arrow_upward

Etsi vuokrattavia toimitiloja Suomesta

Uniikki Express Business Lounge Kööpenhaminan lentokentällä

17
joulu
2015
Petra Teräntö
Lue, millaista on työskennellä uudessa Reguksen Express Business Loungessa, joka tarjoaa hulppeat puitteet työnteolle korkeatasoisilla palveluillaan.
17
joulu
2015
Petra Teräntö

Kööpenhaminan lentokentän terminaali 3:n kolmannesta kerroksesta löytyy Reguksen uusi Business Lounge, jonka sisustus on luotu pohjoismaista designia kunnioittaen. MatchOffice kävi paikan päällä haastattelemassa Business Loungen toiminnasta vastaavaa johtajaa, Tayyab Hanifia. 

Regus artikel

 

 Kansainvälisiä yritysvieraita

Valoisassa ja viihtyisässä aulatilassa edustajamme tapaava Tayyab Hanif kertoo, että pian vuoden ikäisessä Regus Express:ssä käy keskimäärin 45 yritysvierasta päivittäin. Regus Express Business Lounge sisältää Business Loungen lisäksi co-work -työtilat, yksityisiä vuokratoimistoja, neuvottelutiloja sekä sosiaalitilat ja peseytymistilat. 

Regus tarjoaa kullekin yritykselle erikseen räätälöityjä toimitilaratkaisuja. Tilan voi vuokrata pysyvästi, pariksi tunniksi tai yritys voi hankkia ainoastaan Business Lounge -käyttöoikeuden.

 

regus 2

 

”Asiakkainamme on muun muassa liikematkailijoita ja isojen kansainvälisten yritysten edustajia, jotka saavuttuaan lennolta käyvät suihkussa, pitävät muutaman kokouksen ja lentävät takaisin kotiin.”

 

”Lisäksi meillä on aika paljon VIP-asiakkaita, sheikkejä ja valtionpäämiehiä, koska teemme yhteistyötä Executive Handling Services yrityksen kanssa, joka vastaa korkean tason VIP-ja yksityisjetillä saapuvista vieraista. Vastaanottopalvelun tehtävä on varmistaa, että kaikki sujuu ensiluokkaisesti ja jotta vieraidemme työnteko ei keskeydy. Tässä me autamme heitä.”

  

Ensiluokkaista palvelua ympäri maailmaa

700 neliön kokoinen tila edustaa skandinaavisen puhdasta ja minimalistista tyyliä, mikä luo tyylipuhtaan vaikutelman. Palvelu on niin ikään laadukasta ja korkeatasoista. 

Kööpenhaminan lentokentän Express Business Lounge ei ole ainoa laatuaan. Reguksella on useita ensiluokkaisia Express Business Lounge -työtiloja ympäri maailman. Vastaavia työtiloja löytyy lentoasemien ja vilkkaiden liikennereittien yhteydestä yksin Tanskasta 17 ja yli 300 ympäri maailman.

foto regus

”Me pystymme järjestämään videokonferenssin esim. Tanskassa ja New Yorkissa sijaitsevien yritysten välille. MyRegus appin avulla asiakkaamme voivat varata neuvottelutilan nopeallakin aikataululla, jos he ovat menossa liikematkalle esim. Amsterdamiin”.

”Tavoitteenamme on olla edustettuina kaikissa maailman solmukohdissa ja nykyisin meillä onkin 3000 kohdettaa ympäri maailmaa. Paitsi jäsenemme, myös kertamaksun maksavat asiakkaamme pääsevät kaikkiin kaikkiin keskuksiimme, mikä hyödyttää erityisesti liikematkailijoita.”       

 

Regus Express – Työntekijät kertovat

Millaista sitten on työnteko Reguksen tiloissa? Edustajamme haastatteli Reguksen työtiloja käyttäviä yrityksiä, sekä pitkäaikaisia vuokralaisia että vasta Reguksen tiloissa aloittaneita.

 

Josefine Egede, Sähköisiä rekrytointipalveluja tarjoavan HR-Skyen -yrityksen key account manager

Miksi olet valinnut työpaikaksesi Regus Expressin?

”Olen paikan päällä ensimmäistä kertaa, mikä johtuu siitä että olin tekemässä työkeikkaa lähistöllä. En tarvitse työntekoon perinteistä toimisto –tilaa, koska minulla on useita asiakastapaamisia ympäri maata. Minulla ei ole aikaa käydä firmamme pääkonttorissa Odensessa, sillä asun itse Ruotsissa. 

Konsepti sopii minulle erinomaisesti, koska kotini lähellä on monta Reguksen toimistohotellia. Käytän useasti esim. Reguksen FIELDS –kauppakeskuksessa olevaa toimistoa palaverien välillä, jotta työpäiväni mahdollisimman tehokkaasti käytettyä.”

Millä tavalla kuvailisit Reguksen toimistohotellia?

”Mielestäni sisustus on tyylikäs ja eksklusiivinen. Henkilökunta on mukavaa ja ystävällistä. Tänään työskentelen Business loungessa, jossa tunnelma on rauhallinen ja saan työajalleni vastinetta.” 

 

Mike

Mick Robin, kansainvälisen lääkefirma Satipharmin Euroopan markkina-alueesta vastaava toimitusjohtaja

Miksi olet valinnut työpaikaksesi Regus Expressin?

”Juuri nyt meillä on vuokrattuna täältä suljettu toimistotila, joka toimii Skandinavian alueen satelliitti-konttorina. Erityisesti keskeinen sijainti vaikutti toimiston valintaan. Kaikki se, mitä toimisto tarvitsee vuonna 2015, on lähettyvillä ja saatavilla. Fantastiset hotellit kuten Hilton, hyvätasoiset ravintolat, lyhyet taxi-jonot sekä sijainti lentokentällä. Tämä tarkoittaa, että voimme lennättää ihmiset kokouksiin. Aulapalvelu järjestää kokouksen 10 minuutin varoitusajalla ja huolehtii käytännön järjestelyistä. Tämä tarkoittaa myös, että säästämme aikaa.  

Millä tavalla kuvailisit Reguksen toimistohotellia?

Kuvailisin Regusta toimivaksi vaihtoehdoksi. Palvelun taso on erinomainen ja täällä on saatavilla kaikki ne palvelut, joita yrityksemme tarvitsee.  

 

 

 

Portræt af Jørgen

Jørgen Ravn, työskentelee mainosalan yritys Airmaginessa, joka vastaa sähköisistä ilmoituksista Kööpenhaminan lentokentällä

Miksi olet valinnut työpaikaksesi Regus Expressin?

”Olemme yhdessä kahden kollegani kanssa vuokranneet suljetun toimistotilan, jossa on kolme työpistettä. On olennaista, että työpaikkamme sijaitsee nimenomaan lentokentällä, koska työmme tapahtuu täällä. Toimiston sijainnin lisäksi ratkaisevaa oli joustavuus. ”

Millä tavalla kuvailisit Reguksen toimistohotellia?

”Reguksella on kansainvälinen tunnelma ja myös hiljaista ja rauhallista, eikä juurikaan melua. Lisäksi palvelu on tasokasta ja tilat ovat edustukselliset.” ●

 

 

 

Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo
  • MatchOffice yhteistyölogo
  • MatchOffice yhteistyölogo