Twitter Moments tuo uutiset sinulle reaaliajassa

Twitter Moments tuo uutiset sinulle reaaliajassa

14
elo
2016
Iina Pyykkö
Twitterin uusi Moments -sovellus, joka helpottaa viimeisimpien uutisten ja ajankohtaisten tapahtumien seuraamista, on nyt tuotu myös eurooppalaisille twitter-käyttäjille noin vuosi sen jälkeen kun Moments esiteltiin Yhdysvalloissa.
14
elo
2016
Iina Pyykkö

Vuoden 2015 lokakuussa lanseerattu uusi Twitterin ominaisuus, Moments, tekee päivänpolttavien uutisten ja muiden ajankohtaisten tapahtumien seuraamisen helpoksi tarjoten kaikki asiaan liittyvät twiitit, kuvat, videot ja linkit yhdelle sivulle. Moments-ominaisuus kokoaa kiinnostavat uutis-twiitit teemoittain, joita käyttäjätät voivat lukea ja seurata ilman, että heidän tulee seurata tiettyjä henkilöitä Twitterissä. 

Tämä uusi twitter-ominaisuus löytyy oman kuvakkeen takaa ja se on kategorisoitu kolmen teeman ympärille: uutiset, urheilu ja viihde. Moments-ominaisuus avataan klikkaamalla sinistä salama-kuvaketta, mikä tuo näkyviin viimeisimmät uutiset ja maailman tapahtumat. Valitsemalla Moments valikoimasta jonkin tapahtuman, voit hakea ja lukea kaikki aiheeseen liittyvät twiitit, videot ja kuvat. 

 

Uutiset suoraan paikanpäältä reaaliajassa

Useimmat Twitter Moments-sovelluksen uutiset ja tarinat ovat toimituksen valitsemia ja tuottamia, mikä tarkoittaa, että ne ovat relevantteja uutisaiheita. 

Moments on tarkoitettu tuomaan viimeisimmät uutiset ja mielenkiintoisimmat aiheet reaaliajassa ja suoraan paikanpäältä paitsi twitterin käyttäjiltä mutta myös uutistoimittajilta ja -taloilta.

Moments-päivityksista monet tulevat suoraan isoilta ja kansainvälisiltä uutistaloilta kuten BuzzFeed, Fox News, Mashable, MLB, NASA, New York Times, Vogue ja Washington Post. Ja Twitter laajentaa yhteistyötä eri medioiden kanssa jatkuvasti. 

Tällä hetkellä eniten yhdysvalloissa käytetty ja USA markkinoihin keskittynyt Momens-sovellus pyritään kustomoimaan maakohtaiseksi. Euroopassa, Twitterin Lontoon toimistossa etsitään jatkuvasti toimittajia tuottamaan paikallisia ja ajankohtaisia uutisia. 

 

 

Lue lisää Twitterin Moments-ominaisuudesta täältä:

Twitter Moments: 5 things to know about the new curated tab

Moments, the best of Twitter in an instant

 

 

Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo
  • MatchOffice yhteistyölogo