, mikä helpottaa uusien toimitilojen listausta ja tilojen hallintaa MatchOffice-sivuilla.

Uudet vuokranantajien sivut tulevat myös tukemaan virtuaalikierroksia, mahdollistamaan muun videomateriaalin lataamisen ilmoituksiin sekä helpottamaan kontaktien hallinnoimmista.

 

Uudistukset tuovat uusia työntekijöitä 

Kaikkien sivujen uudistaminen vaatii aikaa ja työtä ja MatchOffice onkin palkannut lisää ammattitaitoista väkeä, jotta kaikki ideat voidaan toteuttaa suunnitellusti ja aikataulussa. MatchOffice on palkannut paitsi tuotekehittäjiä mutta myös uusia paikallisia työntekijöitä, jotta MatchOffice voi tarjota asiakaspalvelua ympäri maailman.

Voimme tarjota palvelua paikallisella kielellä kun meillä on työntekijöitä paitsi Suomesta mutta myös Ruotsista, Hollannista ja Saksasta, mikä on erittäin tärkeä osa käyttäjäystävällistä palvelua. Kansainväliseen henkilösuunnitelmaamme kuuluu yhä laajentaa kieliosaamista MatchOfficella ja palkata työntekijöitä myös toisilta kielialueilta. 

Caroline Nelson on MatchOfficen UX/UI-suunnittelija, joka on avainasemassa toteuttamassa MatchOffice-sivujen uudistusta.

"Käyttöalustan parantaminen on jatkuva ja haastava prosessi, jonka päämäärä on parantaa konversioprosenttiamme ja tarjota laadukkaita asiakaskontakteja asiakkaillemme. Uudet nettisivut myös tuovat lisäarvoa tiloja etsiville toimitilaportaalien käyttäjille ja vahvistaa brändiä", Caroline Nelson sanoo. 

"Meidän tulee jatkuvasti seurata sivujen käyttäjiä, miten he käyttävät toimitilaportaalia, ja testata eri ominaisuuksia. Työni pyörii tämän ympärillä pitkälti. Lisäksi kehitämme MatchOffice-sivuja jotta ne toimisivat yhä paremmin myös mobiililaitteilla. Nettisivuja käytetään yhä enemmän mobiililaitteilla ja IT-teknologia kehittyy nopeasti. Yritysten on tärkeä pysyä kehityksen mukana."

 

Miksi uudistukset? 

"Kehitämme toimitilaportaalia jotta voimme tarjota lisäarvoa käyttäjillemme - jotta he löytävät juuri heille sopivat toimistohotellit vaivattomasti", sanoo Jakob Dalhoff. 

"Kun palvelumme on helppokäyttöinen, asiakkaamme palaavat sivuillemme ja käyttävät uudestaan portaalia. Yhteistyökumppanimme, vuokranantajat, hyötyvät kun voimme tarjota yhä enemmän ja laadukkaampia asiakaskontakteja."

"Uudet sivut ovat huomattavasti käyttäjäystävällisemmät ja ne ovat visuaalisesti näyttävät ja miellyttävät. Parannettu käyttömukavuus tarjoaa asiakkaille mukavamman käytön. Lisäksi ilmoitukset näkyvät paremmin ja ovat selkeämmät."  

 

 

 

 

<< Katso lisää uutisia
Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo trustpilot.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo googlestreetview.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo copyrighted.svg
Ella chatAsiakastuki
Voimmeko auttaa?close
arrow_backTakaisin
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.