Tervetuloa Hygge coworking-yhteisöön Charlotessa

Tervetuloa Hygge coworking-yhteisöön Charlotessa

31
elo
2018
Iina Pyykkö
Pohjois-Carolinassa vasta avattu coworking-tila on valinnut nimen, jota monet eivät osaa lausua, mutta joka on sitäkin tunnetumpi Pohjois-Euroopassa. Hygge coworking -keskus uskoo, että pian Pohjois-Carolinassa kaikki tuntevat Hyggen, ja coworkingin.
31
elo
2018
Iina Pyykkö

"Etsimme uniikkia nimeä uudelle coworking-keskusellemme, sanaa, joka olisi eksoottinen englanninkielessä. Ja törmäsimme tanskalaiseen sanaan, joka täydellisesti kuvaa sitä tunnelmaa josta haluamme coworking-tilamme olevan tunnettuja." Näin kertoo amerikkalainen Garret Tichy, joka keksi nimetä periamerikkalaisen coworking-tilan tanskalaisittain vaikka hänellä ei ole mitään kosketusta tanskankieleen, tanskalaisiin tai Tanskaan. 

Tällä hetkellä Hygge Coworking-keskuksia löytyy jopa 4 Charlottesta, Pohjois-Carolinasta. Hygge Coworking onkin yksi markkinoiden tunnetuin coworking-yritys alueella, mistä on kiittäminen Garret Tichyn erinomaista markkinointisilmää.

Neljä Hygge coworking -keskusta yrittävät parhaansa mukaan olla hyggeä konseptin jokaisessa merkityksessä. Hygge on paitsi mukavuutta ja viihtyvyyttä mutta myös hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä.

 

Toimitilat, jotka tarjoavat hyvinvointia ja mukavuutta

"Hygge-konseptin ajatus hyvinvoinnista ja mukavuudesta on juuri se, mitä halusimme coworking-tilamme edustavan. Työtila, jossa on hyvä paitsi työskennellä mutta jossa myös viihdytään."

"Halusimme myös nimen, joka on eksoottinen eikä suoraan englanninkielinen. Kun löysimme Hygge-sanan, se oli siinä. Se on juuri sitä, mitä haimme."

 

 

"Monet ihmiset tekevät töitä ympäristössä, johon he eivät ole kovin tyytyväisiä. Hygge-coworking idea on juuri se, että ihmiset myös viihtyisivät työpaikalla, että työpaikka on mukava ja mieluisa tila. Työntekeminen huoneissa, jotka ovat viihtyisiä ja jossa tuntee itsensä mukavaksi. Ja niin hygge on juuri sopiva nimi meille", toteaa Garret Tichy. 

Amerikkalainen Hygge coworking-yritys ei niinkää prameile moderneilla tiloilla ja designilla, vaan he keskittyvät siihen, että tilat ovat oikeasti viihtyisät ja kotoisat. "Uskon, että sektorilla keskitytään ylipäätänsä liian paljon toimitilojen visuaaliseen ulkokuoreen. Hygge-konsepti sen sijaan painottaa juuri ihmisten viihtyvyyttä ja sosiaalisuutta. Nautin siitä, jäsenemme juttelevat ja kaikki yhdessä luodut tarinat luovat sitä yhteistä verkostoa", sanoo Garret Tichy. 

Kaikille sopivat toimitilat

Hygge Coworking-tila jäsenyys maksaa noin 100 euroa kuussa, joka antaa oikeuden käyttää kaikkia keskuksia. Päiväpassi maksaa noin 19 euroa.

"Asiakkaamme ovat aina 22-vuotiaista aloittelevista yrittäjistä aina 65-vuotiaisiin konkareihin. Meillä on paljon designereita, IT-kehittäjiä ja markkinointi-ihmisiä", kertoo Garret Tichy. 

"Toisaalta, meillä on myös kansalaisjärjestöjä ja yrityksiä, jotka toimivat koulutus- ja innovaatioalalla. Haluammekin, että keskuksiemme yrityskattaus on monipuolinen, juuri sitä on hygge!"

 

 

Garret Tichy on koko ajan etsimässä ja suunnittelemassa mahdollisuuksia tuoda lisää Hyggeä Pohjois-Carolinaan, koska hän uskoo että coworking on vasta alkumetreillä ja sen osuus tulee kasvamaan toimitilamarkkinoilla. 

"Olen vakuuttunut, että seuraavien vuosien aikana näemme useiden yritysten ja ihmisten, jotka aikaisemmin eivät olleet kiinnostuneita coworkingista, liittyvät coworking-yhteisöihin, jotka tarjoavat uniikkeja mahdollisuuksia verkostoitua ja ovat joustavia ja yhteisöllisiä työtiloja."

"Coworking-markkinat ovat vielä lapsen kengissä. Kun katsotaan tilastoja, niin on selvää että markkinat ovat vielä varsin pienet. Mutta kasvupotentiaali on suuri, erityisesti keskisuurilla coworking-keskuksille", toteaa Garret Tichy.  

 

 

Lue lisää

Wearehygge.com

AllWork.Space: Q&A with Hygge Working Founder Garret Tyche

CoworkingInsight: How to create the Perfect Ccoworking space

 

 

 

 

 

Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo
  • MatchOffice yhteistyölogo