Technopolis laajenee Tanskaan ja avaa uudet UMA Workspace -tilat Kööpenhaminassa

Technopolis laajenee Tanskaan ja avaa uudet UMA Workspace -tilat Kööpenhaminassa

20
elo
2018
Iina Pyykkö
Aivan Kööpenhaminan keskustaan avataan syyskuussa Technopoliksen uusin UMA Workspace, joka on moderni coworking-tila suunnattu ammattilaisille.
20
elo
2018
Iina Pyykkö

Suomalainen työympäristöjen asiantuntija Technopolis avaa uuden UMA Workspace -tilan syyskuussa Kööpenhaminaan. Technopoliksen ensimmäinen UMA Workspace coworking-tila Tanskassa tulee tarjoamaan tiloja aivan kaupungin keskustassa, vain kivenheiton päässä keskeiseltä Radhuspladsen torilta. Coworking-tilat sijaitsevat historiallisessa yli 300 vuotta vanhassa arvotalossa osoitteessa Vestergade 29-31.

Technopoliksen luotsaama UMA Workspace on modernin toimistohotellin ja coworking-tilojen yhdistelmä, joka tarjoaa joustavia tiloja ja palveluita nykyajan yrityksille. Toimitilat sopii kaiken kokoisille yrityksille, mutta UMA Workspace -konsepti on erityisesti suunniteltu houkuttelemaan suurempia yrityksiä ja näin laajentamaan perinteistä käsitystä coworking-tilasta start up -yritysten ja pienten yrittäjien toimitilana. UMA Workspace -palvelut sopivat myös suurempien yritysten tarpeisiin, mikä erottaa sen muista alan kilpailijoista kuten alalla toimivista Regus, Ordnung ja WEoffices coworking-tilojen tarjoajista.

UMA Workspace -konsepti onkin ollut menestys ja se on otettu hyvin vastaan Pohjoismaissa. Technopoliksen strategia on kasvattaa 20 UMA Workspace yksikön verkosto Baltiassa ja Pohjoismaissa vuoteen 2020 mennessä. 

Kööpenhaminassa Technopoliksen UMA Workspace tulee olemaan hulppeat 1 950 neliömetriä, yhteensä neljässä eri kerroksessa. UMA Workspace Kööpenhamina kattaa 60 yhteiskäytössä olevaa työpistettä, 33 yksityistä toimistoa ja seitsemän neuvottelu- ja kokoustilaa kaikkiin tarpeisiin. Sekä tietysti huippuluokan palvelut kuten nopean ja turvallisen WIFI:n, laadukkaat kahvitarjoilut, siivous- ja turvallisuuspalvelut sekä tapahtumia, joista UMA Workspace tunnetaan. 

 

Coworking ja suuri kasvupotentiaali

“Coworking on varsin uusi konsepti Kööpenhaminassa ja kasvumahdollisuudet ovat huikeat. Kaupungissa on hyvä määrä perinteisempiä toimistohotelleja, mutta vain muutamia ammattimaisia coworking-tiloja”, sanoo Technopoliksen toimitusjohtaja Keith Silverang.

“Tulemme Kööpenhaminan markkinoille valmiilla ja suositulla konseptilla, joka perustuu persoonalliseen ja huolelliseen asiakaspalveluun ja matkustaa trendin aallonharjalla. Meillä on jo useampi muukin kohde mielessä Kööpenhaminassa.”

 

 

Sosiaaliset ja inspiroivat monitoimitilat, modernit IT-ratkaisut, välittävä ja henkilökohtainen asiakaspalvelu – näistä ovat UMA Workspace on tunnettu, kohta myös Vestergadella, Kööpenhaminassa. 

“Laitamme aina asiakkaamme etusijalle. Sen lisäksi että palvelumme ovat tehokkaita ja räätälöityjä, UMA Workspace tilat ovat aina keskeisella sijainnilla. UMA Workspace -tilat ovat aina joustavia ja trendikkäästi sisustettuja parhaiden palvelujen kera – haluamme, etta asiakkaamme nauttivat palveluistamme.”

