arrow_upward

Etsi vuokrattavia toimitiloja Suomesta

Twittermoments ny

Twitter Moments tuo uutiset sinulle reaaliajassa

14
elo
2016
Iina Pyykkö
Twitterin uusi Moments -sovellus, joka helpottaa viimeisimpien uutisten ja ajankohtaisten tapahtumien seuraamista, on nyt tuotu myös eurooppalaisille twitter-käyttäjille noin vuosi sen jälkeen kun Moments esiteltiin Yhdysvalloissa.
14
elo
2016
Iina Pyykkö

Vuoden 2015 lokakuussa lanseerattu uusi Twitterin ominaisuus, Moments, tekee päivänpolttavien uutisten ja muiden ajankohtaisten tapahtumien seuraamisen helpoksi tarjoten kaikki asiaan liittyvät twiitit, kuvat, videot ja linkit yhdelle sivulle. Moments-ominaisuus kokoaa kiinnostavat uutis-twiitit teemoittain, joita käyttäjätät voivat lukea ja seurata ilman, että heidän tulee seurata tiettyjä henkilöitä Twitterissä. 

Tämä uusi twitter-ominaisuus löytyy oman kuvakkeen takaa ja se on kategorisoitu kolmen teeman ympärille: uutiset, urheilu ja viihde. Moments-ominaisuus avataan klikkaamalla sinistä salama-kuvaketta, mikä tuo näkyviin viimeisimmät uutiset ja maailman tapahtumat. Valitsemalla Moments valikoimasta jonkin tapahtuman, voit hakea ja lukea kaikki aiheeseen liittyvät twiitit, videot ja kuvat. 

 

Uutiset suoraan paikanpäältä reaaliajassa

Useimmat Twitter Moments-sovelluksen uutiset ja tarinat ovat toimituksen valitsemia ja tuottamia, mikä tarkoittaa, että ne ovat relevantteja uutisaiheita. 

Moments on tarkoitettu tuomaan viimeisimmät uutiset ja mielenkiintoisimmat aiheet reaaliajassa ja suoraan paikanpäältä paitsi twitterin käyttäjiltä mutta myös uutistoimittajilta ja -taloilta.

Moments-päivityksista monet tulevat suoraan isoilta ja kansainvälisiltä uutistaloilta kuten BuzzFeed, Fox News, Mashable, MLB, NASA, New York Times, Vogue ja Washington Post. Ja Twitter laajentaa yhteistyötä eri medioiden kanssa jatkuvasti. 

Tällä hetkellä eniten yhdysvalloissa käytetty ja USA markkinoihin keskittynyt Momens-sovellus pyritään kustomoimaan maakohtaiseksi. Euroopassa, Twitterin Lontoon toimistossa etsitään jatkuvasti toimittajia tuottamaan paikallisia ja ajankohtaisia uutisia. 

 

 

Lue lisää Twitterin Moments-ominaisuudesta täältä:

Twitter Moments: 5 things to know about the new curated tab

Moments, the best of Twitter in an instant

 

 

<< Katso lisää uutisia
Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo trustpilot.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo googlestreetview.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo copyrighted.svg
Ella chatAsiakastuki
Voimmeko auttaa?close
arrow_backTakaisin
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.