arrow_upward

Etsi vuokrattavia toimitiloja Suomesta

Hygge toimistohotelli

Tervetuloa Hygge coworking-yhteisöön Charlotessa

31
elo
2018
Iina Pyykkö
Pohjois-Carolinassa vasta avattu coworking-tila on valinnut nimen, jota monet eivät osaa lausua, mutta joka on sitäkin tunnetumpi Pohjois-Euroopassa. Hygge coworking -keskus uskoo, että pian Pohjois-Carolinassa kaikki tuntevat Hyggen, ja coworkingin.
31
elo
2018
Iina Pyykkö

"Etsimme uniikkia nimeä uudelle coworking-keskusellemme, sanaa, joka olisi eksoottinen englanninkielessä. Ja törmäsimme tanskalaiseen sanaan, joka täydellisesti kuvaa sitä tunnelmaa josta haluamme coworking-tilamme olevan tunnettuja." Näin kertoo amerikkalainen Garret Tichy, joka keksi nimetä periamerikkalaisen coworking-tilan tanskalaisittain vaikka hänellä ei ole mitään kosketusta tanskankieleen, tanskalaisiin tai Tanskaan. 

Tällä hetkellä Hygge Coworking-keskuksia löytyy jopa 4 Charlottesta, Pohjois-Carolinasta. Hygge Coworking onkin yksi markkinoiden tunnetuin coworking-yritys alueella, mistä on kiittäminen Garret Tichyn erinomaista markkinointisilmää.

Neljä Hygge coworking -keskusta yrittävät parhaansa mukaan olla hyggeä konseptin jokaisessa merkityksessä. Hygge on paitsi mukavuutta ja viihtyvyyttä mutta myös hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä.

 

Toimitilat, jotka tarjoavat hyvinvointia ja mukavuutta

"Hygge-konseptin ajatus hyvinvoinnista ja mukavuudesta on juuri se, mitä halusimme coworking-tilamme edustavan. Työtila, jossa on hyvä paitsi työskennellä mutta jossa myös viihdytään."

"Halusimme myös nimen, joka on eksoottinen eikä suoraan englanninkielinen. Kun löysimme Hygge-sanan, se oli siinä. Se on juuri sitä, mitä haimme."

 

 

"Monet ihmiset tekevät töitä ympäristössä, johon he eivät ole kovin tyytyväisiä. Hygge-coworking idea on juuri se, että ihmiset myös viihtyisivät työpaikalla, että työpaikka on mukava ja mieluisa tila. Työntekeminen huoneissa, jotka ovat viihtyisiä ja jossa tuntee itsensä mukavaksi. Ja niin hygge on juuri sopiva nimi meille", toteaa Garret Tichy. 

Amerikkalainen Hygge coworking-yritys ei niinkää prameile moderneilla tiloilla ja designilla, vaan he keskittyvät siihen, että tilat ovat oikeasti viihtyisät ja kotoisat. "Uskon, että sektorilla keskitytään ylipäätänsä liian paljon toimitilojen visuaaliseen ulkokuoreen. Hygge-konsepti sen sijaan painottaa juuri ihmisten viihtyvyyttä ja sosiaalisuutta. Nautin siitä, jäsenemme juttelevat ja kaikki yhdessä luodut tarinat luovat sitä yhteistä verkostoa", sanoo Garret Tichy. 

Kaikille sopivat toimitilat

Hygge Coworking-tila jäsenyys maksaa noin 100 euroa kuussa, joka antaa oikeuden käyttää kaikkia keskuksia. Päiväpassi maksaa noin 19 euroa.

"Asiakkaamme ovat aina 22-vuotiaista aloittelevista yrittäjistä aina 65-vuotiaisiin konkareihin. Meillä on paljon designereita, IT-kehittäjiä ja markkinointi-ihmisiä", kertoo Garret Tichy. 

"Toisaalta, meillä on myös kansalaisjärjestöjä ja yrityksiä, jotka toimivat koulutus- ja innovaatioalalla. Haluammekin, että keskuksiemme yrityskattaus on monipuolinen, juuri sitä on hygge!"

 

 

Garret Tichy on koko ajan etsimässä ja suunnittelemassa mahdollisuuksia tuoda lisää Hyggeä Pohjois-Carolinaan, koska hän uskoo että coworking on vasta alkumetreillä ja sen osuus tulee kasvamaan toimitilamarkkinoilla. 

"Olen vakuuttunut, että seuraavien vuosien aikana näemme useiden yritysten ja ihmisten, jotka aikaisemmin eivät olleet kiinnostuneita coworkingista, liittyvät coworking-yhteisöihin, jotka tarjoavat uniikkeja mahdollisuuksia verkostoitua ja ovat joustavia ja yhteisöllisiä työtiloja."

"Coworking-markkinat ovat vielä lapsen kengissä. Kun katsotaan tilastoja, niin on selvää että markkinat ovat vielä varsin pienet. Mutta kasvupotentiaali on suuri, erityisesti keskisuurilla coworking-keskuksille", toteaa Garret Tichy.  

 

 

Lue lisää

Wearehygge.com

AllWork.Space: Q&A with Hygge Working Founder Garret Tyche

CoworkingInsight: How to create the Perfect Ccoworking space

 

 

 

 

 

<< Katso lisää uutisia
Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo trustpilot.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo googlestreetview.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo copyrighted.svg
Ella chatAsiakastuki
Voimmeko auttaa?close
arrow_backTakaisin
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.