“Meillä on vahva kokemus yhteisöllisistä työtiloista, jotka ovat tehokkaita ja tuottavia. Se on ollut Technopoliksen vahvinta osaamista sitten vuodesta 1982”, kertoo Keith Silverang.

 

Yhteisöllisten työtilojen kysyntä kasvaa

Vaikka työnteko muuttuu yhä mobiilimmaksi ja yritykset etsivät ennenkaikkea joustavia tyotiloja, Tehcnopoliksen kokemus alalta on, että yritykset yhä kaipaavat pysyvyyttä. Päätoimistolla on tärkeä merkitys, ja niin on myös yhteisöllisyydellä yrityksen sisällä ja yhteistyökumppaneiden kesken. Markkinoilla onkin suuri kysyntä tiloille, jotka ovat sekä joustavia mutta samalla yhteisollisiä ja pysyviä.

Coworking- ja toimistohotelliketjut, jotka tarjoavat laadukkaita tiloja ja ammattimaisia palveluita voivat vastata tähän kysyntään. MatchOfficen vuoden 2018 markkinatutkimuksen mukaan toimistohotelli- ja coworking-sektori esimerkiksi Tanskassa onkin kasvanut merkittavasti: yli 85 % tutkimukseen osallistuneista toimistohotelleista raportoi yli 70 % käyttöasteesta. Tämä tarkoittaa, että yhä laajempi kattaus erilaisia ja erikokoisia yrityksiä on kiinnostunut yhteisöllisistä toimitiloista. 

 

 

 

Sektorin kasvu on selvästi vaikuttanut siihen, että markkinoille on ilmestynyt uusia tarjoajia – kuten Technopoliksen UMA Workspace. Technopolis on kehittänyt jo pitkään UMA Workspace -konseptia, joka sopii sekä laadukkaita palveluita vaativille suurille yrityksille että pienemmille innovatiivisille yrittäjille.

 

Räätälöidyt coworking-tilat

“UMA Workspace on räätälöity nykyaikaisen yrityksen tarpeisiin ja vaatimuksiin, joista tärkeimpiä ovat joustavuus ja tehokkuus. Coworking tilamme tarjoavatlaadukkaan työympäristön, joissa on käytettävissä myös parhaimmat IT-työkalut ja muut tarvittavat palvelut. Tilat tarjoavat myös erinomaiset puitteet verkostoitumiselle.”

Verkostoituminen on yksi tämän päivän yritysmaailman avaimista, ja UMA Workspace haluaakin edistää kohtaamisia asiakkaiden välillä. UMA Workspace toimii verkostona ja yksi UMA jäsenyys antaa mahdollisuuden käyttää kaikkia UMA Workspace -pisteitä kaikissa maissa.

“Meillä on korkeat odotukset Vestergadelle avattavalle UMA Workspace -tilalle. Sijainti on loistava aivan keskellä Kööpenhaminaa ja toimisto on todella viihtyisä ja kaunis kokonaisuus”, kertoo Keith Silverang.

 

 

 

UMA Workspace Vestergade juhlii avajaisia avajaistarjouksin. Sen lisäksi, että UMA tarjoaa kuukausijäsenyyksiä, UMAssa voi pistäytyä myös päiväpassilla päiväksi työskentelemaan kun on Kööpenhaminassa työmatkalla.

Ja parhainta on, että kaikilla UMA-jäsenillä on oikeus käyttää kaikkia UMA Workspace -tiloja ympari Baltiaa ja Pohjoismaita. Jos olet siis UMA-jäsen Suomessa, käy seuraavalla matkalla Kööpenhaminaa kurkkaamassa uudet tilat Vestergadella!  

 

                                                      

 

                                                      

 

                                                      

 

 

Lue lisää: 

Technopolis Opens UMA Coworking Space in Dowtown Copenhagen

Technopolis Vestergade

 

 

 

 

Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo
  • MatchOffice yhteistyölogo