MatchOffice tarjoaa nyt Coworking Europe Conference 2018 liput ennakkoon edullisesti

MatchOffice tarjoaa nyt Coworking Europe Conference 2018 liput ennakkoon edullisesti

04
huhti
2018
Iina Pyykkö
Vuosittainen Coworking Europe Confrence järjestetään tänä vuonna Amsterdamissa 14 - 16 marraskuuta. Euroopan suurin coworking konferenssi kokoaa yhteen alan ammattilaiset jopa yli 50 maasta. MatchOffice tarjoaa nyt ennakkoliput alennuksella.
04
huhti
2018
Iina Pyykkö

Euroopan suurin coworking-konferenssi, Coworking Europe Conference, järjestetään tänä vuonna Amsterdamissa, Hollannissa. Amsterdam ei ole valikoitunut konferenssin tapahtumapaikaksi sattumalta. Amsterdam on yksi Euroopan vilkkaimpia yritys- ja start up -hubeja. 4-16 marraskuuta pidettävä konferenssi kokoaa yhteen alan ammattilaisia ja pioneereja jopa yli 50 eri maasta.

Konferenssi on järjestetty aina vuodesta 2011 asti. Tänä vuonna MatchOffice on yksi tapahtuman sponsoreista ja tarjoaa ennakkolippujen ostajille alennuksen normaalista lippuhinnasta koodilla MatchOfficeCWE18

 

Coworking konferenssi analysoi alan trendejä

Viime vuonna MatchOffice ja muut tapahtumat organisaattorit toivat yhteen jopa 422 coworking-tekijää yli 40 eri maasta Dubliniin, jossa käytiin pari päivää kiivaita keskusteluja ja debatteja coworking-sektorin tulevaisuudesta ja haasteista", kertoo Martin Roerholt, MatchOfficen kansainvälinen markkinointipäällikkö.

Vuosittain järjestettävä konferenssi keskittyy coworking-sektoriin ja tapahtuma pitää sisällään paljon keskusteluja ja debatteja coworking-trendistä ja ilmiöistä, haasteista ja mahdollisuuksista. Lue lisää ja varaa paikka konferenssista! Käytä alennuskoodia MatchOfficeCWE18.

 

 

 

 

Lue lisää

Coworking Europe Conference

Osta liput coworking konferenssiin täältä

 

 

 

Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo
  • MatchOffice yhteistyölogo