arrow_upward

Etsi vuokrattavia toimitiloja Suomesta

Coworking eurooppa

MatchOffice tarjoaa nyt Coworking Europe Conference 2018 liput ennakkoon edullisesti

04
huhti
2018
Iina Pyykkö
Vuosittainen Coworking Europe Confrence järjestetään tänä vuonna Amsterdamissa 14 - 16 marraskuuta. Euroopan suurin coworking konferenssi kokoaa yhteen alan ammattilaiset jopa yli 50 maasta. MatchOffice tarjoaa nyt ennakkoliput alennuksella.
04
huhti
2018
Iina Pyykkö

Euroopan suurin coworking-konferenssi, Coworking Europe Conference, järjestetään tänä vuonna Amsterdamissa, Hollannissa. Amsterdam ei ole valikoitunut konferenssin tapahtumapaikaksi sattumalta. Amsterdam on yksi Euroopan vilkkaimpia yritys- ja start up -hubeja. 4-16 marraskuuta pidettävä konferenssi kokoaa yhteen alan ammattilaisia ja pioneereja jopa yli 50 eri maasta.

Konferenssi on järjestetty aina vuodesta 2011 asti. Tänä vuonna MatchOffice on yksi tapahtuman sponsoreista ja tarjoaa ennakkolippujen ostajille alennuksen normaalista lippuhinnasta koodilla MatchOfficeCWE18

 

Coworking konferenssi analysoi alan trendejä

Viime vuonna MatchOffice ja muut tapahtumat organisaattorit toivat yhteen jopa 422 coworking-tekijää yli 40 eri maasta Dubliniin, jossa käytiin pari päivää kiivaita keskusteluja ja debatteja coworking-sektorin tulevaisuudesta ja haasteista", kertoo Martin Roerholt, MatchOfficen kansainvälinen markkinointipäällikkö.

Vuosittain järjestettävä konferenssi keskittyy coworking-sektoriin ja tapahtuma pitää sisällään paljon keskusteluja ja debatteja coworking-trendistä ja ilmiöistä, haasteista ja mahdollisuuksista. Lue lisää ja varaa paikka konferenssista! Käytä alennuskoodia MatchOfficeCWE18.

 

 

 

 

Lue lisää

Coworking Europe Conference

Osta liput coworking konferenssiin täältä

 

 

 

<< Katso lisää uutisia
Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo trustpilot.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo googlestreetview.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo copyrighted.svg
Ella chatAsiakastuki
Voimmeko auttaa?close
arrow_backTakaisin
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.