arrow_upward

Etsi vuokrattavia toimitiloja Suomesta

Jakobd

Toimistohotellit nostavat yrityksen imagoa

05
loka
2015
Iina Pyykkö
Moderni toimistohotelli edustuksellisine tiloineen nostavat yrityksen imagoa, toteaa MatchOfficen toimistusjohtaja Jakob Dalhoff, Tanskan yhdelle suurimmista sanomalehdistä antamassaan haastattelussa. Sanomalehti Berlingske haastatteli Dalhoffia kysyen, miksi toimistohotellien suosio on voimakkaassa kasvussa Tanskassa. Myös Suomessa odotetaan toimistohotellien kysynnän kasvavan lähivuosina.
05
loka
2015
Iina Pyykkö

Toimistohotellit ovat yleistyneet kymmenessä vuodessa räjähdysmäisesti niin Euroopassa kuin Suomessakin. Tanskassa jaetuissa tiloissa toisten yritysten kanssa toimi ennen alle 5% kaikista yrityksistä, kun tänä päivänä toimistohotelleja käyttää lähes 50% yrityksistä, kertoo Matchofficen toimitusjohtaja Jakob Dalhoff. MatchOffice on kansainvälinen netissä toimiva toimistohotellien markkinapaikka ja Tanskassa yrityksellä on myös nettiportaalit kontorfaelleskaber.dk ja lokalebasen.dk.

Toimistohotellien suosion yhtenä syynä on edullisuus suhteessa niiden tarjoamiin huippuluokan toimitiloihin ja keskeinen sijainti keskellä vilkkaita yrityskeskittymiä. Monia yrityksiä houkuttelee ennen kaikkea toimistohotellien edustukselliset ja viihtyisät tilat, mikä koetaan jopa tärkeämpänä ominaisuutena kuin toimistohotellien verkostoitumismahdollisuudet. Kööpenhaminassa nykyaikaiset ja inspiroivat toimitilat ovat vetäneet puoleensa erityisesti itsenäisiä konsultteja ja start up -yrityksiä, joilla harvemmin on mahdollisuutta panostaa edustuksellisiin toimitiloihin.

Jos voisimme valita vapaasti, valitsisimme kaikki varmasti 50 neliön kulmahuoneen modernine kokous- ja edustustiloineen merinäköalalla, mutta monen toimintaansa aloittavan yrityksen budjetti on tiukka. Näenkin, että toimistohotellien kustannustehokkuutta ei ole tarpeeksi alleviivattu. Kyllä, haluamme olla luovia aloillamme ja olemmekin, mutta jonkun on huolehdittava maksettavista laskuista”, Dalhoff pohtii.

Nykyaikaisilla tiloilla ja ratkaisuilla varustetut toimistohotellit eivät pelkästään edistä luovuutta ja yhteistyötä eri alojen ja yritysten välillä, vaan ne myös nostattavat yritysten julkisuuskuvaa.

Toimistohotellit ovat pärjänneet erittäin hyvin maailmalla ja luoneet vahvan positiivisen julkisuuskuvan – kuten Soho tai Noho -toimistohotellit Kööpenhaminassa. Parhaimmassa tapauksessa toimistohotellit vahvistavat yritysten imagoa ja vielä tuntemattomat yritykset voivat toimistohotellin kautta luoda omaa imagoaan. Yhteistyön sujuessa hyvin, toimistohotelli lisää yksittäisen yrityksen arvoa. Lisäarvoa tuo myös se, että toimistohotelleissa vuokralla olevat yritykset voivat tarjota vieraileville liikekumppaneillensa ehkä jotain erilaista, hauskan ja elämyksellisen vierailun”, Dalhoff kertoo.  

MatchOffice julkaisi syyskuussa 2015 laajan eurooppalaisia toimistohotellimarkkinoita koskevan raportin. Tutkimukseen osallistui 585 toimistohotellia 35 eri maasta. Raportin mukaan 70 %:ssa eurooppalaisista toimistohotelleista vuokrausprosentti on tänä vuonna pysynyt samana tai noussut viime vuoteen verrattuna. 36,4 %:ssa tanskalaisista toimistohotelleista toimitilojen käyttöaste on 80-89%, kun jopa yli neljänneksellä – 27,3 % toimistohotelleista – käyttöaste on yli 90% tai korkeampi.

Mitä modernit toimistohotellit sitten tarjoavat yrityksille?

Luonnollisesti työpisteen tulee olla huippuluokkaa. Lahoava työpöytä ei ole tule kysymykseen. Nykyaikaiset ja toimivat kokoustilat ovat tärkeitä innovaatiivisuudelle. Jos ruohomatto lattialla ja poronsarvet kokoushuoneen seinällä lisäävät työntekijöiden luovuutta vaikka vain 5%, se on pieni sijoitus ja sen arvoinen”, Dalhoff toteaa.

 

<< Katso lisää uutisia
Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo trustpilot.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo googlestreetview.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo copyrighted.svg
Ella chatAsiakastuki
Voimmeko auttaa?close
arrow_backTakaisin
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.